אני באופן אישי לא רואה סתירה כלל אבל אם אמשיך בקו החשיבה שלך, אז כן.
ש שנטידווה New member 8/6/07 #45 אני באופן אישי לא רואה סתירה כלל אבל אם אמשיך בקו החשיבה שלך, אז כן.
נ נהראש New member 6/6/07 #23 ג'נגלי איתי... מצד אחד 'לא יודע' ממוסס את ההפרדה בין 'אני' ל'כולם', ומצד שני 'להציל את כל הברואים' השוכנים ב'תוכי'.
ג'נגלי איתי... מצד אחד 'לא יודע' ממוסס את ההפרדה בין 'אני' ל'כולם', ומצד שני 'להציל את כל הברואים' השוכנים ב'תוכי'.
א אינקה New member 8/6/07 #48 זה אינו הכיוון הנכון אתה מפרש את הסיטואציה שכלית ומקנה לה פרשנות שתוכל להסתדר איתה. מה עוד שאין תפיסת בחוץ ובפנים בזן כך שבמילא אתה חוטא למשמעות של המשפט.
זה אינו הכיוון הנכון אתה מפרש את הסיטואציה שכלית ומקנה לה פרשנות שתוכל להסתדר איתה. מה עוד שאין תפיסת בחוץ ובפנים בזן כך שבמילא אתה חוטא למשמעות של המשפט.
נ נהראש New member 10/6/07 #63 אתה עושה בדיוק אותו הדבר זה אינו הכיוון הנכון אתה מפרש את הסיטואציה שכלית ומקנה לה פרשנות שתוכל לבקר אותה. מה עוד שאין תפיסת בחוץ ובפנים בג'ינגול כך שבמילא אתה חוטא למשמעות של תרגול "לא יודע" .
אתה עושה בדיוק אותו הדבר זה אינו הכיוון הנכון אתה מפרש את הסיטואציה שכלית ומקנה לה פרשנות שתוכל לבקר אותה. מה עוד שאין תפיסת בחוץ ובפנים בג'ינגול כך שבמילא אתה חוטא למשמעות של תרגול "לא יודע" .