הניפוח שלא הצליח

הניפוח שלא הצליח

הייתי הבוקר בניפוח ראשון והרופא לא הצליח להחדיר את המזרק. טען שהפורט לא מקובע מספיק וכל הזמן מחליק. היתה חוויה לא נעימה. אמר שיצטרך לפתוח שוב את אחד החתכים בחדר ניתוח בהרדמה מקומית ולקבע את הפורט. אז זהו. שלום לכולם ובשורות טובות

אופירA

New member
מנהל
חוויה לא קלה בהחלט.

הסיבוך המפורסם והלא פשוט של פורט לא תקין, הגם שהוא פתיר בתיקון כפי שתיאר המנתח. הטבעות החדשות מקבעות את הפורט טוב יותר. חשוב למנותחים לעתיד להשקיע בטבעת החדשה ולהקפיד על התקנתה.

טיפטיפ69

New member
האם הטבעת החדשה היא של JOHNSON &JOHNSON??

כי כשאני הגעתי לניתוח ביום ד' לפני שבוע הפקידה אמרה לי שמהיום הם גובים 955 ש"ח עליה. אמרתי שאני לא שמעתי על כך ומוזר שרק עכשיו אומרים לי ע"כ. שאלתי את רובין ואת ד"ר אבינוח שהמליץ בחום עליה. הוא אמר שהיא חזקה יותר ונשמרת לאורך זמן. הסכמתי למרות שאני לא אוהב להיות שפן ניסיונות רק שהוא כנראה שכח שהזמנתי אותה והוא שם לי את הישנה
לאחר המקרה המאוד מצער של אביגיל 15 אני מצטער שד"ר אבינוח כנראה שכח למרות שכל פעם שראיתי אותו לפני הניתוח שאלתי מיליון שאלות עד כדי שהרגשתי שאני נודניק. אביגיל רפואה שלמה ליבי איתך

ליבי איתך

למתי קבעו לך את התיקון? ואז ישר מנפחים? זה סתם מעריך הכל...רואים שלמרות אבינוח, לא בטוחים בכלום!! איך יודעים איזו טבעת שמו לי??

תודה לכם. אני אחרי.

ב"ה עברתי את התיקון היום בבוקר. היה ממש בסדר. לא כאב כפי שחששתי. מדובר בהזזת הפורט. זה דבר שיכול לקרות אצל כל מנתח. גם הטוב מכולם. באחוזים נמוכים אבל קיימים. אין כאן אשמים. הכל מאת השם. עברתי את זה ממש בקלות ללא כאבים והרבה חוש הומור ונחמדות מצד הרופא. שלום. שבת שלום ומבורך.

אופירA

New member
מנהל
את לא יודעת כמה אני שמחה

זו אכן התקלה הנפוצה, וכבר שמענו פה כמה סיפורים מסמרי שיער על קושי בביצוע הניתוח הפשוט הזה, ואני שמחה לשמוע שהד"ר המיומן ביצע אוו על הצד הטוב ביותר ובמינימום של כאב. זה מעודד מאוד אנשים אחרים שייאלצו לעבור את זה. מדהים איך הוא משתמש בכישרון שלו לחוש הומור, כדי להוריד כאב וחרדה מהמנותח. פשוט יכולת מפעימה. כבר ניפחו היום או שצריך להחלים?

תודה אופירה

היה לא כואב!!! פשוטו כמשמעו. זה לא שהרופא ניסה להצחיק אותי כדי שלא ארגיש כאב... הוא היה עסוק בשלו ואני בשלי - לחכות לכאב שיגיע. אך ב"ה לא הגיע... זה כמו רופא שיניים - את מרגישה שעושים משהו אבל אין כאב (רופא שיניים טוב כמובן...) ביקשתי שינפח 4. אופירה וכולם- תודה רבה רבה. אני פורשת לבינתיים.

למעלה