הנסיעה...

sam700

New member
הנסיעה...

---סליחה אבל השמות שונו.. (((
6:30 בבוקר.. אני עולה על הרכב החדש והנוצץ... הראש קצת כואב מהמסיבה אתמול.. (חג האהבה).. אבל ריח החדש והעוצמה מעירים אותי במהירות.. מביט בקופסא החומה ומוציא אחד חותך קצה מדליק.. ברקע פאברוטי מגיע לשיאים... אני ביציאה מהעיר קולט שתי נערות מחפשות טרמפ, אומר לעצמי "היום אני אקח בניגוד לתמיד".. עוצר בירור קצר ואני בכיוון "וכי יש אפשרות אחרת??" מחכה להזדמנות יודע שעוד מעט אפתח אחת..בכיסא הקידמי יושבת נערה בת 19 בערך,שיער דחור עיניים ירוקות חתוליות, גופיה שחורה חופשיה שדיה צצים לא צצים.. חצאית מיני ... אין חזיה נראה שאין גם תחתון.. מאחור יושבת בלונדינית, עיניים כחולות גופיה מינימלית שד אחד בחוץ מיני שבמראה מספר לי על ערוותה המגולחת... גם ככה עומד לי ההוקר עכשיו זה ברור...כולו עומד לתפארת ואני לא מנסה להסתיר.. הבלונדינית - תמר - שואלת אם אני יכול לקנות להן שתיה כי אין להן כסף.. שחורת השיער - נטלי - אומרת לה שעדיף לאכול משהו.... ואני אומר שבדרך יש לי דירה שעכשיו לא מושכרת ולידה יש מסעדה של ארוחות בוקר.. אז הארוחות עליי... הן מצחקקות ומבקשות לעשן אני שואל "סיגר?" "לא סיגריה" ואני מוציא חפיסה לעת חירום ונותן... נטלי מחליפה לי את המוסיקה מחפשת בדיסקים שלי מהו צעיר מוצאת ואומרת "אתה נראה לי צעיר בין כמה?" ואני אומר לה... השיחה קולחת ובין לבין ידה של נטלי מגיעה לרגליי.. אני מביט בתמר שמראה .. פיה מספר לי מה שלא אמרה.... אני עוצר בביקתה מדליק מזגן והן נכנסות מתקשר למסעדה שישלחו שלוש ארוחות בוקר.... השליח מגיע משאיר ומקבל טיפ שמן.. תמר מבקשת להתקלח.. נטלי רוצה לאכול.. אני יושב עם הקפה ומעשן.. ואז תמר מתקרבת אליי... נוגעת בזיקפתי.. ומנשקת.. אני מחלץ את שדיה מהגופיה ושואל איך היה יום האהבה... היא עונה נשארתי רעבה... היא יורדת על הברכיים פותחת את הרוכסן... מלקקת את התחתון נושכת.. המים זורמים במקלחת ותמר מתחילה למצוץ לי..נטלי צועקת מבפנים שאין להן הרבה זמו... אני מתאכזב קצת... אבל מה שתמר עושה לי משנה דעתי... הזיקפה שלי עצומה אני מבקש ממנה לתת לי לגעת בה , היא לא מסכימה... נעמדת מולי ומתיישבת עליי.. הזיין שלי חודר אליה בקלות , היא רטובה.. נעה מעלה ומטה שדיה המדהימות קופצים מולי (ידעתי שאין לה תחתון).. אני מרגיש שאני עומד לגמור ואז נטלי יוצאת עירומה לגמרי נשימת נתעקת לחלוטין .. לזה לא ציפיתי בבוקר... היא מתקרבת ומנשקת את תמר אומרת לה "לא יכולת להתאפק אהה??" תמר נעה עליי בקצב מטורף ואני גומר בתוכה.. נטלי מנשקת אותי.. ויורדת אל איברי שעדייו נעוץ בתוך תמר מלקקת את הביצים... אני מחליט לשנות את האוירה לחלוטין... קם בבת אחת תמר נופלת על הריצפה לא מבינה מה קורה .. נטלי המומה אני תופס אותה סוטר לה חזק תמר מנסה לקום ולהגיב אבל אני כבר במטבח מוציא.... חבל (כן הוא שם תמיד...) וסכין הן המומות אני קושר את תמר לחלון. ואת נטלי האני קשור כך שהיא הפוכה אליי על הכיסא.. התחת שלה מולי.. ואני חודר אליה... היא אומרת "היית מקבל אותי גם ככה.." ואני אומר לא רציתי ככה.... אני מזיין אותה בכוח ועובר לפי הטבעת... מוציא בקבוק ומחדיר לה לכוס.. הבקבוק קר ואני חודר איתו ועם הזיין במהירות.. מצליף עם שארית החבל על התחת היא נאנחת גונחת גומרת צועקת מתחננת ואני בשלי...אחר עוצר הולך לתמר מסובב אותה מול החלון.. המראה פסטורלי ושקט.. וחודר לה מאחור בתחת... נטלי מבקשת שאוצי את הבקבוק ממנה אוני אומר לה לשתוק. אני מזיין עד שגומר בתוך תמר... אחר אוכל ארוחת בוקר... ונוסע משם.. הם עדיין קשורות....... אחרי שעתיים מתקשר לנהג שלי אומר לו לנסווע לביקתה לשחרר אותן ולתת לכל אחת תמונה שלהן (מההתהחלה כמובן...) ו2000 שקל...... גם זה עובר לי בשלום כמו כל הפעמים הקודמות.......

למעלה