הנצה

שחר רו1

New member
הנצה

מישהי ניסתה? והאם זה אפשרי לבקש כשמטופלים בציבורי ולא באופן פרטי?

malina83

New member
אפשרי

אפשרי לבקש. לי עשו בציבורי לאחר כמה החזרות כושלות. זאת החלטת הרופא אבל כמובן שניתן לשכנע

היא321

New member
כן

טופלתי בציבורי ועשו לעוברים הנצה אבל לא נקלטו. בסוף דווקא עוברים "רגילים" נקלטו

haych

New member
עשו לי בציבורי כבר בסבב הראשון, על דעת עצמם

haych

New member
מעתיקה מאיזשהו אתר

"העובר צריך לעבור הנצה כדי שיוכל להשתרש ברחם. ההנצה היא בעצם יציאה של העובר דרך חור בקרומים. לאחר שעבר את ההנצה, משתרש העובר בתוך רירית הרחם. במקרים רבים של כישלונות בהפריה, הרושם היה שהקרומים מסביב לעובר קשים מדי - או באופן טבעי, או בגלל שתנאי המעבדה גרמו להתקשות מעטפות העוברים. לכן פיתחו עזרה בהנצה - יוצרים חור במעטפת העובר לפני שמכניסים אותו לתוך הרחם."

מתי משתמשים אני לא יודעת להגיד, כי לי עשו את זה כבר בהחזרה הראשונה, ומאז לא עשו לי (לא שאמרו לי לפחות), אבל נראה לי שאמורים לעשות את זה אחרי כמה כשלונות.

תודה

למה עשו לך את זה בהחזרה הראשונה?
זה נשמע טוב, למה לא עושים את זה בדרך כלל?
אני אשים לב לזה פעמים הבאות.

haych

New member
לא יודעת למה

זה היה סבב ראשון, כל המושגים היו זרים לי אז לא ידעתי מה זה ושזה מוזר שעשו לי את זה על ההתחלה... אמרו לי שעשו, הסבירו בכמה מילים ומאז לא שמעתי מהם את המילה הזאת. אולי עשו גם בהמשך ולא עדכנו אותי.
אני חושבת שלא עושים את זה בשגרה כי כל התערבות יכולה לפגוע בעובר. מניחה שמעדיפים לתת להנצה להתבצע באופן טבעי ורק אם רואים לאורך זמן שאין הצלחה אז מתערבים. השערה שלי, לא יודעת בוודאות.

הבנתי, טוב לדעת, תודה

שחר רו1

New member
תודה לכן, הרופא שלי מנסה

לחשוב מה לעשות אחרת בפעם הבאה, חשבתי להציע הנצה, למרות שלא בטוחה שזה יועיל במשהו במקרה שלי. מניחה שצריך פשוט לקוות שהביצית תהיה איכותית מספיק כדי שהריון ייקלט בגילי.

למעלה