היום בפיג'מות חטפו את גרי חיייזרים
מ מכורה קשה New member 1/8/07 #60 XD עודד:"אני הולך לביא זכוכית מגדלת....מגדלת" אני לא יודעת אם זה מצחיק אבל אותי זה קרע מצחוק
ס סתם מן שם שכזה New member 1/8/07 #64 ../images/Emo207.gifיש לי שאללללההה.. אני נמצאתת כרגע בחו''ל ולא ממש מוצאת דרך לראות את הסדרה יש כאן מישהו שסולי מכיר איזה אתר שיש בו פרקים מלאים ואפשר לראווות? אם כןן זה ממש יעזווור ליי.. תודדדה
../images/Emo207.gifיש לי שאללללההה.. אני נמצאתת כרגע בחו''ל ולא ממש מוצאת דרך לראות את הסדרה יש כאן מישהו שסולי מכיר איזה אתר שיש בו פרקים מלאים ואפשר לראווות? אם כןן זה ממש יעזווור ליי.. תודדדה
ס סתם מן שם שכזה New member 1/8/07 #70 ../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif
B bathen yadid New member 2/8/07 #71 אממ...למיטב ידיעתי אין אתר כזה...אם לא ראית עד פרק 15,אז יש עד 15 באתר.. ואז את יכולה רק ל*צונזר*...אם הבנת...
אממ...למיטב ידיעתי אין אתר כזה...אם לא ראית עד פרק 15,אז יש עד 15 באתר.. ואז את יכולה רק ל*צונזר*...אם הבנת...
Y Yarinv New member 1/8/07 #65 פרק קצת משעמם לא אוהב את העלילת טלנובלה של ליאה-צורי-עדי. סוף לא כזה מרגש .