הנערים המשובחים של האיחוד החקלאי נגד הפסטיגל

JJ2004

New member
הנערים המשובחים של האיחוד החקלאי נגד הפסטיגל

מי שצריכה תירוץ לא ללכת לפסטיגל השנה, או מתלבטת בכנות - כדאי שתקרא את המכתב המצ"ב. נאיבי אבל נכון
 

Jackie O

New member
מסתכנת פה בסקילה אולי אבל

אני לא צריכה תירוץ לא לקחת את הגדולה לפסטיגל. היא הולכת לפסטיגל עם שתי חברות אולי צריך קצת פרופורציות...? בסהכ מופע של שעה וחצי, תלבושות, מוזיקה קליטה והרבה ריקודים לשמחת הבנות. אל תעשו מהמופע הזה יותר ממה שהוא. לטוב ולרע. סולם הערכים שלהן לא יפגע מזה הן לא ידרשו לפתוח מיד חשבון פייסבוק כי על זה מדבר השיר (ברצינות, הן לא חיות בבועה, הן מודעות לקיומו ויודעות שהן עוד לא בגיל) הן לא ידרשו אייפון בגלל השיר (הן היו שמחות לקבל גם היום וגם לפני שנה בלי קשר אבל הן לא מקבלות) הן לא יסתגרו בחדר מול המחשב ויאבדו את מושג ה"חיברות" נהפוכו, הן יפגשו בבית או בבית הספר וימציאו כיריאוגרפיה חדשה בקבוצת בנות לשירים.
 

rivelino

New member
מסכים בהחלט

אני הולך עם הילדים שלי לפסטיגל כבר כמה שנים. ברור שזה לא דוגמה ומופת לאירוע איכותי אבל בסה"כ מופע חביב. יש שירים קליטים, חלקם יפים וחלקם לא. הילדים נהנים בלי להתייחס למשמעות העמוקה של המילים. החלק השני של הפסטיגל מוקדש בדרך כלל לשירים יותר ותיקים כמו השירים ל-60 שנה למדינה לפני כמה שנים או השירים של אריק איינשטיין השנה.
 

angelula

New member
לא שאני מתכוונת ללכת לפסטיגל

אבל זה חופר ברמות. אייפון מונע יכולת לדחות סיפוקים? באמת? גוגל מונע יכולת לחקור? לדעתי לילדים שלי יש הרבה יותר ידע ויכולות רק בגלל שהמידע נמצא בקצה האצבע שלהם ואם הם שואלים אותי משהו ואני לא יודעת (מותר לי) אז אני פשוט בודקת ונותנת תשובה... זה נראה כאילו כתב את המכתב מישהו בן 100 שנה שפשוט לא מחובר לתרבות העכשווית. הווינג סייד ד'את, הפסטיגל השנה אכן נראה כאילו הגיע לרמות חדשות של שפל.
 
למעלה