הנני כאן...!!!!

לילית3

New member
הסרט הוא למי שלא יכול לקרוא את

הספרים - שהם טובים פי כמה מן הסרט. אבל כמובן שלא כדאי שתבטל את זמנך היקר על שטויות שכאלה. תשאיר את זה לנו הבנות - אנחנו קוראות ספרים ומרחיבות את השכלתנו הכללית בין מריחת לק להתזת ספריי על השיער המפונפן. ובכלל אחרי ששר האופל הוכנע, אני לא יוצאת יותר לשום מלחמות - אז תירגע. תוכל למצוא אותי בארץ התיכונה. ובכלל למה אתה כל כך מאויים מהשם לילית?? עוד לא נגמלת מהפחד?? <לילית מבטיחה לא להתקרב לרוכב הנחמד ולא לקחת ממנו שום טיפה>

אודי חמודי

סוף כל סוף אתה מגיע גם לכאן אבל שלא יהיה לנו אי הבנות מהתחלה אני אלוהימית ואין לי מתחרים על פני. אגב סאחטיקה על הרווחים בין השורות סוף כל סוף אני לא היחידה שלוקחת אויר בין שורה לשורה. XXXXXOOOOO <אלוהימית יודעת שאתה כועס עליה אבל יש לה הסבר>

תרעב האלוהימת ברוכב...

היי אלוהימית..יקירה... מה קורישען..?? אם בענייני "הבנות" או "אי הבנות" עסקינן..כדאי שאבהיר כמה הנחות עבודה בסיסיות ..שהנן "אקסיומטיות" לחלוטין בקרב ק"ק האלים האלות הדרקונים והמכשפות ושאר ירקות... אלוהימיים ושכאלה ישנם תודה לאלות בשפע רב...שווה לכל נפש..כל אשר יחפוץ באלון או אלונית אחת או שתיים לידו ..לא בשמיים היא...(תרתי משמע..) ייצא הוא לרחובה של עיר או לטבורו של פורום כזה או אחר..ידרוש ויבקש וחיש קל לצאת וכל תאוותו בידו..(?)..הרי הוא מצוייד ומצודד באיליים ואיילות כאות נפשו ..הידד הידד... אבל דא עקא.. כי כאשר ידרוש ויבקש הוא אחר ה"דבר האמיתי"...אחר האחד והיחיד .. או אז יוכל לשוטט ולילך הוא לאורכו ולרוחבו של שינקין והמסתעף..ולא ימצא את אשר אהבה וחשקה נפשו.. ולו רק מן הטעם שרק ה"רוכב" ואין בילתו הוא אשר יעופף וישוט יגבה ויתרומם מעל כל האלילים האלילות והאורגיות המשותפות... כי הוא הוא ..ואין בילתו....!! אני הוא ולא אחר... אני בטוח שתקבלי זאת בהבנה... אבל בגלל שאת זו את..!!!! מוכן להתפשר על רוטציה.... כמה מתחשב מצידי...? הלא כן..?.. אבל בתנאי שגם את רוכבת....
חולה עלייך... אודי.. <רוכב שפותח את המרוץ למשרת ה"סגנית שלו"..>

גל נעים

New member
תשמע ידידי הותיק...

דומני שאפלטון היה חולק עליך נמרצות, עקב השערתך בגין "מעוף היונה", שהינך מסווג עצמך בעל כנף... וכי מה יאמרו בגויים?,הלזה הוציאתנו ממצריים?... <גל חושב שצריך להקים פנתאון מיוחד לכל האלים,אולי "אקרופוליס היוצאים...">

לא משחק אתה

אבל תאמת פעם אחרונה שרכבתי על משהו זה לא נגמר טוב אז אולי עדיף שנוותר על זה ואת הרכיבות נשאיר לך. <אלוהימית ממליצה לך על שוחד לטובת סגניות אחרת זה לא הולך מנסיון>

ברוך הבא לישיבה הקדושה ../images/Emo163.gif

אשרך שזכית להגיע לישיבה הקדושה דיוצאים עלה והצלח

לאסטרולוג... תרשה לי גם להגיב? ואם

לא הנה תגובת, כבודי מלא עולם: ("קודם עושים א"כ שואלים). השיר עשר "אתה ענק"... אהבתי. תמשיך ככה להנאת כולנו! אם תמשיך בקצב הזה יש סיכוי שתהיה משורר גדול ("דגול")... נ.ב. דרך אגב הרבה שמגלים זאת בשלב כל שהוא, [יש לי סיפור כואב כזה] (כשהם עשו מה שהוא לא בדיוק לפי הציפיות (השאיפות) של ההורים), וזה גורם להם להרגיז את ההורים ולהתנכר להם, או אפילו לשנוא אותם. ויש הרבה יוצאים בשאלה שזה היה "המכה בפטיש" ליציאתם סופית ולחלוטין... מאחל לך שתהנה ושתצליח בחיים כמה שיותר. בייייי אחשלי... ולהתראות???

תודה, נו אני רואה שהמחשב

שלך כבר תקין. אגב אתה בני ברקי? וכמובן נתראה בקרוב באחד הטישים.

"אחשלי" אסטרולוג

אני מבני-ברק. אשמח לקבל אישור לבוא לטיש. ביי. ולהתראות??? דודי.......

שלום "רוכב בערבות" וברוך הבאבא...

איך זה לרכב בערבות? לא משעמם שם? יש שם בנות? גם כוסיות? עוד לא כתוב בשום מקום ("גם לא בתלמוד") שמי שהוא רכב על [זיין את] הערבות!!! אז מה אתה עושה שם??? אם אתה נהנה אז סבבה. מאחל לך הנאה רבה מהחיים והצלחה... ביי.......

למעלה