הנני כאן - שוב

הנני כאן - שוב ../images/Emo13.gif

אומנם עדיין מרגיש יותר עכבר ולא אריה כהרגלי אבל אני בדרך לחזור ולשאוג... היום גם חזרתי לבמה לאחר הפסקה ארוכה שהחלה אי שם בסוף מרץ, המשיכה בפסח, ימי הזיכרון והעצמאות וכאמור החזרה להופעות שהיתה אמורה להתרחש בתחילת החודש נדחתה גם היא בשל מחלתי. אז אומנם זו היתה הצגה שבה אני לא עובד קשה כהרגלי מבחינת היקף התפקיד אבל בהחלט היה מהנה לחזור לקרשים המוכרים, לקהל, לצחוק, לרחשים ולכל שאר הדברים שמלווים הצגה. ואתם - מה שלומכם? למי בובה חדשה? למי הצגה בתיכנון \ בדרך \ שיצאה? מי עובד \ ת על פרוייקט חדש? מה עם המבחן של חמוטל? מה החלטת שחרזדה? ( בהמשך אנסה לעזור לך בעניין התמונות ) מה עם תמונות של קרנובה? אולי בא לך לספר לנו יותר על ההצגות שלך ודרכי עבודתך?... שיר אני ממתין בסבלנות עד תסיימי לערוך ולהתכונן עבורנו - הפלאפון שלך מצלם? לא חייבים מצלמה רועי - מתחיל להתרגש? תודה ליעל ורקפת על ההענות לספר על עצמן
רקפת את מוזמנת לשאול את מיליון השאלות שיש לך עומרי - מה איתך? מקווה שנהנת מהתגובות הנפלאות ובצדק לאריק וממה שדבי שלחה לך דבורה צפריר - שמח לשמוע ממך לאחר תקופה ארוכה, מקווה שהמופע עבר בהצלחה וכפי שהבנת החמצתי אותו בגלל שחליתי גלית - מה שלום מיפלצילה? ומה קורה איתך? ענבלוש- קיבלתי וחושב על רעיון חגית - מקווה שהתאוששת אבישג - מה עם האתר???
יונית - מזמן לא היתה סדנה שלך... אילן - ממך לא שמענו כבר זמן מה ואיפה מאור??? וניר?? שנעלם כבר מזמן ועדיין חייב לי
שקד - גם אתה נעלמת מאז קרס לך המחשב, עוד אין לך חדש מאז??? ליבי - בוודאי חיפשת את לוח מופיעים לחודש מאי שנבצר ממני להכין מקווה שעד אמצע החודש אעלה לוח מקוצר דבי - ............טוב אותך אין לי מה לשאול - יודע עליך הכל וכמובן כל השאר - ספרו, שתפו,שאלו ערב נעים ולילה טוב

יונית102

New member
היי דודי ברוך רופא חולים שמחה

שמחה שחזרתה לעניינים אני כבר שומעת שאגות מתקרבות, ולעינייני השגרה יש קצת האטה בסדנאות, הבן שלי מתחתן בשעה טובה ביוני, ואני בסידורים לחץ, בקיצור דברים שדורשים טיפול ומיקוד טוטאלי. יש לי רעיונות ופרוייקטים בקנה אבל הם יצטרכו לחכות קצת עד שיחלוף הלחץ. אני חושבת שבתקופה הזאת אחרי החגים תמיד יש האטה לכולם אני רואה את זה אצלי בפורום בפרט וגם בפורומים השונים בכלל. תכף אעלה תמונות של בובות על חוט של ליצנים על חוט ועוד.

יאאאא איזה אוסף ציבעוני ../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif

אני מבין שהוא מורכב מליצנים קנויים ומכאלה שהם יציר כפייך זה אוסף ישן? חדש? בן כמה? תודה שחלקת איתנו

קולללללוווווווווווו מזל טוב יונית ../images/Emo65.gif

ברכות לנישואי הבן הקרבים מיסרי את איחולינו גם לבני ביתך וכמובן לבן ולכלה המיועדת רק שמחות אמן ואמן

יונית102

New member
את הליצנים קיבלתי ממישהי שרצה

לנקות מדפים, את שאר הבובות יצר איש מקסים בן שבעים ושמונה ממודיעין שיוצר אותן יש מאין, ביקשתי ליצן, מלאכית, מכשפה, ובובה, את הכל הוא בונה משאריות בדים ממפעלים, את הבסיס מצינורות השקייה, ועוד כהנה וכהנה, אהבתי במיוחד את האיפור והצביעה המדויקת להפליא בכל זאת איש בגיל כזה, האמת שהרבה זמן לא פגשתי אותו, הוא מוכן ליצור כמעט בכל מחיר ולכל מטרה.

../images/Emo6.gif חזרת!!! איזה כיף.

שמחה שאתה מרגיש יותר טוב, כבר התחלנו לדאוג.

ברוך שובך דודי

אני בעבודה ואצור איתך קשר מאוחר יותר בהקשר ליום א'. תודה רבה

ברוכה הנמצאת ותודה נטעל'ה

שמח לראות שגם את כאן איתנו... עבודה נעימה, אני נוסע להצגה בנהריה ותוכלי למצוא אותי בנייד, נתאם ואשמח לעזור לך בפרוייקט. יום נפלא

../images/Emo24.gifכייף להיות איתכם

האמת שגם אני כבר התחלתי לדאוג...אבל תודה לאל הכל מסתדר תודה על הדאגה והאכפתיות

ליבי יקרה

ההודעה: כייף להיות איתכם - מיועדת לך אבל משום מה לא עלתה מתחת להודעתך אלא לאחר ההודעה של נטע רק רציתי להבהיר

לא רק האתר שלי מתחדש

יש לי גם הצגה חדשה בדרך.... יש למישהו רעיון לשם לצבת-ים חביבה? ודרך אגב, את הבובות להצגה מכינה לי בחורה מקסימה בשם, אוקסנה רבינוביץ' , ובקרוב נעלה תמונות גם מעבודות קודמות ( ומדהימות!) מעשה ידיה!

אולי צבגונית ?

אני יודעת שהשם מוזר אבל יש צב ים= צבגון (לפחות אלו עם הפסים המעין אדומים על הגוף...חחח...) ולכן צבגונית.

קרנובה

New member
מברוק לאבישג!

תיקראי לה צביה או ימית או שקודם תיראי איך היא תצא בסוף ואז תיבחרי שם,כמו אחרי לידה!ברוכס והצלוחס!קרנובה.

גליתוי

New member
היי דודי!

אני שמחה לראות שחזרת לעצמך! רק בריאות והרבה בריאות! אני השבוע חטפתי שפעת מעצבנת והייתי שודד ים צרוד זה מאוד התאים לתפקיד! אני מתקדמת לבינתיים עם המחזה והסקיצות לבובות של מפלצילה, תודיע לי כשתתפנה ואז אשלח לך לראות. לבינתיים תשמור על עצמך!

הי גליתוי

אט אט חוזר לעצמי מה את מקנאה??? הייתי חייבת להעתיק ולחלות??? שמח שבניגוד אלי הצלחת לעמוד על הרגליים ולהופיע ואכן שודד ים צרוד נשמע מתאים לגמרי...מה העלת??? טוב מאוד שאת מתקדמת אני באמת עמוס עד יום רביעי...אבל בין לבין אשמח לראות את הסקיצות וכשאתפנה אשב גם על המחזה אז את מוזמנת לשלוח לי כבר. התגעגעתי לשיחותיינו וגם למיפלצילה עצמה
לשתיכן

Inbal Amar

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני רואה שגם חוש ההומור לאט לאט חוזר שמחה שהבראת שמור על עצמך.

למעלה