הנפילים- למה?

הנפילים- למה?

יש לי שאלה מאד עקרונית... למה אחרי שנוח כיבה את המגן ,צורי לא הדליק או וזהו או ביקש מהמחשב, ויותר מזה כשהוא סיפר למדענים שכיבו את המגן , למה הם לא אמרו שצריך להדליק אותו חזרה, סה"כ סדרה חמודה רק מאבדת את כל הפואנטה בגלל העניין הזה

coole7

New member
כי הם לא יכלו

אם ראית את הסרט אתה אמור להבין למה ואם לא הבנת למה אז לא ראית נכון את הסרט וגם אני שאלתי כאילו ואי הוא ראה שכיבו את המגן מילא שהייתה תקלה או משהו כל מה שצריך זה ללחוץ על כפתור ופוף יש מגן

ילד רע 16

New member
כי אי אפשר להחזיר את שדה הכח, קצת מחשבה

והגיון? לא דיברו על זה, אז כנראה שזה לא עקרוני - כי זה די ברור שאם היה אפשר להחזיר את זה, מי לא היה מחזיר? נח שיחק עם החללית ועשה דברים שקשה עד בלתי אפשרי להחזיר אותם? אני עדיין מזכיר לך שצורי ומחשב החללית הם לא כל-יכולים, וכלללללל המדענים בעיקר שוקי ועלמה יודעים שלצורי יש כוחות (בפרק של היום - כל היישוב למעשה) ולכן די ברור שזה כתוצאה מביטול שדה הכח - שהם יודעים עליו. צורי סיפר הכול ויידע אותם בכל, לשוקי, לעלמה, לאביו (אבי), לעדי, לליאה, עשיו גם מאור ויובל יודעים. כל הפואנטה פה (שלא הולכת בכלל לאיבוד) היא המתח והעלילה המובנית שמשתפרת בהדרגתיות - מבוא ואז שחרור שדה הכח, ואז כל הרעיון עצמו.

הממ....

לא זכור כל העניין שאי אפשר להפעיל את שדה הכוח, אבל אם אתה אומר אתה כנראה יודע.

ילד רע 16

New member
אני לא יודע, אני משער כך.

את/ה ממש סותר/ת את עצמך. אם לא זכור לך שאי אפשר להפעיל זה לא אומר שאי אפשר, זה לא אומר שזה לא היה, זה לא אומר שזה לא-לא היה, יכול להיות שזה יהיה בהמשך, יכול להיות שזה ברור ומובן מאליו.

למעלה