הנני ../images/Emo24.gif
לכל המחפשים למניהם הגעתי אני כאן יש כאן מישהו בכלל?? אני חושבת שלא!! אממממממ... ישנתי עד עכשיו ומי שכבר מכיר אותי כבר יודע שאני חייבת לישון את שינת היופי ש´לי..
מה איתכם?? בימים האחרונים הפורום בקושי זז מענין למה כשאני עובדת הפורום עובר דפים על גבי דפים שבקושי אני מבינה מה הולך כאן עכשיו.. עכשיו עוברים ימים ואותו דף נשאר מה קורה כאן אנשושים? עסוקים?? מיואשים מהחיים?? מה יש מה קרה איפה הכיף?? אני לא מבינה
איפה מרינושקה, וריקי שהיתה נכנסת לכאן המון, שירנוש איפה הילדה המתוקה הזאת? בת הים כותבת קצת.. מי שכותבת כאן הרבה זאת אנג´ל שנראה לי שעד עכשיו לא הבינה הכיצד לרשום ומשרשרת הודעות עם רוווחים כ"כ גדולים..אבל לא נורא .. איפה ג´ס שלנו מנהלת הפורום היכן היא..ושלא נדבר על מיקי שכותב הודעה ונעלם לכל היום.. לסידי כבר התרגלנו בוקר טוב שיהיה לכם יום נפלא..ואיפה נופר?? מישהו מוכן לאמר לי מה קורה כאן!! וגם לו שהיו נכנסים בערב כבר לא נכנסים כמו פעם .... אני כאן תמיד כאן שיהיה לכם ערב טוב.. אוהבת ניקול*
לכל המחפשים למניהם הגעתי אני כאן יש כאן מישהו בכלל?? אני חושבת שלא!! אממממממ... ישנתי עד עכשיו ומי שכבר מכיר אותי כבר יודע שאני חייבת לישון את שינת היופי ש´לי..