הנעלולים - מדבבים

karpadonet

New member
הנעלולים - מדבבים

שלום, אני מתעניינת במדבבים של סדרות וסרטים שונים, בעיקר נוסטלגיים, ושמתי לב שרשימת המדבבים בנעלולים שמופיעה בוויקיפדיה אינה עקבית לזו של עולם המצויירים. ניסיתי לצפות בפרק שנמצא ב - YouTube אבל אין בו כתוביות סיום אשר אמורות לכלול את הרשימה, והאמת שמתוך צפייה בפרק נדמה לי שזיהיתי בוודאות לפחות בדמות אחת מדבב שונה ממה שכתוב ב - 2 הרשימות (כי אני מכירה את הקולות שלהם מסדרות אחרות...). מישהו כאן מחזיק אולי בפרק של הסדרה שכולל את כתוביות הסיום ויכול לכתוב לי את הרשימה הנכונה של המדבבים? תודה רבה!

porky169

New member
יש לי את הרשימה אבל לא בהישג יד../images/Emo134.gif

אבל אני זוכר אותם מהראש. דב רייזר - מספר, הנעל בית הזקנה יוני חן - נעלוף (הוחלף בעונה השניה אחרי מותו של חן בשמעון כהן),נעליז, נעל רחש(הוחלף בעונה השניה אחרי מותו במוטי ברכאן) שמעון כהן - נעלכת ז'יל בן דוד - נעליז(הוחלף באוהד שחר בעונה השניה) לימור רוזנר מוג'ה - נעלילית וקבקבית(ולא נעלולית כמו שכולם נוהגים לבטא; הוחלפה באורית אמיר בעונה השניה) יהויכין פרידלנדר - רב מגף שיר פתיחה - דפנה ארמוני עמי מנלדמן

karpadonet

New member
תודה רבה על הרשימה המפורטת.

עדיין יש לי משהו לא ברור: נעליז מופיע פעמיים, ואילו נעלץ (הליצן אאל"ט) לא מופיע כלל. האם מדובר באותה דמות עם 2 שמות שונים עקב בעיות תרגום וכיו"ב, או 2 נעלולים שונים לגמרי? ושאלה נוספת: קראתי שבעצם רק העונה הראשונה שודרה בטלוויזיה, והייתה עונה שנייה שהופצה בקלטות. זה נכון? אשמח לקבל פרטים נוספים עליה: כמה פרקים נכללו בה, דמויות חדשות וכו'. תודה!

porky169

New member
../images/Emo134.gif

נעלץ ונעליז הם שני נעלולים שונים לגמרי. העונה השניה שודרה גם בטלוויזיה ב1995 כאמור לאחר מותו של יוני חן בעוד העונה הראשונה שודרה ב1990. בעונה השניה היו הרבה דמויות חדשות כמו נעלול אחד שהוא איכר, סגנו של רב מגף סגן מגף והיו גם זמויות של רשעים שלא היו נעלים רגילות אלא סקטים שהיו הורסים כל מה שנקלע לדרכם.

למעלה