היי,
כל הכבוד על היוזמה! אני עצמי ילדתי בניתוח קיסרי חירום והנקתי אחרי שעתיים.נעזרתי באחות שהבאיה לי כריות מכל המחלקה.בטח שאפשר להניק אחרי ניתוח קיסרי אולי זה טיפה מסובך,בגלל שזה ניתוח,תפרים,לוקח זמן עד שאת מתאוששת,עד שמביאים אלייך תינוק.האם ניתוח שלך הוא אלקטיבי?לגבי חלב,עוד לפני שחלב בשל מגיע(5 ימים לאחר לידה,בערך),יש קולסטרום שנוצר בגופך עוד בהריון(שבוע 16 ).אז קודם יהיה קולסטרום ובהמשך יגיע גם חלב .איחור בהופעת החלב לא קשור לסוג הלידה,הוא יכול לאחר גם אשה תילד בלידה רגילה.הוצאת שיליה (בניתוח) או לידת שיליה בלידה רגילה משמשת סימן לגופך להתחיל בייצור החלב,אין לך מה לחשוש שמא ניתוח ישבש הנקה.תראי אותי,ילדתי לפני שנה וחצי והנקתי עד גיל שנה+3 חוד',אז...אם את באמת רוצה להתכונן לקראת הנקה,לקרוא ,לדעת וללמוד דברים(אני בעד,כי ידע זה כוח),להכיר תנוחות הנקה מסויומות שתעזורנה בהנקה בשלב ראשון,כאשר יש עדיין רגישות באיזור הבטן,ממליצה לך לפנות ליועצת הנקה,כשתהיי קרובה לניתוח.מומלץ!בנוסף את יכולה להתקשר ללה לצ'ה 1-700-700-254 ולבקש מהם מידע בנושא הנקה לאחר ניתוח קיסרי וגם לקבל המלצה לגבי יועצת הנקה הקרובה אלייך. הרבה הצלחה ובשעה טובה, מצפים לך בחזרה , אמא של טל