הנקה בלילה ועוד...

yud yud

New member
הנקה בלילה ועוד...

שלום! ביתי בת 11 חודשים עדיין מתעוררת ה-ר-ב-ה-! בכל לילה וחוזרת לישון רק עם ציצי. עד מתי? לא רוצה להפסיק להניק - אבל עיפה כל היום! ועוד שאלה - במשך היום היא יונקת לפני שהיא הולכת לגן (סביב 7:00 - 7:30) באמצע היום (12:00) אני שואבת חלב להשלים לה את הצהרים. בכל יום עבור יום המחרת חוץ מחמישי שאז החלב נשמר ליום ראשון. א- האם עדיף לשמור את המנה הזו במקרר או בפריזר? ב- האם עדיף שבכל יום אביא לגן את החלב הטרי ששאבתי באותו היום או שזה של יום האתמול טוב מספיק (מבחינת נוחות הרבה יותר קל לי להביא את של אתמול). סליחה על אורך הדברים ותודה

שמירת חלב...

שלום לך! ראשית לעניןי שמירת חלב. כיום ידוע כי ניתן לשמור חלב במקרר(בפנים לא בחלק שכל הזמן פותחים...) בין 6-8 ימים. לכן את יכולה לשמור במקרר את החלב ליום ראשון. בגיל הזה (11 חודשים) וכיוון שאין המדובר בפג, לא ברור שיש משמעות לאיכות החלב אם הוא מהיום או מאתמול, נראה כי את יכולה לנהוג לפי נוחותך. לגבי שינה (או יותר נכון חוסר שינה) של התינוקת בלילה. האם היא מוציאה שיניים? אם כן אולי זו הסיבה להתעוררות וההנקה עוזרת לחזור לישון? בקיעת שיניים היא כנראה (אני כותבת: כנראה- כי איני זוכרת כשבקעו שיניי...
)דבר כואב והכאב הוא המעיר בלילה ולא תמיד הרעב או הצמא. כמו כן עד גיל שנה נהוג לראות חשיבות בארוחות הלילה כמו היום. לאחר מכן ישנן אמהות שמנסות לעשות גמילת לילה ולהמשיך אגב כך להינק עד בכלל (כלומר עד היום לפחות....
) האם את מנסה לישון תוך כדי הנקה? זה יכול לעזור. בהצלחה! אפי נבו כהן מדריכה לה לצ'ה

למעלה