הנני שמח להודיע

power play

New member
הנני שמח להודיע

שהגלרייה של חברי הפורום נראית פחות או יותר שלמה עכשיו. התווספה בעזרתו של איש הגרפיקה שלנו אריאל..התמונה* המשופצרת של נבחרת ההוקי קרח שלנו לנוער. עד כמה שאני יודע חן ושגיא הם הנציגים היחידים שלה בפורום. בגלל חוסר תווים בשורת תיאור התמונה הנה התיאור המלא- משמאל ( עומדים ): מאמן- אדי, אימרי, שלב, שגיא ( אני ), בן, דניס, רביב, רענן, אור, מאמן בוריס , והדוקטור של הקבוצה משמאל ( יושבים ): ג´ורג´, ואדיק, אורן, יוני, חוף, יוגב ( יוגי ) שוער: אוז *מתוך כתבה על סדרת משחקי תצוגה בחו"ל של הנבחרת. צירפתי את התמונה גם לפה סתם כי זאת היתה המסורת עם כל התמונות שבגלרייה עד עכשיו.

power play

New member
הודעה משמחת 2!!!!

בן עשה את הלא יאומן -ברשות הקבוצה מעפולה עכשיו ציוד שלא ניתן להשיג בארץ. *לא ראיתי עדיין את הציוד אבל אני בטוח שהוא מעולה.. אז פליקס וכל השאר :יש לנו עכשיו 2 מקלות הוקי קרח של שוערים. לא בזכות כל התיכנונים שלכם..כרגיל. תודה לבן. מישהו פה פעם אמר שהוא זרק כפפות..חבל מאוד.. אם לעוד מישהו יש מתנות בשבילנו..bring it on. אור

Wild Weasel

New member
אנחנו יודעים כבר מזמן אור

אמא שלך אמרה לנו בטלפון באמת!

power play

New member
ואמא שלך דיברה איתי עשר דקות בטל´../images/Emo12.gif

זה התחיל כשחיפשתי אותך והיא ענתה..שיחה קצרה. אחרי זה היא השאירה הודעה אצלי :) ואמרה בקיצור שאם זה היה משהו חשוב, אז יכלתי לבקש שהיא תמסור לך הודעה. ואז כשצלצלתי עוד פעם לחפש אותך דיברנו המון. גם ריכלנו עליך חחח באמת מאז שהפסקנו לשחק ליד הבית שלך..אני צריך להכין לעצמי אוכל לבד אחרי המשחקים..זה לא אותו הדבר כמו לבוא אליך, לשבת לשיחה עם אמא שלך ולאכול משהו בצוותא.

למעלה