הנמל 24 חיפה.

מאקי

New member
הנמל 24 חיפה.

רן וגיא מרסיטל פתחו בבית ברחוב הנמל מסעדת חדרים... מ ש ג ע ת........... מה זה משגעת שחבל"Z בעייצבו של נתן פייביש. אושיה מקומית.. אין לי בכלל .. קשר עיסקי אליהם ככה שמראש.. חוץ מזה שהם מפרגנים ואוהבים כחיפאיים.. הבאתי את התפפריט שלהם העיסקי והרגיל ואצרף לכם מיד........... בקשתי מגיא שישלח לי ........... אכלנו עיסקית בערך ב 4 אחה"צ אנחנו היגענו במקרה.. אחרי....אחרי שצעקו עלינו... למה לא באנו אז במקרה הלכנו היום. אכלנו מוסר קלאמרי ואנטריקוט הראשונות היו אנטי פסטי.... ומשקאות בליני ועוד...... יין לימונדה.. וקינוחים כגון מוס .. תאנה ופנה קוטה.......... אנחנו נחזור.. כי החויה היתה אסטית כמו טעימה..... וכן רן וגיא כרגיל היו אחלה כיף שיש כזאת מסעדה .... כזאת. תפריט עיסקי העיסקית שלנו~ מבחר אנטי פסטי ~ סלט ירוק, אגוזים, אספרגוס ים בשמן פיסטוק ובלסמי טרטר סלמון קונפי שום וקציפת חזרת חציל צעיר קלוי, עלי גפן במילוי אורז ועשבים, יוגורט וגרעיני עגבנייה סינטה בקרסט פלפלת אדומה, מלון ודמדמניות מיובשות גריסיני רוזמרין ושמן עגבניות, מטבל עגבניות, ממרח פלפלים לימוני, פסטו וחמאה  עיקריות ~ אווז עם תמר לח ברוטב סילן ולימון פרסי, אנדיב ופירה אדום עוף צעיר במילוי מח עצם ופטריות ז'ירול, עוגת תפוחי אדמה במולסה פילה סלמון, עלי פסטה, עגבניות מיובשות, בצל ירוק וריחן בחמאה וחציל פרמז'ן קלמארי מהפלנצ'ה עם רביולי ארטישוק ירושלמי וזעפרן, על ריבת פלפל ועגבנייה ריזוטו פטריות טרומפט, גבינת מסקרפונה וגילופי פרמז'ן -.79 ₪ אנטריקוט בחמאת רוזמרין, בטטות מתוקות וגזר מזוגג בציר בקר ויין ולפוליצ'לה מוסר, שקדי עגל, קוויאר חציל, פלפל וקונפי שום, ברוטב עגבנייה בלסמי קובה סולת במילוי בשר סרטן ברוטב קארי, במיה, עגבניות וציר סרטנים -.91 ₪ צלעות טלה קדמיות, גבינת עיזים, ריזוטו דלעת ובליני ירוק בציר צאן מוקצף פילה בקר ואגוזים בציר חום, עלי מנגולד חלוטים וריזוטו גריסים ומסקרפונה .-.101 ₪  לימונדה שלנו עם קליפת תפוז  עסקית אנטי פסטי ~ גריסיני רוזמרין ושמן עגבניות, מטבל עגבניות, ממרח פלפלים לימוני, פסטו וחמאה סלט ירוק, אגוזים, אספרגוס ים בשמן פיסטוק ובלסמי פלפלים חרוכים בכבישה איטלקית וגבינת סנט מור אפויה חציל צעיר קלוי, עלי גפן במילוי אורז ועשבים, טחינה וגרעיני עגבנייה סינטה בקרסט פלפלת אדומה, מלון ודמדמניות מיובשות טרטר סלמון קונפי שום וקציפת חזרת סביצ'ה בורי על גואקמולי, קרם פרש וכוסברה -.55 ₪ עוד בתפריט העסקי ~ גריסיני רוזמרין -.8 אנטי פסטי -.13 קינוחים ~ פנקוטה הל - וניל, בקרם שוקולד ולרונה וצ'ילי -.18 טארט תאנה ומרנג איטלקי -.18 מוס שוקולד בשלושה צבעים, רכז הדרים וגרנד מרנייה -.18 סורבה פירות -.18 משקאות ~ גביע יין לבן- שרדונה, ארג'נטו ארגנטינה -.19 גביע יין אדום-קברנה, לואיס פיליפה צ'ילה -.21 לימונדה וקליפת תפוז -.12 קוקה קןלה -.12 דיאט קוקה קולה -.12 ספרייט -.12 דיאט ספרייט -.12 מים מינרלים נביעות -.12 מים מינרלים מוגזים סאן פלגרינו -.13 אספרסו -.11 אספרסו כפול -.13 קפוצ'ינו -14 תפריט רגיל אנטי פסטי ~ אלתית בכבישת מלח ים עם שום וקציפת חזרת -.28 פלפלים חרוכים בכבישה איטלקית וגבינת סנט מור אפויה &nb

מאקי

New member
ככתוב..

אנחנו היגענו במקרה.. אחרי....אחרי שצעקו עלינו... למה לא באנו אז במקרה הלכנו היום. אכלנו מוסר קלאמרי ואנטריקוט הראשונות היו אנטי פסטי.... ומשקאות בליני ועוד...... יין לימונדה.. וקינוחים כגון מוס .. תאנה ופנה קוטה.......... אנחנו נחזור.. כי החויה היתה אסטית כמו טעימה..... וכן רן וגיא כרגיל היו אחלה ומיצי שתה קפוצינו בהתחלה כי אסור לילד אלכוהול.. ומרוב יין ממש לא היה לי חשק לעבודה.......... אבל חזרתי.. וסגור.. נלך.

מאקי

New member
מה זה חשוב...

אפשר ללכת לפני שכולם יגלו ויהיה עמוס מדי......... ורן מבשל נפלא לדעתי.. ושפית הקינוחים שחר.... מבטיחה.

א אוהל

New member
לי תפריטים כאלה לא עושים את זה

יותר מדי "מפונפן" לטעמי. האוכל אולי טעים מאוד, אבל תיאורים כאלה לא מושכים אותי. אוהבת תפריטים פשוטים. ואחרי שאמרתי את זה, היינו הערב ב"ג'ירף" במרכז הכרמל וכולנו נהנינו (פעם ראשונה שלי בג'ירף בסניף שאינו באבן גבירול בת"א ופעם ראשונה בכלל לאיש בג'ירף). האוכל היה טעים כרגיל - האיש לקח פאד תאי עם עוף (לא אוהב שרימפס) ואני החלטתי לגוון מהמנה הקיסרית הנצחית שלי ולקחתי את המנה המלזית עם חלב קוקוס. בתפריט היה כתוב פסטו כוסברה אבל זה היה לגמרי פסטו בזיליקום בטעם. הפאד תאי היה טעים מאוד (ויש לנו למה להשוות) והמנה המלזית הייתה נחמדה אבל קצת כבדה לי מדי. למנה ראשונה הזמנו סלט מלפפונים ועוף ברוטב סויה כדי שהילדות ינשנשו עד שיגיעו המנות העיקריות. שתי הילדות אהבו (בעיקר בת השנתיים) - אצלן רוטב סויה זה מה שלילדים אחרים הקטשופ
חלקנו איתן את מנותינו - הגדולה בת ה-5 התלהבה מהמלזית והקטנה מהפאד תאי. הגענו לשם ב-8 בערב והיה די עמוס. חצי שעה אח"כ כבר אנשים חיכו בתור! (הלו! חיפה, אמצע השבוע, 8:30 בערב!). השרות היה נעים ביותר עד שהגיע זמן החשבון ואז המלצרים פשוט לא עמדו יותר בעומס והתרוצצו סביב כעכברים בסרט מצוייר. לקח המון זמן לקבל את החשבון ועוד יותר זמן לקבל חזרה את כרטיס האשראי
. האווירה החיה, הרועשת-משהו והעמוסה במסעדה מאוד התאימה לנו הערב ולא הרגשתי לא בנוח עם הרעש שבת השנתיים עושה או עם זה שבשלב החשבון הילדות איבדו סבלנות והחלו לשוטט במסעדה. כייף שיש ג'ירף בחיפה (ושאין להם ארוחות ילדים
)

מאקי

New member
הגירף אופציה לא רעה בכלל

וכיף שחיפה חוזרת לחיים... והבנות יפה ... שלנו פעם הלך למקדונלד להביא לו אוכל כשישבנו שם עם כל הילדים והחברים..... WAN שהיתה איתנו בארוחה.. לא במהרה תשכח את המקדונלד באמצע הגירף יפה לך בת השנתיים... והאוכל בנמל.. הוא אחר.. וכשרוצים אחר טוב שיש כזה גם בחיפה. אל תטעי.. זה עוד לא מישלן.. אבל זה מטבח נעים וטעים שמנסה לרגש.. ובשבילי זה כרגע מרענן.

בולרו2

New member
תפריט מושקע - רן במצברוח טוב ../images/Emo13.gif

זה נשמע בדיוק כמו שרציתי שזה ישמע. יידגם היום או מחר.

למעלה