הניתוח עבר בשלום

mayoosh10

New member
הניתוח עבר בשלום

היי בנות אתמול עברתי את הלפרוסקופיה
בדרך לחדר ניתוח חששתי מאוד ואפילו בכיתי למרות כמה שחיכיתי לזה , למזלי את הקטטר הוציאו לי ישר אחרי הניתוח עוד בזמן ההרדמה ככה שלא הרגשתי אותו בכלל
ההתאוששות הייתה סבירה וישר רציתי לחזור למחלקה לנוח שמה , בהתחלה הלחץ דם קצת היה נמוך אבל התחלתי לאכול לאט לאט ואפילו ירדתי מהמיטה לכורסא ואחר כך גם עליתי אלייה לבד הלכתי לשירותים והכל כרגיל , עם קצת כאבים אבל החלמתי הרבה יותר מהר ממה שחשבתי והיום אני כבר נחה במיטה בבית

את הניתוח עשיתי אצל ד''ר חמני הוא מצויין וגם היחס שלו מדהים אחרי שנה וחצי של סבל אפשר להגיד שהוא שינה לי את החיים הוא גילה את המחלה וטיפל בה
הוציאו לי את הנגעים שהתפשטו למלא מקומות , ברחם , בשלפוחית השתן , במעי , באגן ובעוד כמה מקומות שעכשיו סוף סוף אני מבינה למה היה לי כאבים כל כך חזקים והמון בעיות במקומות האלה
אני אומנם עם כאבים מהניתוח עצמו אבל מרגישה הקלה בבטן , ממשיכה בינתיים עם הויזאבל ומקווה להחלים מהר
גם חמני אמר שלפי דעתו מצויין שעברתי את הניתוח אומנם אני רק בת 16 אבל עברתי את זה בגדול אז ככה שמי שמתלבטת שלא תחשוש יותר מידיי
זה כלום ואפשר לעבור את זה!

שבת שלום :)

nsy1987

New member
יפה לך. המשך החלמה נעימה ונוחה ושתחזרי לבצ'פר

מהר ותמשיכי להרגיש טוב.

שבת שלום ומבורך

liats80

New member

שמחה לשמוע שעבר בקלות!
אז מבינה שאת עכשיו מאובחנת סופית?
העיקר שטיפלו.
מקווה שתרגישי בשינוי לטובה כמה שיותר מהר.
החלמה מהירה!

ליאת.

mayoosh10

New member
:)

כן עכשיו מאובחנת סופית! בלי השערות וחששות אם זה כן או לא ..
תודה רבה :)

גיגי351

New member
תודה ששיתפת מיו'ש.החלמה מהירה במהרה. נ.ב:

נ.ב:
אני תוהה האם היחס של חמני יהיה מדהים אם אנותח אצלו בציבורי ולא בפרטי...

mayoosh10

New member
לפי דעתי

תראי היחס של חמני מדהים אפילו בתור רופא שאת באה אליו לביקורת , כשאני הגעתי אליו עוד לפני בכלל שדיברנו על ניתוח הוא היה ככה
אני חושבת שזה האישיות שלו ולא סתם הוא הגיע לדרגה שהוא נמצא בה,
אבל לפי מה שהוא אמר בציבורי הוא רק מלווה בניתוח את הרופא שעושה את הניתוח וגם לא בטוח שהוא יהיה

ולא כל רופא עובר התמחות של אנדו' והוא סיפר לי ולאמא שלי על מלא מקרים שבנות הגיעו אליו לאחר 3 ניתוחים שבהם אמרו להן שאין להן כלום וכשהן הגיעו לחמני הוא גילה להן את האנדו'
בגלל שזה ניתוח וברור שיש בו סיכונים ומשהו שעדיף לעשות אותו כמה שפחות אני ממש חושבת שכדאי לך לעשות אותו בפרטי,אם הבעיה זה המחיר תנסי לבדוק בקופת חולים שלך איזה הנחות הם נותנים
אני בקופת חולים כללית עם פלטינום ומושלם והניתוח עלה לי 1100 במקום 3500 שזה מאוד משמעותי
בהצלחה :)

nsy1987

New member
מוזר, ברוב הפעמים בפרטי זה לא נגמר ב3500

זה יכול להגיע לעלויות של 30,000 תלוי בצוות שמשתתף בניתוח. אבל באמת ביטוחים של קופת חולים אמורים לעזור במימון. (אני במאוחדת שיא ולפי התקנון שלהם הם ממנים רופא פרטי+מרדים בשר"פ הדסה, בכלל בלי השתתפות עצמית)
בכל מקרה, במידה וצריך התערבות של מומחים מתחומים נוספים, זה מייקר נורא. אבל אין כמו פרטי. את מרגישה שאת מפקידה את עצמך בידיים טובות ובטוחות.

גיגי351

New member
הביטוח שלי לא נכנס לתוקף עדיין

רק לפני 3 חודשים שאובחנתי התחלתי לעשות ביטוח. כך שהביטוח שלי לא ניכנס לתוקף עדיין. צריך לחכות חצי שנה מינימום..כלומר בעצם נישאר לי עוד 3 חודשים ואז אני יוכל לעשות ניתוח בפרטי. אבל הבעייה שניקבע לי כבר תאריך לניתוח בעוד פחות מחודש....ורק לחשוב לדחות את המועד של הניתוח זה ממש מייאש אותי כי אני כבר כל כך רוצה להיות אחרי...
נ.ב:
הניתוח שלי ניקבע ל17.10 שזה יוצא יום רביעי בהר הצופים. ואמרו לי שימי רביעי זה הימים שחמני מנתח. אני מקווה שאני אפול בידיים שלו.
שאלה למיוש: באיזה יום בשבוע חמני ניתח אותך? האם גם ביום רביעי?

mayoosh10

New member
השם שלי מאי:)

תראי נכון שזה מבאס לחכות אבל השאלה אם את מעדיפה לקחת סיכון
כי גם כשאת בפרטי את מאושפזת עם עם עוד חולות שלו שעשו את זה בפרטי והוא גם בא לבקר אותך מלא ולבדוק מה איתך
אני נותחתי ביום חמישי אבל יכול להיות שהוא מנתח גם רביעי וגם חמישי כי כשהייתי בהכנה לניתוח זה היה יום רביעי והוא בא לראות אותי בזמן שהיה לו בין הניתוחים

MissC1

New member
היי, תוכלי להמליץ לי על ביטוח בריאות טוב?

ומקיף כזה שאוכל לישון טוב בלילה שאם חס וחלילה קורה משהו אני לא אפשוט את הרגל כדי לממן את זה........

גיגי351

New member
כל ביטוח של קופ"ח

אני למשל חברת קופח לאומית. יש ביטוח כסף. ביטוח זהב. וביטוח פלטינום. אני עשיתי ביטוח זהב.שזה ביטוח שמכסה ניתוחים פרטיים בעלות של השתתפות עצמית נמוכה. אני משלמת 80 ש"ח כל חודש.
נ.ב: כל סוג של ביטוח נכנס לתוקף אחרי 6 חודשים.

פז08

New member
יופי מאיוש!! אני ממש שמחה בשבילך.....

קודם כל סחתיין על האומץ, לא פשוט לעבור ניתוח בגיל כל כך צעיר, אבל מאמינה ומקווה שחסכת מעצמך המון סבל מיותר לעתיד.....
שמחה שאת מתאוששת היטב ושסה"כ עבר בקלות....
ותודה על השיתוף, זה בוודאי עוזר לכל הבנות שכל כך חוששות לפני הניתוח....
מאחלת לך שתמשיכי להתאושש בקלות ולהרגיש טוב.
מקווה שזה ישפר משמעותית את איכות חייך....
המון בהצלחה!!

אדר 27

New member
שתהיה החלמה מהירה

אני שמחה שהיום יש מודעות יותר ממה שהיתה לפני כמה שנים ושהיום אפילו בנות 16 יכולות לעשות ניתוח ולא לחכות לגיל 25 שיגלו מה יש לך ובינתיים לחיות עם הכאבים הבלתי נסבלים...

למעלה