הנקה בלילה...?

SheeraGSilver

New member
הנקה בלילה...?

שגית שלום, ארי שלי בן שנה ושלושה חודשים ועדיין יונק בעיקר בלילה וקצת בבוקר לפני הפעוטון, הוא מתעורר כמה פעמים בלילה, הוא גם קצת נושך יש לו כבר שמונה שיניים, אני לא רוצה להפסיק אבל זה מאד כואב כי הוא גם נושך לעיתים בכוונה כלומר זה מן משחק שנורא משעשע אותו שאני אומרת איי, ארי תפסיק זה כואב, הוא מפסיק אבל חוזר חלילה. מה עושים? אגב הוא גם מתעורר בלילה בבכי נוראי, איזה סיבה יכולה להיות חוץ משיניים? הוא ילד בריא (ברוך השם) חייכן וחמוד... הוא שוקל כ - 10 ק"ג לערך

sagitlaleche

New member
הנקת לילה../images/Emo20.gif

שירה, זה מאוד כואב ומעליב לחוות נשיכות מהשד מהתינוקות שלנו... אני מבינה לכאבך ולעלבונך. ראשית, לגבי התעוררות בלילה, זה עדיין נורמאלי שתינוק מתעורר בלילה. זה יכול להיות עדיין מתוך הרגל ואת יכולה, אם את מעוניינת, ואם את מרגישה שזה נכון לכם, לגמול מהלילה. זהו גיל אפשרי. שנית, לגבי נשיכות, אין ספק שצריך לטפל בזה באופן מיידי, ועדיף לטפל בזה בבוקר ולא כאשר שניכם עייפים ורדומים בלילה. חשוב להיות אסרטיביים ולהפסיק את השעשוע. אפשר להגיד משפט קבוע, לדוגמא: "אסור לנשוך" ולהפסיק את ההנקה באופן מיידי. ניתן להציע צעצוע/נשכן או מזון אחר (יכול להיות שמדובר גם בגירוי של החניכיים וכך תוכלי לעזור לו). אם אחרי כמה דקות הוא רוצה שוב לינוק, תוכלי לתת לו ולהזכיר לו שלא נושכים. אחרי כמה תרגולים כאלו כששניכם עירניים, בלילה, אם תגידי לו, הוא יפסיק את הנשיכה מיד. חשוב לא לצחוק ולא להפוך את זה בעצמך לשעשוע... נשמע שהוא מתעורר בגלל השיניים בלילה, אבל אולי גם חרדות או חלומות מפריעים לו. בהצלחה.

SheeraGSilver

New member
קודם כל תודה...

כן אתה צודקת... את זה אגב עשיתי כבר, אך הוא עדיין נושך מידי פעם זה מאד משעשע אותו... השאלה היא כעת לגבי התעוררות בלילה, כיצד אני יכולה לבדוק שזה אכן מהשיניים ולא מחרדות או חלומות רעים, אגב כיצד יכולים להיות להם חלומות רעים? תודה ושבוע טוב,

למעלה