הנצחה

• פותח הנושא yad
  • פורסם בתאריך

yad

New member
הנצחה

זה כבר נעשה כל כך מטומטם ומוגזם מדי. בכל מקום שאתה לא הולך, רואים עוד משהו על שם רבין. מגדלי רבין, פארקים על שם רבין, שכונות על שם רבין, מפעלים על שם רבין ועוד ועוד... עוד מעט נראה גם את הפיצוציה על שם רבין. את הדיסקוטק על שם רבין (``יאללה, אתם באים ל``רבין``? יהיה פצצה``). היה גם ממש מזמן איזה מחשבה לשנות את השם של הנמל תעופה על שם רבין. אבל ירדו מזה. תחשבו על זה- אם היו משנים את השם אז זה היה נמל התעופה בן-גוריון על שם רבין. אז מי יהיה על שם רבין? נמל התעופה או דוויד בן גוריון? או תעשיות מדע רחובות על שם רבין- מי על שם רבין, התעשיות או רחובות? טוב, אני מתנתק מהחיבור על שם רבין מהשרת על שם רבין, מהאתר תפוז על שם רבין, אחרי שבדקתי את האי מייל על שם רבין, והולך לעבוד על האתר שלי (כן כן, האתר על שם... חיים יבין. סתם לא, על שם רבין. מה, לא לכבד את זכרו?).

e-shfiyut

New member
שמעת על...

לא נשכח ולא נסלח??? זה לדעתי הסיסמה הכי גאונית שהמציאו פה אנשים.... זה פשוט מסביר את כל המצב ועונה לך על השאלה.... לדעתי כמה שיותר יותר טוב..... לירן

yad

New member
בואי נגיד ככה...

שאפשר לעשות יותר מדי ממשהו טוב. למה למשל אין כל כך הרבה מגדלים לזכר קורבנות השואה? יש את יד ושם, וזה בהחלט מספיק. לרבין עשו יום לזכרו, אנדרטה בהר הרצל, מגדלים, פארקים וכבר פירטתי קודם. יש כאן כבר מין משהו פירסומי כזה- זה נורא איני לעשות איזה פרוייקט ולעשות אותו על שם רבין. די, יש כאן כבר משהו יותר מדי טפשי. זה לקחת משהו מכובד ולעשות ממנו פרסום. בטח הם גם מקבלים כסף מהצד מהקרן לזכרו של רבין או משהו (אין לי מושג אם זה נכון, אבל זה יכול להיות די מצחיק אם כן). זה גובל בציניות כבר. אגב, לכל אלה ממכם שאומרים להם להפסיק עם הומור שחור, ידעתם שבזמן השואה יהודים סיפרו בדיחות שואה?

yad

New member
קודם כל...

שתוק כבר. אני לא יודע איך אתה רואה את הקשר בינינו, אבל רק לחברים שלי מותר לקרוא לי בשמות, וגם אז רק אדיוט. או דביל. אבל מפגר? או חתיכה של אחד? עכשיו ממש נעלבתי... תפסיק. בא לך להוציא תסכולים? לך תדפוק את הראש בקיר, אתה לא מעניין אותי. בא לך לענות לבנאדם, תענה. לא בא לך, שב ושתוק. מה אתה חושב, שכשאני שומע את השטויות שלך של ה``תראו אותי! אני לא מתגייס!`` (שאתה טורח להזכיר את זה כל שתי שניות בערך כאילו זה מעניין מישהו), אז לא בא לי לבוא גם ביציאות מטומטמות? אז בקיצור, כמו שאמרתי, שתוק כבר.

פלומפי

New member
תחושב על איך זה יהיה

ללמוד בבית ספר על שם סר כדורי על שם יצחק רבין שלמד שם כאן, בבנין ההיסטורי שמאחורי... ושלא יגידו שאני לא מכבדת את ספרו

yad

New member
:cool:

אהבתי. השאלה האמיתית אבל היא מי על שם רבין, הבי``ס או סר כדורי.

למעלה