הניפו את
האומה

ליהי * 007

New member
הניפו את ../images/Emo104.gif האומה

כמי שמפעיל פורטל ישראלי במדינת ישראל; מן הראוי שבימים טרופים אלו כאשר האומה חשופה לאנטישמיות, כאשר ארועי היום יום יתערבבו להם קודש בחול החיים בזכות המתים וכשערב יום הזיכרון לשואה ולגבורה; קרוב כל כך הן בלוח השנה והן בתחושה האיומה לזכר קורבנות העבר וההווה לזכר אלו שאת החייים ציוו לנו כאשר מהות קיומנו בארצנו מאויים על ידי שונאינו ומבקשי רעתנו כאשר חיילנו לוחמים למען חרותנו; הרי שראוי הוא שיונף דגלנו; ובכן; תשומת לבכם הנהלת תפוז הניפו דגל ישראל לצד הלוגו שלכם זה לא פחות IN ולא פחות חשוב מפרסומות. דגלנו וגאוות עמנו אולי לא יטיב את חשבון הבנק שלכם אך יביא גוואה לעצם קיומכם. ליהי * 007

אפרת43

New member
הניפו את ../images/Emo104.gif האומה !

איתך עם כל מילה...(נכנסתי דרך מחשב אחר ליהי, רק כדי לקרוא ולהזדהות!) בימים אלה, כשהרגשות סוערים וסוחפים אותנו למקומות בהם לא ביקשנו לבקר...כשהעורף הוא חזית והחזית גם היא חזית, כשחיילי מילואים מתקשרים למשפחותיהם ואומרים "שמרו על עצמכם שם בחזית" כשיש לנו כל כך הרבה על מה להגן...מן הדין והראוי להניף את
האומה , לנפח חזה בגאווה ולומר "זו ארצי מולדתי"... לפני כשבוע ימים כשהכל החל, התקשר קוב לחברים מהיחידה ואמר "חבר´ה הולכים!, לא מחכים!" משהגיעו לבסיס התקשרו אליו מהבית ואמרו "מחכה לך צו 8 בבית"..."צהל פועל לאט" אמר לי וצחק צחוק מריר משהו...הוסיף ואמר "אתם שם בחזית, שמרו על עצמכם. "ד"ש בפורום" "ודאי" הבטחתי "צילמו?" אני שואלת וחיוך על שפתי "חחחחחחחח צילמו? ודאי צילמו" "יש" אני צועקת בחדווה,,, "סוף סוף ניראה אותך בטלוויזיה" (בסגול עם י מתמשכת) "השתגעת? חחחחח אני לא מצטלם! תני לצעירים להצטלם - הם רמבואים חחחחח טוב נו אם את מתעקשת, את רואה את זה עם הגב למצלמה? עם המצח החלק?... חחחחח שאני אתן להם לראות אותי מלפנים?" רואה לעיני רוחי את האיש שכל כך התחבב עלי במשך השנים האחרונות , פרקטי, חייכן ומלא חוש הומור שרק מעטים כמותו ישנם. "אוף" אני מאנפפת "כל כך רציתי להשוויץ, לספר לכולם שהנה, הזקן שלנו שומר עלינו, שלא ינום ולא ישן...אתה יודע.." "אני? זקן? חחחחחח אני בקושי נער , עוד לא בן 100 בחייך!" אי אפשר על האיש הזה שסיפר איך התהפך ג´יפ עם "ילדים קטנים במדים" איך חילץ אותם פשוט כי ההגיון הטכני שלו ידע ברגע הנכון מה לעשות...איך הוא מתפוצץ מכל כך הרבה אוכל, איך המדים שנתנו לו "יפים חדשים מצוחצחים ו...בגודל של הבן שלי.." איך כולם שכל כך מפונקים בדרך כלל, הגיעו עם מוטיבציה מדהימה 110% מתגייסים! "אוכלים קצת בוץ ואבק, אבל אנחנו נראה להם מאיפה משתין הדג, אין שמאל , אין ימין - יש רק עם מאוחד בידיעה ברורה שחייבים לעמוד איתן נגד הצורר" רבים מאיתנו - אם לא כולנו, שנתם נודדת...ליבינו ותפילותינו איתם שם בחזית! ואתם שם למעלה - - - - - - - התעוררו! יש לנו כל כך הרבה חומר בידיים, צאו למערכת הסברה טובה יותר!!! בואו נדליק כאן מידי יום ביומו
לזכר הנופלים.
יהי זיכרם ברוך ומי יתן ולא נדע עוד שכול ולוחמה.

שרי 43

New member
הניפו את ../images/Emo104.gif האומה!

אין שמאל , אין ימין - יש רק עם מאוחד בידיעה ברורה שחייבים לעמוד איתן נגד הצורר" ואני כבר חתמתי על כל עצומה אפשרית ושלחתי באי מייל לכל מקום בחו"ל שרק אפשר ואתה קוב איש יקר, תשמור על עצמך, אל תהיה גיבור היכן שלא צריך.

חן.

New member
הניפו../images/Emo104.gifהאומה!

השנה אני מרגישה את הצורך באופן מיוחד... ולקוב וכל אנשי הפורום והצ´אט , וכל הממלאים חובתם והעומדים על משמרתם - שמרו על עצמכם והחזיקו מעמד , אני מודה לכם מקרב לב!

קרנוש20

New member
גם אני ../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif

כל הכבוד לך ולכולם
מקווה שיצא נ ח מ ד ..... קרנינה!

למעלה