"הנפילים"???!!!! כ-נ-ס-ו

ילד רע 15

New member
יש המון הבדל בין 'הנפילים' ל'השמיניה'

קודם כל טד"י ורובי דואניאס עומדים מאחורי בתור היוצרים, מן הסתם שיהיה קצת דמיון אבל 'הנפילים' (סליחה על הבוטות) נראית הרבה יותר טובה ומשופרת, אולי אפילו שדרוג, "שיפור" של "המקור" חוץ מזה שהשמיניה לא המציאה את הגלגל והיא מסתובבת סביבו המון זמן, גם לא "גיבורים" המציאה ואין מה להשוות בין סדרות ישראליות לסדרות מחו"ל סוף פסוק

ילד רע 15

New member
אגב, גם העלילה הרבה יותר שונה

'הנפילים' נראית הרבה יותר "סודית" ומגניבה, הרבה יותר אקשן נכון שגם שם נלקחו שחקנים אנונימיים ברובם אבל זה ממש לא אותו הדבר.

רינת4

New member
בקשר ל"חיקוי" של הוט-

זה לא ממש המצב כאן מכיוון שכפי שנאמר, האחראים על שני הפרויקטים הם טדי הפקות שמייצרים תכנים להוט, ליס, ערוץ 2 ועוד. ואגב, אם אני לא טועה רובי דואניס ביים גם את השמיניה (למרות שנראה לי שזה נאמר פה שתי הודעות מעלי)..

maymay77

New member
קודם כל

מי שמדבר על חיקויים... ראה השיר שלנו-האלופה, כמה דמיון.. וחוץ מזה- הנפילים זה ממש לא כמו השמינייה! חוץ מזה, אם כבר זה כמו גיבורים, אבל גם לא. זה בכלל לא על אותו רעיון... פשוט זה שתי סדרות מתח.

Slow Cheetah

New member
זה יותר חיקוי לגיבורים. ../images/Emo11.gif

בקיצר, זה מראה איזו סידרה "מדהימה" זאת.

ילד רע 15

New member
מה הקשר בכלל?

גם 'גיבורים' לא המציאה כלום, אולי מחדשת. אבל זה מה שתעשה, לפי דעתי, גם 'הנפילים'. אולי במקום העתקה / חיקוי יהיה נכון לומר - השראה. סדרה ישראלית ברמה ובקנה- מידה כאלו לא הייתה עוד. וחוץ מזה, למה ישר לשפוט? ממש לא ברור לי. בכל מקרה, אנחנו אלו שנרוויח.

זה ממש לא חיקוי של גיבורים!

אם כבר זה סמולוויל - השחקן הראשי הוא כאילו קלארק וזאת עם השיער השחור היא קלואי.

ככה כולם היום

היום כולם בטלויזיה מחקים אחד את השני ומנסים להיות הכי טובים הנפילים מצליחה עוד לפני ששודרה
איך הפורום התמלא כזה מהר עוד לפני שהיה פרק ראשון

דיי!!

די לנסות לשוות בין 'השמינייה' ל'נפילים' זה משהו אחר וזה משהו אחר, די כבר לחפש בנרות דברים שדומים!!!!

למעלה