הנחה בארנונה

אורלי42

New member
הנחה בארנונה

כאם חד הורית, מגיעה לי הנחה של 25% בארנונה, בשל הגשת הטפסים רק שנה לאחר שנולד בני, הם מאשרים לי את ההנחה רק מרגע הגשת הטפסים, (לא הגשתי בזמן בשל מצוקת זמן), זה נראה הגיוני? מענישים אותי על כך שלא היה לי זמן???? הגשתי כבר 2 ערעורים, ולא עוזר

m i c h a l i

New member
אין הנחה רטרואקטיבית

לא חושבת שיש מה לעשות ... נסי לפנות בכתב לאחד מחברי מועצת העיר - אולי אחד מהם יוכל לעזור לפנים משורת הדין

dudumagic

New member
בקשר לשאלתך

לדעתי כן מגיע רטיואקטיבית ! לי היה חוב של 1200 שקל ארנונה ורק אחרי שנה וחצי הגשתי את הטפסים מכיוון שיש לי עכשיו 64 אחוז אז ירד מהחוב 750 שקל אוטומטית לא יודע למה הם עושים לך את זה ...

אורלי שלום..

הנחה בארנונה, משתנה מעיר לעיר על פי קריטריונים של משרד הפנים. בעבר היו ניתנות ההנחות באופן כמעט אוטומטי, היום יש להמציא מסמכים ע"מ לזכות ואף לעלות את אחוזי הארנונה. המלצה: אם את מקבלת את אחד מהקצבאות הנ"ל מביטוח לאומי 1. הבטחת הכנסה 2. השלמת הכנסה 3. דמי מזונות ומשכורתך אינה עולה על 4,100 ש"ח , את יכולה לקבל עד 70% הנחה בארנונה. אם, חלילה, את או אחד מילדיך חולה וקיימת הוצאה גדולה של תרופות או טיפולים ניתן להגיש את הבקשה להנחה מארנונה בועדת חריגים המתקייבת בכל ראשות מקומית, ואף לזכות ב- 80% הנחה. על מנת לעזור לך, ואת מוכנה כמובן... ספרי לי באיזו עיר את גרה ועל איזה מבין המצויינים לעיל את מקבלת. בהצלחה.

m i c h a l i

New member
זה לא מדוייק

לאחר השינויים והקיצוצים שהיו לפני שנתיים בעזרתו האדיבה של ביבי, הנחה של 70 אחוז מקבלים רק מי שקיבלו הבטחת הכנסה החל מינואר 2003 ברצף. אם היתה הפסקה של חודש או יותר את לא זכאית להנחה. לפני חודשיים אופיר פינס כמדומני אמר שהוא מבטל את ההוראה הזו אך מאז ועד עכשיו לא השתנה עדיין דבר. ככה זה בעירי ועל כך אני נלחמת כבר שנה שלמה ועדיין לא ויתרתי. לא ייתכן שאני מקבלת סיוע בשכ"ד, השלמת הכנסה ומרוויחה שכר מינימום ללא מזונות ודווקא בתשלום הארנונה אינני זכאית להנחה. הגיע הזמן שכל משרדי הממשלה והביטוח הלאומי יתאמו תקרת הכנסה או יקבעו תנאים חדשים לזכאות.

למעלה