הנסיכות שלי

הנסיכות שלי

תודה לכל הנסיכות על התגובות קסנדרה את נשמה גדולה אני חייב לך המון נועה** את עשר אוהב אותך מאד סופגניה את ממש מלאך אמיתי חלומית את החלום שלי שלגיה אני הגמד שלך אישה ילדה הלוואי שהיית הילדה שלי מימי51 את ממש זהב אמיתי אין לך מחיר בעולם אפרת 43 אתעדיין חדשה בישבילי אבל את המלאך שלי ולכל הנסיכות שלי ששכחתי ממכן זה לא בכוונה אני אוהב את כולכן כי אתן הנסיכות שלי 007 את האהובה שלי ועליי הילי את באמת מלכה אמיתית אוהב את כולכן באמת מכל הלב תמיד שלכן באהבה מחלק הפרחים שלכם !!! חולה עליכם אוהב אותכם ולכל הבנים אתם עשר תשארו כך כי אני אוהב גם אותכם גוגי את אחלה בחור יוסי אתה בחור כארז יוגי אתה מלאך אמיתי ולכל השאר שאני לא מכיר אישיעת כולכם בסדר ביי ותודה לכולכם מכל הלב אוהב את כולכם

נטע בת 20

New member
ומה איתי?! ( נפגעתי)

מחלק, נפגעתי קשות! אתה שתמיד מצ`טט איתי אתה שתמיד שם ואיתי אתה שכחת אותי, כן לא כתבת אותי בתור אחת ``הנסיכות שלך``! אני חושבת שמגיע גם לי קצת יחס או לא? אני לא רוצה להישמע שחצנית חלילה וחס אבל אני כבר הרבה זמן מתכתבת בצ`אט ועד היום אף אחד לא טרח להזכיר אותי... ואני מכתבים שלמים של אהבה כותבת עליבם !!! נטע בת 20 שבאמת נפגעה

למעלה