הנקה בלילות

omerdg

New member
הנקה בלילות

שלום רב, ביתי בת ה-8 חודשים ניזונה מחלב אם בבקבוק בשעות שהיא במעון, מהרגע שהיא מגיעה הביתה היא יונקת. לאחרונה היא נרדמת רק בהנקה,כשהיא מתעוררת בלילה היא לא מצליחה להרדים את עצמה ואני לא מצליחה להרדים אותה בשום דרך אלא רק בהנקה.ברגע שהיא מתחברת לשד היא נרדמת.. היא מתעוררת לפחות 3 פעמים בלילה. חשבתי שהיא לא שבעה אז בימים האחרונים ניסיתי להאכיל אותה דייסה,היא לא כ"כ אהבה אותה אבל גם כשהיא אכלה מעט היא התעוררה לאחר שעה ולא נרגעה עד שינקה. מה אני צריכה לעשות כדי לגמול אותה מהנקה רבה בלילות? (אני לא מעוניינת לגמול אותה מהנקה במהלך היום) אשמח לקבל עצות. תודה רבה ויום טוב אילנית

לפתח הרגל הירדמות עצמאי

שלום רב, תינוקות כמו מבוגרים מקיצים מפעם לפעם בלילה. כדי להרדם הם זקןקים לאותו "טקס" שהיה בהשכבה. בתך התרגלה להירדם בהנקה ולכן כדי לחזור לשינה היא זקוקה לינוק. מה עושים? א. מבינים שהילדה לא צריכה לינוק בלילה. היא לא רעבה. ב. מעבירים את שעת ההשכבה למטפל אחר: אבא, סבתא, חברה, בייבי- סיטר. ג. יכול להיות שבשבוע הראשון תתבקשי לעזוב את הבית ולאפשר להשכיב אותה בשקט. הרגל הירדמות חדש הוא המפתח להקניית יכולת הירדמות עצמאית. עינת גבע, יועצת משפחתית, מכון אדלר.

למעלה