הנני כאן...

AviHayun

New member
הנני כאן...

עזרא - אני לא נוהג על BMW. אני לא נוסע על מכוניות מתוצרת גרמניה, בגלל זה אלי מתקרצץ אליי כל הזמן...

gala21

New member
בית משפט עכשיו!

יש פה מנהל שיכול לשחזר הודעות מהארכיון .. בבקשה להמציא עדויות לנאמר לעיל . לא מקובל בשום פנים . בחיים לא גירשתי אף אחד . נחום לטיפולך המיידי .

AviHayun

New member
למה שלא תתחנפי גם אליו??

אני מבטיח לפקסס לו את ההתחנפות+ההתנצלות...

gala21

New member
אליהו ? שלנו?

תגיד לו שאני עוד מחכה. ושאני מוכנה לבוא ברגל ( שהוא לא יתבאס מהקאיה שלי) אז איך השרירים?

גאלהההה

תגידי את ראשונה תמיד????? ומה זה את נכנסת לפורומים אחרים בלי אישור הא?ואם כבר נכנסת אז לפחות היית מכוונת את כל החברות שם,לכאן,היית מסבירה להן שזאת קבוצת התמיכה הטובה ביותר....

gala21

New member
אתה ...

חייב לבוא לעיתים יותר קרובות . אני לא מוכנה לזלזול !!! אם לא תהיה פה תנועה זה יגסוס . וזה אגב לא מכוון אליך בלבד אלא לכולם . יש לי הרגשה שאם עזרא ותמר ואנוכי לא פה אפשר לזרוק את המפתח לים . אני יודעת שורד פה איילת ליטל וגרציה ואבי ( שמתקדם יפה..) אבל זה בקטנות אם יש למישהו רעיון רלוונטי בבקשה להכניס הודעות . אנחנו מהבוקר מקשקשים שטויות . אל תיכעסו עלי אבל זו האמת הכואבת

AviHayun

New member
חבל שאליהו35 לא כאן בשביל לקרוא...

את הווידוי של גלה, שהיא ורק היא (כך לדבריו) גרשו אותו מהפורום..

AviHayun

New member
אל תשאלי....

מישהו כתב לי על האוטו בחניון, ואני מצטט: "בחיאת רבאק, תנקה אותי". הבנתי את הרמז ואני לא אשטוף אותו עוד שבועיים לפחות ככה שתיהיה שיכבת אבק קשה ואז אי אפשר יהיה לכתוב עליו כלום.

מילים שלא אומרות...

נו איך היה בכושר , ומתי אנחנו נפגשים במסעדה המשפחתית?

AviHayun

New member
חזרתי מר עולם ממש...

אני כבר מת לתת למישהו בוקס, לראות עד כמה התחזקתי, יש מתנדבים? מתנדבות?

AviHayun

New member
אין בעיה גלה, רשמתי לפני...

תראו את האתר של הפאבים שלנו, השבוע עלה לאוויר!!

למעלה