הנני כאן

fox28

New member
הנני כאן

בעלת עבודה עלובה ביותר מחפשת תומך נדיב.. מישהואא מכיר? אוףףףףףףףףףףף נמאס לעבוד בעבודה שלא סובלים... לכולם יש משהו נגדך... למה לא נולדתי מליונרית? למה עלי לעבוד בשביל פרוטות בעבודה חרה? למח שתוהה- אני כן מחפשת עבודה חדשה אך כרגעלא פונים אלי הייתי חייבת לשחרר קיטור מיכל

Ofra m

New member
אני חושבת שרובן כאן לא

נולדו מיליונריות, ועובדות קשה כדי להתפרנס...אני מאוד מבינה את המירמור שלך רק מה שאני יכולה לומר לך שהמירמור מעולם לא הוביל לשום מקום, נסי קצת להיות אופטימית,אני יכולה לומר לך מניסיון שגם כשמאוד קשה לי בעבודה אני משתדלת לחייך ולהיות נחמדה, כי אף אחד לא חייב לסבול את מה שעובר עליי, וכשאני עושה זאת,וכמובן שלאורך תקופה, אני רואה שפתאום כולם או לפחות רובם הופכים להיות אמפטיים ואדיבים כלפיי,ואופן שכזה הרבה יותר כיף לי לעבוד, לגבי הפרוטות שאת מדברת כרגע זה מצב נתון שמשרת אותך, בו בזמן תתחילי לחפש משהו אחר אך לעולם אל תשכחי שיש הרבה אנשים שהיו מוכנים להתחלף איתך ולקבל את ה"פרוטות" הללו חיבי על כך, שבוע טוב לך ומתוק יותר, עופרה.

עודליל

New member
מיכל יקרה אכן מאוד מתסכל

לעבוד בעבודה שלא מרגישים בה טוב, אני מציעה לך לנסות לבנתיים לראות קצת דברים חיוביים (כמו: נסיון שאת צוברת, אנשים נחמדים שאולי עובדים אתך, וכמובן כמה פרוטות זה יותר מאפס פרוטות) במקביל ממליצה לך לחפש עבודה אחרת אם זה אפשרי מצדך אני לא חושבת שצריך להישאר במקום מסויים אם ממש ממש רע לנו. ומכירה מקרוב את הסוגיה שלך....

היי פוקס..

כשאת ניגשת לדברים ממקום שלילי זה לא מוסיף. נסי לעשות שינוי ולהתחיל להתבונן בדברים מכיוון אחר... חפשי מה טוב בחייך האם יש משהו כזה? נסי לחפש ולמנות בפני עצמך את הדברים החיוביים בחייך כשאת במצב הרוח הזה. לעיתים קרובות דברים הנראים לנו קשים, מתסכלים וחסרי סיכוי, מקבלים זווית אחרת בטווח הרחוק יותר. וגם אם לא, אם מדובר בדברים שניתן לשנותם, צריך לנסות ולשנות. צריך פשוט להעמיד את הדברים בפרופורציה הנכונה. יודעת שהדברים מקוממים, ויודעת שכשאת בתוך הענין קשה לראות זאת אחרת, בטוחה שלכל אחת מאיתנו כאן יש דברים הגורמים לה תחושות דומות אבל את מזיקה בעיקר לעצמך וחבל... כמובן שהוצאת קיטור עדיפה על השארת הרגשות הקשים בתוכך, אבל למען עצמך ולמען ההרגשה שלך כדאי להתחיל ולשנות צורת מחשבה. מצטערת אם הדברים קשים לך לקבלה אבל אני מרשה לעצמי לומר את הדברים ממקום טוב ונסיון לעזור. אם לא מתאים לך פשוט דלגי הלאה... מקווה שתמצאי עבודה נעימה יותר בקרוב, ושהרגשתך תשתפר.

למעלה