הניווט במגידו

הניווט במגידו

היום הייתה הפעם הראשונה שהתנסתי במסלול הבינוני, היה קשה, בארבעת הנקודות הראשונות נקרעתי בגלל החום וגמרתי את כל המים שלי, למזלי אחר כך מזג האוויר נעשה יותר "קודר" והצלחתי לחזור לעצמי... כל הכבוד למארגי הניווט, היתה תחרות מעניינת ואני נהנתי. אה עוד משהו, שמתי לב ששיטת הניקוד עברה להיות על פי זמן מנצח. אני אשמח אם מישהו יסביר לי איך זה בדיוק עובד, ולמה זמן המנצח לא נמדד בכל קטגוריה בנפרד אלא בכל המסלול יחד (הרי ברור שאין לי סיכוי לנצח את כל הסוסים שיש במסלול הספורט...)

היי יואב, ברוך הבא למסלול הבינוני,

לגבי חישוב הניקוד. אף אחד לא מצפה ממך לנצח "את כל הסוסים שיש במסלול הספורט", הניקוד של המתחרים שלך מחושב באותה שיטה כמו שלך כך שרק אותם אתה צריך לנצח. הניקוד מחושב לפי אחוזים מזמן מנצח, לדוג: הרוכב המהיר באחד המסלולים סיים ב 60 דקות ורוכב אחר באותו מסלול סיים ב 75 דקות, הניקוד שלו יחושב 80=(60/75)*100 נקודות.

IlanShacham

New member
תודה רבה למארגני הניווט!

היה ניווט משובח - בחירות מסלול, נוף, שבילים להקפצת הגוף והנפש. ההתחלה, כמו שיואב ציין, היתה קשה וכללה הרבה עליות ותפירה, אבל בהמשך המסלול התמתן קצת והתפנתי להנות ממנו. מישהו יודע תוצאות?

הערות לשיפור

בסה"כ היה נווט טוב ומעניין עם בחירות מסלול. שתי הערות: 1. מבחינת תכנון מסלול לא טוב למקם תחנות ממש על שולי המפהת למשל 5 12 ו-13 בבנוני. זה עלול לגרום לטעויות של יציאה מהמפה ובזה נפגע אלמנט הנווט. 2. על המזניקים לוודא חבישת קסדות. אני (בטעות) יצאתי לנווט ללא קסדה ללא שמשהו העיר לי.

למעלה