הנחש שלי...

salingre

New member
הנחש שלי...

האכלתי את הנחש שלי ביום שבת... ושיחקתי איתו ביום שני ואז הוא הכיא חשבתי שהוא סיים לאכל טוב פעם הבאה אני יחכה 3 ימים סיפרתי לכם על זה ואמרתם לי להאכיל אותו יומים אחר כך טוב אז קניתי בתארוחה 10 עכברים קפואים טריים והיפשרתי אחד היגעתי הביתה ונסיתי להאכי אותו והוא פשוט לא מעוניין!!! אני מנסה עכשיו ברגע זה והוא פשוט כאילו לא רעב אבל הוא הקיא את העכבר!!!! והוא לא נראה בהשלה פעם קודמת שהוא אכל היה ביום שלישי שכבר!!! עבר כבר שבוע וחצי יכל להיות שיש לו טראומה בגלל שהוא הקיא את העכבר (לא נראה לי)??? ואם כן אז במה להאכיל אותו??? ויכל להיות שהוא פשוט לא רעב??? מה לעשות??? בתודה אורי סלינגרה

omerzi

New member
כנס...

אסור לך לגעת בנחש לפחות עד הצואה הראשונה!

eliori1

New member
הפיתרון זה סבלנות

תמתין כמה ימים ואז תנסה שוב תאמין לי שלא יקרה כלום הנחש יסתדר בלי אוכל גם חודשיים

תן לנחש לפחות חמישה ימים אחרי

שהוא יאכל בפעם הבאה, לפני שתוציא אותו מהטרריום ותפריע מנוחתו. תן לו שבוע שקט בזמן זה אתה לא תאכיל את הנחש רק תדאג לו למים. אחרי שיעבור השבוע תציע לנחש עכבר קטן יותר מהעכבר הקודם שהוא הקיא. וכמו שכבר נכתב לך, לא יקרה כלום לנחש אם הוא לא יאכל שבועיים, אבל הקאות עלולות לגרום לבעיות אם לא מטפלים בהן.

salingre

New member
אתמול בתארוחה

שאלתי את רפי עם יש להם כבל חימום והוא אמר לי שאין להם אבל יש להם סלע חימום קראמי ושזה מעולה לנחשים לא קניתי כי יש לי כבר אחד אז בסוף להישאר עם השאן חימום שלי (היא בתוך גרב לשמירה מפני כוויות)? או לחפש במקום אחר כבל חימום/פלטת חימום?

למעלה