הנכם מוזמנים

הנכם מוזמנים

להציץ בתוצאות הסקר האחרון שלנו כאן (בשורה כחולה בראש הפורום "סקר") ולראות את התוצאות העגולות של 100 עונים ומתוכם 76 תומכים בהפסקה של שנה בהפצה של ריקודים חדשים וניצול שנה זו למען חיזוק הריקודים הקיימים. מי שעוד לא הצביע מוזמן לעשות זאת בהקדם. נכון שזהו אינו מדגם מייצג, אך בהחלט משקף הלך רוח שמתחזק בזמן האחרון. מי יודע אולי תהיינה גם תוצאות מעשיות.
 
יופי.. ומה הלאה?

כלומר - איזה צעדים אופרטיביים נדרשים כדי לממש את "רצון העם"?
 
שכל מי שרוצה ידבר עם אלה

שאינם בפורום ולא הצביעו וינסה לשכנעם. יצביעו ברגליהם בעת לימוד הריקודים הנוספים.
 
מרד ? -אתה יודע שהדבר לא ריאלי

אני בטוח ש-99% מהרוקדים חושבים כך. אבל ההצעה לא ממש ממש תעמוד במבחן המציאות וחבל.
 
אפשר לדוגמא:

לפרסם את נושא הסקר ותוצאותיו: -באתרי אינטרנט רלוונטיים. -בלוחות מודעות הנמצאים בהרקדות השונות. -בעתונים - המקצועיים לרוקדים ומרקידים. -חברי הפורום "יפיצו" בקרב אוכלוסיית הרוקדים. ואז, כשקבוצת רוקדים תעזוב את הרחבה כמחאה על לימוד רקוד חדש, ידעו האחרים למה - ואולי יצטרפו. ובסבירות של דינמיקה קבוצתית נורמלית, מעגל העומדים בצד יגדל על מעגל הלומדים. קצת אופטימיות ולא תזיק גם עשייה.
 
זו החלטה שלא תעמוד במבחן המציאות../images/Emo13.gif

אני למשל, חושבת, שבמקום ריקודים חדשים , בהחלט אפשר ללמד ולחדש ריקודים ישנים, אבל אם יבוא מדריך וילמד ריקוד חדש ולא מחודש, אני לא חושבת שאהיה מסוגלת לצאת מהמעגל.ואני אשמח ללמוד כל מה שילמדו.
 
אולי את צודקת, חלילית קסומה

ואפילו מבינה גישתך. אולם אם לא מנסים, לא יודעים. אישית, משתדלת ללמוד רקודים, רק אחרי ששמעתי וראיתי אותם נרקדים, לפחות פעם אחת.
 
לבת הדיג,...../images/Emo13.gif)

אני קודם כל לומדת. אם אחרי הלימוד, משהו לא מוצא חן בעיני, אני לא ארקוד, אבל הפוך...אני אפסיד לטעמי את הידע. וההחלטה צריכה להיות של המרקיד/ים באופן גורף.
 
חלילית קסומה. שיקול בהחלט נכון.

דרכך, שהצגת כאן, בהתמודדות עם רקודים חדשים, טובה לא פחות משלי. לא משנה עם עושים את הסלקציה לפני או אחרי הלמוד, (אני רואה בזה בזבוז זמן ואנרגיה, ממילא ילמדו אותו פעם נוספת, או בחוג אחר) העיקר שעושים - ולא מוכנים ל"אכול" כל מה שמציעים לנו. לא הבנתי כוונתך לגבי ההחלטה של המרקידים - החלטה לגבי מה?
 

kashke

New member
../images/Emo9.gif לטובת נושא כזה, גם אני נותנת

את קולי.
כולי תקווה שהמסר יובן
 
לפי דעתי צריכה להיות איזה שהוא

ועדה מסודרת שיהיה לה תוקף לכפות את ההחלטות של על המרקידים, אחרת כל אחד עושה כטוב בעיניו
 
מסכים עם כל מילה

רקדנים ש"נעלמים" לחופשה, או שמשום מה נבצר מהם לרקוד שבועיים - שלושה, חוזרים למעגל ומרגישים נורא. "פיספסו 6-7 ריקודים חדשים ועלולים "להוריד" אותם ל"פחות יחידות".
 
שושנה - אין סיכוי כזה!!!!

דיברנו על כך מס' פעמים קודם, אבל אני אזכיר שוב. חסרונות ועדה מסדרת: 1. אין שום סמכות חוקית לועדה כזו ולכן אף אחד לא יתייחס להחלטות שלה. 2. ועדה כזו תהיה נגועה באינטרסים ואינטרסנטים וההחלטות שלה לא יהיו עינייניות. 3. על ועדה כזו יופעלו לחצים מכל הכיוונים והיא תתפרק הרבה יותר מהר ממה שהיא הוקמה. 4. למרות החלטות הועדה, כל יוצר ומדריך ימשיכו לפעול לפי אוות נפשם. 5. לועדה כזו אין יכול לקבוע את טעמו של הקהל ואת יכולתו של הריקוד להצליח, לריקוד יש חיים משל עצמו ודרך משלו לחדור לתודעת קהל הרוקדים. בקיצור. חבל על הזמן - לא תהיה ועדה כזו. אבל....אבל.... יש מקום לועדה מורחבת מאוד (מיוצרים, מרקידים, רוקדים וכו') כ 50 איש, אשר תראה את הריקודים ותמליץ עליהם לרוקדים, רק תמליץ ולא יותר.
 
שמעון , האם לא ניתן להקים ועדה

שכן יהיה לה כוח לכפות את החלטותיה על המרקדים ולא כל מרקיד או מחבר ריקודים ילמד את הריקודים שהוא חיבר ואז יהיה שישו ושימחו כמו שכבר מתחיל להיות היום
 
למעלה