הניתוח שלי מתקרב

הניתוח שלי מתקרב

טבע נולד ב 7.3.07 ואני עברתי ניתוח מעיים קשה - ככה שבימיו הראשונים בפגיה לא הייתי מפוקסת ואחר כך הבנתי את המצב שהקטנציק לא ליד אמא שלו אלא מונח בתוך פלסטיק (ככה אמרתי לעובדת הסוציאלית של הפגיה כשרצו להעביר אותי מהאישפוז ביולדות לאישפוז בכירורגית) יתכן שביום ה הזה, כשטבע כמעט בן 3 חודשים, אעבור שוב ניתוח ואהיה מאושפזת שבוע, וכאן התחיל הלחץ, שטבע לא היה אצל אמא שלו שבוע? וישן פתאום אצל הוריי? למזלי הורי באים הרבה לעזור לי מאז הניתוח/לידה ולכן טבע מכיר אותם והם מקבלים ממני הוראות כל הזמן על הטיפול בו - אבל הלחץ ששוב טבע יהיה בלי האמא שלו קשה לי למזלי אמא שלי פקידת סעד ומומחית לנושא צרכים של תינוקות - אז אין סיכוי שטבע יהיה מוזנח פיזית או נפשית האם יש כאן מישהיא שעברה דבר כזה? שנאלצה לעבור ניתוח רחוק מההקטנציק כשהוא היה בגיל רך כזה?

רויטל ../images/Emo142.gif

מקווה שיעבור לך כמה שאפשר בקלות ,אני בטוחה שהמצב ממש לא פשוט. יש לי חברה שעברה את אותה חוויה, גם ניתוח מעיים בלידה, ואחרי 3-4 חודשים ניתוח סגירה.. תקופה לא פשוטה אבל החלימה יפה מזה. המון בהצלחה
רעות

רעות ברצינות?

אני מחפשת בנרות נשים שהיה להן אותו דבר (מעיים) כדי לדעת ממה זה קרה אנא, אנא עשי קשר ביני לבין אותה חברה - בבקשה בבקשה

הייי

אצלי הרופא לחץ על הבטן שהתינוק יצא וביהח מנסה למצוא מחלות אצלי בתור כיסוי תחת ואפילו כתבו במכתב שחרור שלי שהם הציעו לי קיסרי - דבר שהוא שקר מכוער ומעליב ועל זה אני אתבע אותם - אני ממילא מתכוונת לתבוע אותם אני מאוד אודה לך אם תקשרי ביננו - שלחתי לך מסר

בהצלחה בניתוח, לא עברתי פרידה כזאת

אבל אני מאמינה שהורייך יטפלו היטב בטבע, ואחרי החלמתך תתחיל אצלכם תקופה קלה יותר ונעימה.

livnat01

New member
לצערי אני עברתי ניתוח

היי רויטל אני ילדתי את אופק בשל רעלת הריון קשה, והמצב מרגע לרגע רק הלך והסתבך לאחר הלידה...... אושפזתי 3 פעמים לאחר הלידה בשל תפקודי כבד מאוד גבוהים....חשד לתסחיף ראתי...חיידק בקיבה.....(הברזתי תוך כדי האשפוז מבית חולים כדי ללכת לברית של אופק- עם העלמת עין קלה מהרופאים) ובסוף עברתי גם ניתוח לכריתת כיס מרה.... אני מודה להוריי היקרים שבלעדיהם לא הייתי מחזיקה מעמד...אימי עזרה לבעלי לגדל את הילד ולקחה חופש מהעבודה...אין כמוה בעולם..... ליבנת

ואוו ליבנת

בן כמה היה אופק כשסיימת עם כל הניתוחים? אז אימך חייתה אצלכם ?

livnat01

New member
תשובה

רק לפני חודש וחצי עברתי את הניתוח להוצאת כיס מרה- ז"א שאופק היה בן 8 חודשים. אבל הפעם הראשונה שאושפזתי היתה שאופק היה עדיין בפגיה כך שזה מציק אבל די שמחתי- כי מחלקת נשים היא מול הפגיה- להיפך גם אחרי שבדקו והחליטו שהכל תקין אצלי ביקשתי שישאירו אותי עוד כי היה לי די נוח לשאוב לו ולהניק אותו ולא הייתי צריכה לחזור הביתה כל יום- באשפוז הזה הייתי מאושפזת 3 ימים... האשפוז השני היה הכי נורא כי אושפזתי מס' ימים אחרי שאופק יצא מהפגיה- זה היה מאוד קשה- כמובן שעלו השאלות - איזה מין אמא אני גם נולד מוקדם וגם עכשיו שהוא יצא מהפגיה אז אני לא מסוגלת לתפקד ולטפל בו..... ואז גם היתה הברית שלו ..... ואכן כן אימי גרה אצלנו וטיפלה באופק. באשפוז האחרון גם אימי הייתה איתי רוב היום עזרה לי לטפל בו- כי היה אסור לי להרים דברים כבדים כשבועיים- ובערב בעלי טיפל בו וקם אליו בלילה.... אבל- חשוב שתזכרי- אחרי הניתוח את תהיי שם לצידו/ה תמיד....וזה מה שדרבן אותי להבריא כמה שיותר מהר וברוך השם- כיום הכל תקין אצלי- ותפקודי הכבד שלי תקינים.... ואני עסוקה בלרדוף אחרי הפשוש שלי שהתחיל לפני כמה ימים לזחול קדימה רויטל- שיהיה לך המון הצלחה בניתוח.....ותבריאי כמה שיותר מהר, בשביל לגדל את ילדך...

ליבנת ריגשת אותי עד דמעות

נפלא שעכשיו את עסוקה רק בלרדוף אחרי אופק שזוחל - איזה נפלא ואני מתה שהניתוח שלי יקבע כבר ליום ה הזה ואפטר מכל הבלאגאן הזה כי כבר נמאס לי

רוית ב

New member
רויטל../images/Emo201.gif

ראשית החלמה מהירה מהירה!!! אני אמנם עברתי את הניתוח מעיים בהריון עצמו בשבוע 19 ועוד קיסרי ביומו (חירום), במצב רפואי מזעזע אחרי כל ההריון... הייתי מאוד מאוד חלשה אחרי 2 ניתוח בטן ענקיים ואיומים בקושי עמדתי על הרגליים ותינוק בפגייה ואחר כך בבית... לקח לי 4 חודשים להתאושש קצת ולהיות בנאדם... אמא שלי היתה אצלי המון המון וגם לקחנו עזרה בתשלום והבעל התגייס כמה שיכל עם העבודה התובענית שלו.. ההרגשה של חוסר אונים היא מאוד קשה הרבה יותר קשה לך מאשר לתינוק.. וזה יעבור וייגמר... לגבי מה שקרה לך ספציפית עם הבעיה הזו.. של המעיים.. אני לא מבינה הרבה ולא רופא, אצלי היו חסימות מעיים עד כדי פסע אחד מקריעה מושלמת של המעי הדק ממש ברגע האחרון הצילו אותי.. נס גדול.. אצלי זה היה בגלל היתדבקויות קשות ואנדומטריוזיס, ההתדבקויות היו בגלל ניתוח בטן ישן מהינקות... אני יכולה להמליץ לך על כירורג מומחה (שניתח אותי בקפלן) ד"ר לוין אם תרצתי לדבר את מוזמנת לשלוח מסר והכי חשוב החלמה מהירה!!!!!!!

רוית תודה, את מקסימה

צר לי לשמוע על הסבל שעברת, מקווה שההורות עכשיו מהנה ומפצה על מה שעברת הניתוח נקבע לי ליום ג' - האשפוז מיום ב תוכלי לשלוח לי את השם המלא והטלפון של זה שניתח אותך? אני אשאל אותו אם יש לו מושג ממה נקרעים מעיים תקינים בלידה.. שוב תודה

למעלה