הנכדה הטריה שלי

הבהרה

הכלבה "סאני" עדיין בצער בעלי חיים עד ליום ג´. הם לא מוכנים לשחררה,ללא עיקור. עיקרון העמותה.

רגעע שאביןןן../images/Emo140.gif

גם הפעם תרצה שאהיה שמרטף של הנכדה החדשה שלך? לא תודה אני מסתפקת בשמירה על הנכד המתוק

מפטיחה לך קקטוס שהיא תצליח

הביביסיטר מבקשת מכתב פיטורין לאלתר ולקבל את כל המגיע לה על פי החוקקקק

Nalliss

New member
איזו כלבה יפה! ../images/Emo6.gif

והמשפחה מתרחבת... על כלבים אומר שהם אוהבים אותי יותר משאני אוהבת אותם, לצערי. משהו בקשר לריח מהפה... אבל אם כבר- אז כלבים כאלה. טיפוס של חתולים, נאליס.

מיצי../images/Emo14.gif../images/Emo108.gif

חתולות,נהנתניות הן הולכות אחר הגבינה ויש שטורפות הן נושכות עד זוב,בתרועה חתולות-אנוכיות הן אחר זר מזדמן ילכו תמיד,בצד הנכון של הפרוסה היכן שמרוחה החמאה דברי האיש-שסומך על כלבים.

Nalliss

New member
והכלב../images/Emo107.gif

איזה יצור! מחונן וגם מסור כלומר, הוא נאמן! גם אם אורחו קצת מיושן... אחרי האיש המזדמן את חייו הוא גם יתן מדי ערב הוא, הכלב, נעלים לאדון מביא בגיל ובששון ומרחרח מאחור ומלפנים כל אחד שמתארח בסלון, או במזנון או בגינה של השכנים... וימרח בריר מסריח שכבה עבה את הפרצוף אך הוא אינו יצור חצוף! רק מעט עליז, עם נטיות מה להרגיז ולמרות שיש לו לא מעט בנות זוג, רודף הוא את זנבו, או חתולות, לשם התענוג. יש לך עוד טיעונים משכנעים שעלי לשמוע?(ארר..ווף!) נאליס.

בקיצור../images/Emo108.gif

כלב עושה רק חיים. אם משעמם לו-ישעשע את עצמו,בזנבו אם יתעצבן ירדוף אחרי איזו חתולה אם יתחרמן ירוץ אחר נקבה חמודה מה רע לו,מה רע,מיצי ?

Nalliss

New member
רע?../images/Emo107.gif

לא רע בכלל חייו משגל אם לא אכפת לו, לבן כלב לעבוד יומם וערב לאכול את מה נותנים וללקק לאדונים (את הפנים) רדיפתו את הזנב ממריצה בו ערב רב והרי אינו טיפש כי הוא רודף את מה שיש אין לו גם על מה לכעוס כי חתולה הוא לא יתפוס לא עתה ולא מחר וזהו כל שלי לומר.
HERE BOY נאליס.

מיצי../images/Emo108.gif

ומה תעשה החתולה אלא,אם היא רעה,רעה
תרבוץ לה על שטיח או,תנקה את הפרווה תתפוש לה איזה זבובון להפיג שממונה זה חיים זה,מיצי ?

Nalliss

New member
החתולה האצילית../images/Emo107.gif

היא אינה תמימת דעים וזאת הרי כולם יודעים משלחת ציפרנים ולוכדת עכברים לשעשוע אף נגוע פרעושים יקרב אלי ראשים ואינני מתלוננת על חיי ילדת שמנת אינני מייייללת על חלב שנשפך. נאליס.

שותה אותו ?

שותה טןתו ? לא ולא.. מה שנשפך-הלך יחי השעשוע החדש תקפיץ אותו קצת באוויר תתן לו קמצוץ של חיוכים תמאס ברגע ותכווה ולצעצוע חדש תתאווה

למעלה