הנין ניצחה

symptoms

New member
הנין ניצחה../images/Emo59.gif

או יותר נכון ג'ניפר הפסידה, וגרמה לי שוב לשיברון לב. (לפחות שלא עקבתי זה לא קרה
) הנין עלתה כבר לחצי בגלל שמיסקינה ניצחה, מה שאומר שהיא תהיה מספר אחת לאחר הטורניר הזה, מזל טוב לה.
ג'ני שיחקה דווקא די טוב, אבל הפציעה הגבילה אותה וראו את זה, היו כמה כדורים שפשוט אמרתי לעצמי שהיא הייתה יכולה להגיע אליהם אם היא לא הייתה פצועה, אבל ככה זה בחיים, וצריך להסתדר, ג'ני אבל לא כל כך טובה בלנצח את הנין באופן כללי, אז בטח לא שהיא פצועה, אבל היא עדיין יכולה להגיע לחצי אם היא תנצח את מיסקינה. המשחק עצמו לא היה כל כך מלהיב, מטעמים מובנים, אבל היו כמה מהלכים יפים. התוצאה בסוף הייתה:6:2 6:1 מיסקינה ניצחה 6:4 6:3 ועכשיו קים מול אמילי, הייתי נשארת לראות כי זה אמור להיות משחק טוב, אבל אני עייפה מדי
. אז בהצלחה לקימי. רעות

nitsansh

New member
זה באמת לא היה כוחות...

קפריאטי לא היתה מסוגלת לשחק כפי שהיא יודעת, ובטורניר רגיל כנראה היתה פורשת... אבל בשיטת ליגה כל מערכה ואפילו כל גיים יכול לקבוע... מחר קפריאטי צריכה לשחק נגד מיסקינה במשחק שהמנצחת בו תעלה לחצי הגמר, כנראה נגד קלייסטרס. מאורסמו יכולה להצטרף אל 2 הבלגיות בחצי הגמר אם תנצח במשחק הבא את קלייסטרס, ואם היא תנצח ב-2 מערכות היא תסיים במקום ראשון בבית ותימנע ממפגש עם הנין בחצי הגמר. כל תוצאה אחרת תשאיר את קלייסטרס במקום 1 בבית. אם מאורסמו תפסיד, ולא משנה באיזה תוצאה, צ'נדה רובין יכולה לעלות אם תנצח מחר את דמנטייבה, שאין לה סיכוי לעלות. במקרה של הפסדים למאורסמו ורובין תעלה מאורסמו בזכות הפרש מערכות עדיף.

למעלה