הנקה בלילה- כן אן לא?

הנקה בלילה- כן אן לא?

יש לי חברה שיש לה תינוק בן 3 חודשים, היא מניקה הנקה מלאה, והחל מגיל חודשיים היא החליטה שהילד לא צריך לאכול בלילה בטענה שגם אנחנו לא אוכלים בלילה. ופשוט כשהוא מתעורר, היא נותנת לו מוצץ עד שהוא נרגע ונרדם. בתי בת 4.5 חודשים, וניסיתי את השיטה שלה, יומיים הצלחתי, ואח"כ הילדה ממש בכתה עד שנשברתי ונתתי לה. השאלה מה נכון לעשות? האם עלי להרגיל אותה לדלג על הארוחה הזו או לחכות שזה יבוא לה באופן טבעי???

tamars1

New member
תדובה להנקת לילה

ברור!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיש לתת אוכל בגיל כזה גם בשעות הלילה מדובר התינוקות שניזונים גם בלילה עד גיל שנה.

1טלטלים

New member
למה דשא של השכו תמיד ירוק יותר?

היי טילטולים, נכון לעשות,מה שנכון לגבייך ולילדה שלך.למרות שזה תקין לחלוטין שתינוק בגילאים הללו התעורר גם מרעב...ולמרות שיש סיבות אחרות לכך כגון:שיניים,נגמר החלום(כן גם תינוק חולם וגם לתינוק מחזורי שינה קבועים כמו לי ולך,אולי קצרים יותר,אולי חם לו,קר לו,מפחיד לו,רוצה אמא...אני יכולה להמשיך ולפרט...)אם את חושבת שמוצץ יכול להרגיע יותר מהשד,הרי לא תצטרכי לתת דו"ח לאף אחת/ד.הוא/היא תינוק/ת שלך ורק שלך ואת מחליטה מה מתאים ומה לא.למרות שכבר ניסית את שיטה והבנת שתוצאות לא משהו.אגב אני לא מאמינה בלתת לתינוק לבכות,זה פשוט מטריף אותי לדעת שאולי (ספק הכי קל) הוא זקוק לי ולא למוצץ ובכי נובע מצורך אמיתי כלשהו,אגב גם נפשי או פיזי ,אם מערכת יחסים שלך עם תינוק/ילד מבוססים על אמון הדדי,בטחון ואת נותנת לתינוק להיות "שחקן ראשי" בהצגה,מוביל ,ולא לוקחת אותו כזה שמנסה לסדר או לסחוט,אז...דברים יראו לך ייותר פשוטים כאשר הניחי להם לקרות טבעי,כחלק מהתפתחותו,הרי לישון לילה רצוף ולדעת להירדם לבד זה חלק מאוד חשוב בהתפתחות וממש "אבן התפתחות",זה יקרה,כאשר תינוק יהיה מוכן לכך...לבד,בשל פיזית ונפשית ,להיפרד ממך לכמה שעות שינה רצופות.מנסיוני האישי,המלחמה היא לשווא,היא רק מאיישת ומעצבנת את שני הצדדים,תינוק ואמא ולעתים,מה שטוב לתינוק של שכנתך,לא מתאים לתינוק שלך,הרי הם שונים כל כך ולא דומים. מקווה שעזרתי, אמא של טל

למעלה