הנני כאן

הנני כאן

אני יודע שנעדרתי מהפורום מספר ימים הייתי עסוק במספר דברים אישים שמנעו ממני להיות נגיש יותר מידי, אני רק רוצה לשבח את ילד דמיוני שעשה פה הרבה פעילות בימים האלה תרגישו חופשי לפנות אלי בכל בעיה מה שכן שמתי לב שבפסח היו הרבה מפגשי פורמים בעזריאלי (כן גם אני הייתי שם לצערי , ולא לא במפגש פורום) ודי הציק לי שהפורום שלנו לא מגובש וכו' אז שאלה האם אתם בעד גיבוש בפורום ואולי להפוך אותו גם לאופציות למפגשים, או שלדעתכם עדיף להשאיר אותו כמו שהוא עם גולשים ארעיים שבאים ושואלים שאלות?

thumbelita

New member
...

באופן אישי אני לא כ"כ אוהבת מפגשים (גם עם חברות אני יוצאת בקושי
), אבל בלי קשר אני חושבת שכדאי לגבש את הפורום קצת יותר ולהעלות פינות, משחקים ושרשורים בנושא הפורום כדי שהפורום יהיה פחות יבש. לילד דמיוני אכן יש הרבה רעיונות יפים (אני בטוחה שגם לשאר הגולשים בפורום אז נא להוציאם לפועל) רק חבל שהוא העמיס אותם בבת אחת, אני לא באה בתלונה להפך- היוזמה מבורכת, אבל ככה נוצר מצב שהפורום היה פעיל מס' ימים ולאט לאט הוא שוב "מתייבש", אני חושבת ששרשור אחד, שניים ליום בהחלט יכולים להספיק (אם לא ליותר זמן) וחוץ מזה אני חושבת גם שככל שיש יותר שרשורים מרוכזים ככה אנשים מגיבים פחות (אני לפחות
)-כלומר אני מגיבה ומשתתפת רק בחלק מהפעילויות, לא מתוך כוונה רעה כמובן, אלא פשוט לא תמיד יש לי זמן וחשק להגיב ואז שאני כבר כן רוצה יש פעילות חדשה..בלה בלה בלה
שורה תחתונה: אני ממליצה להחיות את הפורום ולא לעשות הרבה שרשורים בצורה מרוכזת

thumbelita

New member
אממ

משחק החוליה החלשה פינות ידע (כל פעם מס' עובדות על סדרה/דמות אחרת) משחקי טריוויה סקרים דיונים ושרשורים חד פעמיים כמו שילד דמיוני עשה פה בתקופה האחרונה (אין לי רעיונות כרגע)

Yuske

New member
כנל...חזרתי מהצללים...

לבנתיים עד שאני כנראה היעלם שוב לאנשהוא>< בעע אני שונא כשזה קורה לי><!!! לדעתי...כמה שיותר לגבש את הפורום מאשר פורום שאלות שכזה... למרות שגם גולשים ששואלים שאלות ועוזבים זה גם בסדר אבל רק שזה לא יהיה הנושא העיקרי של הפורום... אוקי עכשיו מה שרשמתי למעלה ביותר הגיוני- צריך לגבש את הפורום הזה עם פעילויות וכאלה (אני לא אומר שהוא לא מגובש! פשוט לא מצאתי את המילים המתאימות)... אבל עם כל הגיבוש והפעילויות צריך להשאיר מקום (מכובד (?) ), לגולשים ראנדומאלים עם שאלות קטנות...כי הרי זה למעשה המטרה של הפורום לא?..לדבר ולעזור בכל הקשור לסדרות מצויירות... אני אעשה את מירב המאמצים שברשותי לפתח עוד פעילויות וכאלה...וכמובן..לחזור לפה יותר בלי הפסקות... בקשר למפגשים - - - בתור אחד שנמצא בפורום עם מלא מפגשים וכאלה..מפגשים זה דבר כיפי ומגבש...אבל זה כמובן תלוי אם האנשים פה רוצים ויכולים להפגש מקסימום יהיה מפגש מינימאלי עם אנשים שיכולים\רוצים לבוא...מפגשים לא חייבים להיות דבר כולל פורום..או מפגשים גדולים כמו שראית בעזריאלי השבוע כי אנחנו פורום קטן יחסית והדבר לא אומר שהמפגש יהיה פחות כיף (במפגשי פורום פוקימון בזמנו עשינו חיים מטורפים עד שסגרו אותו><) המלצה שלי מנסיון..אפשר לעשות מפגש בעזריאלי..זה מקום נגיש יחסית לכולם (ולי כי אני משרת ליד)...למרות שכל מקום אחר יכול להיות גם מקום טוב, אבל צריך להתחשב באנשים שבאים בתחבורה ציבורית...קיצר אפשר לפתח את זה אם אנשים נוספים ירצו לעשות מפגש...

למעלה