הנקה בגיל שנה

אמלה12

New member
הנקה בגיל שנה

תינוק מתוק בן שנה ושבועיים יונק בתוספת מוצקים התפריט: בוקר הנקה במשפחתון פירות או טונה עם ביצה צהריים מרק או כל דבר אחר בתוספת בשר אחרי הצהריים שותה 150 מ"ל חלב שאוב בחמש יוק אחר כך ארוחת ערב וכמובן לפני השינה יונק להנאתו ברצוני לדעת האים ה 150 מ"ל ששותה מבקבוק הם אוכל מזין עבורו או שכבר עבור תינוק בן שנה זה כבר לא ארוחה והאיםן להחליף את השאוב המעדן או משהוא אחר? פיות טובות לוחשות לי כי החלב כבר לא מזים ואין לו ערך תזונתי האים זה נכון? אגב העליה שלו במשקל די איטית אבל כך הוא היה מהיום שנולד תמיד העדיף לינוק על פני ארוחה תודה
 
בטח שהחלב מזין

אולי מישהי תוכל לקשר לתוצאות המחקר שנערך באיכילוב בו מצאו ש % השומן בחלב אם רק עולה בהנקה מעל שנה. לגבי החלב השאוב, אם זה משהו שמכביד עלייך את יכולה לאט לאט להחליפו באוכל. כי הוא כבר אוכל הכל ויונק ממך כשאתם ביחד. כך זה יכול להמשיך כל עוד זה נוח לשניכם. ומה זו עלייה איטית? כמה נולד? וכמה שוקל עכשיו?
 

אמלה12

New member
תודה על התשובה

אנחנו בדרכינו לטיפת חלב נולד 2820 היום הוא בערך 8 וחצי קילו אבל לא מדויק האמת זה לא כל כך קל עניין השאיבה אבל כל עוד זה עדיף על אוכל אחר אז אני ממשיכה לשאוב זה בסך הכל מנת חלב אחת אבל סתם בשביל לדעת במה אני יכולה להחליף את מנת החלב השאוב? ואים אני לא אשאב בעבודה אלה יניק רק בבוקר ובחמש אחרי הצהריים זה לא יביא לייבוש החלב?
 
הוא ממש בסדר מבחינת המשקל

לא איטי ולא בעייתי. אם תניקי רק בבוקר ואחה"צ זו הכמות שהגוף ימשיך לייצר. החלב לא יתייבש. בנך יתחיל לאכול יותר אוכל פשוט. יגדיל כמויות, או יוסיף ארוחה. אם את מעדיפה להמשיך לשאוב זו בהחלט אופציה. תלוי לגמרי בך.
 

אמלה12

New member
ממשיכה לשאוב! באהבה

בכל מיקרה חזרנו מטיפת חלב והוא שוקל כמו שחשבתי 8500 נולד 2820 באוגוסט הוא היה 8150 ומאוגוסט עד עכשיו 8500 האחות אמרה שזה לא טוב בכלל והוא יורד בעקומה שלו מה אתם אומרות יש מקום לדאגה קשה להתעלם גם מהעובדה שהוא מאוד פעיל זוחל וגם השיניים עושות את שליהם מעלה חום ואז יומיים לא אוכל בכלל
 
למעלה