הנערים מסירקיוז

הנערים מסירקיוז

מישהו כאן מכיר את העלילה של "הנערים מסירקיוז" ו/או יודע פרטים על המחזמר? תודה מראש...

Cabaret

New member
הבחורים מסיראקוז - ההסבר!

מדובר בזוג תאומים בשם אנטיפולוס שהופרדו בלידתם, ובזוג תאומים בשם דרומיו שהופרדו בלידתם. דרומיו אחד ואנטיפולוס אחד הועברו לסיראקוז, ושניהם נשארו בעיר לידתם. שני התאומים דרומיו היו המשרתים של התאומים אנטיפולוס, כל אחד בעירו, ואף אחד מזוג התאומים לא ידע על קיום השני. במחזה מגעים כל התאומים לסיראקוז, ומכאן מתחילה קומדיה של טעויות זהות. אשתו של אנטיפולוס מסיראקוז מתבלבלת בין התאומים ולכן היא שוכבת עם התאום האחר ועוד המון המון שיגועים, עד שלבסוף הכל מסתדר, כשכל התאומים עומדים לפתע על הבמה, ומבינים שהכל היה בילבול. -סוף- אם שמתם לב לעלילה ואפליו לשמות, זוהי אינטרפטציה של המחזה הקלאסי של שייקספיר "קומדיה של טעויות"- למחזמר. ויש לי שאלה.. את\ה במקרה לומד\ת בתלמה ילין??

תודה + תשובה + שאלה

תודה! ותוספת: גם המחזה של שייקספיר הוא מעין עיבוד למחזה "התאומים מנייכמוס" של פלאוטוס, שקווי העלילה של סיראקוז שהזכרת מזכירים מאוד.. אני כבר לא לומד בתלמה. אני בוגר. ומכאן גם ההתעניינות במחזה הספציפי. את/ה לומד/ת בתלמה?

Cabaret

New member
אני עכשיו בי'...

איך קוראים לך? את מכיר את אחותי, עומר יצחקי..?

אההההה! נו.

נו, אז תגיד שאתה אח של עומר, כפרה עליה, נשמה טהורה. למדה שכבה מתחתיי. תמסור לה ד"ש מאורי (ORI), ואני מקווה שהיא נהנית מהסיכומים שהיא לקחה לי בתולדות התיאטרון לפני שנה... היא אמרה לי שאח שלה לומד בתלמה. עכשיו אני מקשר... :)

Cabaret

New member
חחחחחחח סבבה!

אתה אורי אוריין? כי אם כן אז אני מכיר אותך..

למעלה