הנעה לפעולה

טל א18

New member
הנעה לפעולה

היי יש לי שאלה- כיוון ששום דבר לא זז בחנות שלי, תהיתי אם לעשות פריט אחד, מאוד מוצלח ב % 50הנחה ליום אחד בלבד, ולרענן אותו כל כמה שעות בתקווה שמישהו יקנה... אני די סולדת מהנחות בוטות כאלו, בעיני מאוד מוזיל את החנות השאלה אם לא שווה לעשות את זה חד פעמי רק כדי להתחיל למכור? מישהי עשתה משהו דומה פעם? תודה רבה

RustyG

New member
אני גם מנסה להוזיל מחירים חד פעמית

הבעיה שיש מוצרים שלי בכל מיני חנויות בארץ והתמחור שם גבוה, והבטחתי שלא אמכור יקר יותר או זול יותר במקום אחר. זו בעיה...

שווה ניסיון אבל אני גם מסתייגת

מצד אחד תנסי יום יומיים ואם מישהו יקנה אז מה טוב... מצד שני אני יכולה להגיד על עצמי שבהנחות מאד גדולות הפסיכולוגיה מתחילה לפעול הפוך ואני מתחילה לחשוב "אולי זה פגום, אולי אף אחד לא רצה, המוכרת בעצמה לא אוהבת את המוצר, בטח מנסה להיפטר ממנו שנים".... אז בעיני אם זה מוצר איכותי עדיף פשוט להוריד קצת את המחיר או לעשות הנחה פחות משמעותית או משלוח חינם או אחד פלוס אחד או משהו כזה... כי אם המוצר מאד מוצלח בעינייך אז הנחה של 50% בהחלט עלולה ליצור רושם של זילות...

טל א18

New member
צודקת

זה בדיוק מה שאני חוששת ממנו... אני אעשה באמת 1+1, או הנחה פחות משמעותית , רק לצורך השקה או היכרות עם החנות

לימיצ

New member
השאלה היא אחרת...

או נוספת..
מי יראה את המבצע שאת עושה? כלומר איך ואיה את מתכוונת לקדם אותו? את הרי הולכת להשקיע כסף, וזמן ואולי אפילו להפסיד על המוצר במטרה לקדם (אני אישית בעד אבל כל עוד ושיקוליו הוא), אבל אם לא יהיה אף אחד ביער מי ישמע שהעץ נפל..? את מבינה? אם את מתכננת לתמוך מבצע כזה בפרסום היסטרי בפורומים של אטסי, בלוג שלך, בפייסבוק או בכל אפיק רשתי אחר אני יכולה להבין את ההיגיון מאחורי זה.. מקווה שנתתי כמה כיווני מחשבה

טל א18

New member
האמת שנתת :)

כן, זה די נכון כרגע בחנות שלי אין כמעט צפיות, נראה לי שקודם כל אני אהיה פעילה קצת באצ'י לפני שאני עושה דברים כאלה, אני בונה אוצרות עכשיו ומקווה להעלות לכאן עוד מעט , וחוץ מלבנות אוצרות, ולכתוב בלוג, איזה עוד אפשרויות קידום/פעילות אני יכולה לעשות כדי לקדם את החנות? תודה

טל א18

New member
קישור לחנות- תגובות

עכשיו הוספתי קישור בחתימה, אשמח לתגובות כנות

bartal4

New member
לדעתי...

ישנו חוסר אחידות בתמונות (מבחינת רקעים) אהבתי את הרקע הלבן אם כי הוא חסר קצת "אקשן" ממש לא אהבתי (וזה אני , כן...) את ספל כרקע , ולצערי גם את העגילים על הדוגמנית . המון בהצלחה !

משהו קטן ששמתי לב, את רושמת שזה ציפוי זהב

אבל מה הבסיס? פליז, כסף , את צריכה לרשום. אפ זה פליז, כדאי שתבדקי את המחירים שלך, תשווי לחנויות אחרות.

טל א18

New member
נכון

צודקת, אני צריכה לרשום את החומר... הדברים שלך מהממים :)

טל א18

New member
תודה על התגובות הכנות

תודה על הכנות, אני גם לא אוהבת את התמונות וחוסר האחידות בחנות שלי, חייבת לצלם הכל מחדש ולהעלות באופן מסודר ואחיד יותר, למרות שחשבתי שהתמונות המקצועיות יעשו את העבודה אבל זה רק מבליט את החוסר אחידות...

למעלה