הנחות למופעים !!!

rozgil

New member
הנחות למופעים !!!

מערכת "שישבת" החליטה לתת לכם את ההנחות הכי שוות בעיר. החיסכון עלינו, ההנאה באחריותכם מאת: מערכת שישבת 11:13 12/06/2003 מדי שבוע אנו מציגים בילוי מרכזי, בהנחה משמעותית. כל מה שאתם צריכים לעשות זה לטלפן למרכז ההזמנות ואז להפתיע את החברים. בעתיד מתוכננים ביקורים בבית הלבן וטיסות למאדים, אבל עד אז נשלח אתכם להצגות הכי טובות בעיר. הפאנצ' היחידי: קחו בחשבון שמספר המקומות מוגבל, אז המהירות היא דווקא מאלוהים. אז תעשו חיים, ותנצרו את הסיסמה: "שישבת" סידר לי אותה בהפתעה. מה השבוע? "אני פה בגלל אישתי" – שלושה זוגות המייצגים את רובדי החברה הישראלית, מגיעים לטיפול בסדנא של ד"ר "הפי מריאג'". מנקודה זו, המהווה חומר נפץ מבדר, מתחיל המחזה לתאר את המפגש ההומוריסטי והמשעשע שנוצר. הסיפורים מוכרים ואנושיים עם סוף מפתיע. עם: דדי זוהר, גלית גוטמן, מיכל קליין, אורלי קטן, רמי חזקיהו, אביחי זיו ואבי יפה. המחיר הרגיל: 100 שקל לכרטיס. המחיר המיוחד שלכם: 65 שקל בלבד. מספר הכרטיסים מוגבל. "צורה לאהבה" – אדם הוא סטודנט בקולג' קטן בעיירה אמריקאית עוד יותר קטנה, שלפרנסתו עובד בספריית וידיאו וכשומר במוזיאון. שם הוא פוגש את אוולין, סטודנטית שאפתנית לאמנות, שתשנה את חייו. בעוד אירוסיו של חברו הטוב ביותר מתפוררים, אדם עובר מהפך מוחלט, תחת השגחתה הצמודה של אוולין. מחיר הכרטיס לעולם החיצון: 135 שקל. המחיר שלכם: 50 שקל בלבד. מתי ואיפה? "אני פה בגלל אישתי" תפגוש אתכם ביום שישי, ה-20 ביוני, בשעה 22:00 בתיאטרון "יהלום" ברמת גן. את "צורה לאהבה" אתם יכולים לראות החל מהיום ועד ליום ראשון, כולל (12-15 ביוני), בשעה 21:00 בתיאטרון "על הירקון". להזמנות טלפנו ל-03-9160020. תשתדלו לעשות זאת בסוף השבוע הקרוב על מנת לשריין כרטיסים. אל תשכחו לציין את הקוד "שישבת - 5544" והכי חשוב, כמובן, אל תשכחו לעשות חיים.

rozgil

New member
משהו שקיבלתי באימייל !!!

Muito bem feito, apesar da "megama".Vale a pena abrir.

ברק 188

New member
../images/Emo20.gif גילי,סופ"ש זה אתה כוכב הבית .

כל הכבוד לצרור ההודעות שלך,בהחלט מענינות, המשך יום נעים אגב אני יוצא לחמי יואב בעוד כשעה קלה כאביים בגב אולי יעזור ?נראה.

rozgil

New member
מלחמת המיפרץ 2- בהומור !!!

קבלו קישור לאתר מצחיק על בוש,סדאם וכול השאר......... (כאן בקישורית למטה!!!)

למעלה