האם למישהו פה יש רעיון כיצד להנציח את זכרה של אמי למענה אבל בעיקר בשביל אחותי הקטנה שתדע איזה אמא אוהבת היתה לה כמה שהיא רצתה לראות אותה גודלת וכמה שהסתכנה בשבילה בהריון אז אם יש למישהו רעיון ממני אח דואג..
מאוד נוגע לליבי הדאגה שלך לאחותך הקטנה... בת כמה היא? אני ההיתי בת שנה וחצי כשאימי נפטרה... ואף פעם לא ממש דיברו על זה או עליהה בבית... זה ממש חשוב מה שאתה עושה... הרעיון היחיד שעל לי זה להכין אלבות תמונות של אימך... מילדות עד שנהפכה לאמא.. וכמובן להכניס תמונות שלה עם הילדים... חוץ מזה... יש כל מיני דברים שאפשר לעשות כדי להנציח את זיכרה... כמו אתר באינטרנט... ספר.. הכי חשוב... זה באמת לדבר איתה על זה... לספר לה מי היא הייתה... את כל האמת... גם אם היו דברים לא כל כך יפים ונעימים (משהו מאוד נורמלי אצל בני אדם.. בדרך כלל...) מה בדיוק קרה.. להקשיב לה... לתת מקום (ותשובות אם אפשר..) לשאלות.. לתהיות... ולאבל שלה... כשהוא יגיע.. אתה יכול גם לעשות לא מעין קופסא עם כל מיני דברים שהיו שייכים לאימכם... כמו תמונות... כל מיני דברים קטנים שהיו שייכים לה... דברים שהיו חשובים לה... דברים שאיפינו אתה... שוב.... ממש נגעת לליבי... ואני מאחלת לך המון בהצלחה בהכל... מצטערת שקצת נפגעת מהפורום... במחינתי אתה בהחלט מוזמן להישאר ולהיות חלק...