הנקה+דיסה

tamars1

New member
הנקה+דיסה

היי *האם ניתן לערבב דיסה עם חלב אם? *אני שואבת חלב בעבר הסכים בני לשתות ממני את החלב לפני השינה ,היום לא.האם יש רעיון איך להחזירו לכך? תודה ת

1טלטלים

New member
דיסה +הנקה

למרות שכתוב על גבי האריזה(לפחות בדייסה של מטרנה) שמותר לערבב,לא מומלץ.אני זקוקה לקצת יותר פרטים ממך:גיל של סרבן,משקל לידה,עכשיו,התנהלות הנקה... אמא של טל

batLaLeche

New member
דייסה עם חלב אם

אין שום בעיה עם זה. אמהות רבות מכינות דייסה לתינוק עם חלב אם. עדיף בהרבה על תמ"ל וגם טעים יותר. מה שכן, כדאי לערבב עם חלב שאוב טרי, ככה שהוא בטמפרטורה חמימה ולא צריך לחמם אותו (החימום לא מועיל לו, אבל גם אחרי חימום, חלב האם טוב בהרבה מתמ"ל).

1טלטלים

New member
ברור שעדיף,רק שלאחרונה שמעתי

שלא כדי...יש חלוקי דעות בנושא...לכן,העדפתח להשתמש במילה "מומלץ לא" וברור שאמא שתעשה דברים או לא תעשה לפי שיקול דעתה בלבד. אמא של טל

tamars1

New member
דיסה+הנקה

שוחחתי עם ש"ל של גרבר,על האריזה שלהם מצוין כי ניתן לערבב עם חלב אם.נעשו עד כה 2 נסיונות שעלו יפה. בני בן 10 חו' משקל לידה=2750 משקל היום =8.5ק"ג פלוס יונק בבוקר שעה 6:30/6:00 מקבל פירות ב9-10 בערך ואני שואבת במקומו,אח"כ לפעמים יש הנקה חפוזה ב11. ארוחת צהריים12:30/13:00 ושוב אני שואבת.יניקה של נישנוש לפני השינה,כך גם עם הקימה ב16:00. ארוחת 17/17:30 ושוב לפעמים הנקה. א. ערב. ושוב הנקה לפני השינה שיכולה להמשך הרבה מאוד פעמים לפעמים כל חצי שעה .במהלך הלילה יש הרבה מאוד פעמים שהוא מתעורר אם להנקה או מים/חיתול/צומי. בבקשה עני לי המהרה . תודה

1טלטלים

New member
דיסה +הנקה

לשיקול דעתך.אז תערבבי לו דיסה עם חלב שלך,עדיף מתמ"ל.במיוחד ראית שזה עוזר לו לישון טוב יותר בלילה.אולי תוספת קלוריות בארוחת ערב,כמו אבוקדו,דגניים,בטטה.מצרפת לך קישור מעניין עם מתכונים. שאלה,את עובדת או נשארת איתו בבית? אמא של טל

batLaLeche

New member
דייסה עם חלב אם

טלטלים1, יכול להיות שמה שנתקלת בו שלא המליץ היה על דייסה בכלל? כי באמת דייסות האינסטנט המסחריות לא מומלצות היום. אבל למי שכן מעוניינת להשתמש בהן, עדיף כבר לערבב עם חלב אם מאשר עם מים, תמ"ל או חלב פרה.

למעלה