הנושא:תקציבים

הנושא:תקציבים

נא עיונכם והתרשמותכם. התקציב עבור הצופים פי שלוש מתקציב הביטחון.

אירילה

New member
אוי אוי אוי....

אחרי הפסד כזה צורם של מכבי ת"א לצ'סקא אתה מייסר אותנו עוד יותר? התקציב של הצופים גדול יותר מתקציב הבטחון... כי כנראה ככה צריך להיות בעיני מנהיגינו בישוב. מה חשוב לאלה שיושבים בבית המחומם... אכפת להם על המתנדבים שקר להם? או שחסר להם ציוד שהמשטרה לא יכולה לספק? עכשיו באמת תשאל את עצמך , נכון שהבטחון לא חשוב כלל? לא...כי אם זה היה כל כך חשוב ,היו כבר שואלים מזמן איך זה שגדר הביטחון פרוצה ליד הצופים? לא עלנו אם מחבלים יגיעו לשם בדיוק כשתהיה פעילות של הצופים. נכון שזה מפחיד? לי שאין ילדים בגיל הצופים זה מפחיד אותי מאוד ,אבל כנראה שבטחון זה כבר נושא של ה"סמוך" ,כל זמן שלא קורה כלום זה בסדר גמור. ואם ההורים לא מתריעים על כך הרי שעצימת עין עדיפה כנראה. כשיגיע חס וחלילה רגע האמת ,לך תסביר למה תקציב הצופים גדול יותר מתקציב הבטחון. מה אני אגיד לך שיהיה לנו לילה טוב ,שמכבי לא תעשה בושות כמו הערב ,שלא יקרה כלום בישוב שלנו ,ונתפלל שמקבלי ההחלטות בישוב יעשו חשבון נפש טוב טוב.

kiyossi

New member
תכנסו לפרוטוקול של ישיבת הועד

ותבינו מי מקבל החלטות פה אחד=3 אנשים וגזבר חוזר. תכנסו לתקציבים של השנה ותראו לאן נוזל הכסף. גרשי-חבל שלא הראו את הסרטים שראינו הערב לכל הישוב, אחרי ערב כזה היו התושבים מבינים כמה חשובה גדר היקיפית- ולא רק לשלוח את הילדים לפעילות.

HAKIMr y

New member
שמירה בצופים

באמת אולי סוף סוף אתם תוכלו לעזור לנו בעניין השמירה באזור הצופים. מתחילת השנה אנחנו מבקשים מליאור לארגן שמירה בשעות הפעילות בצופים. המדובר בסך הכל ביום ו' משעה 14:30 ועד 18:00. כל הנסיונות של אנשים מפורום הורים לפיד לא עזרו ונשארנו בלי מענה. גם אני טוענת שהגדר והעובדה שיש צמחיה גבוהה מסביב מהווה בעיה ,אבל הקולות שלנו לא עזרו! אז אתם מוזמנים ליצור איתי קשר ולעדכן אותי איך באמת פותרים את העניין ולא רק כותבים עליו (אתם יודעים הנייר סובל הכל...). ועוד דבר קטן, אני יודעת שתקציב הצופים מרגיז לא מעט אנשים בישוב. מצד שני אל תשכחו שמדובר בילדים שלכם (או חלקכם), לילדים הללו א י ן פעילות אחרת בישוב. כלום הייתם רוצים לראות חבורות של ילדים בישוב שעושות דברים אחרים כיוון שאין להם מה לעשות??? ח'ברה, אין מראה יותר מרנין מלראות את שבט צופי לפיד ביום שישי בזמן פעילות. אני מזמינה את כולכם להגיע ולראות את החניכים המקסימים שלנו שהם גם במקרה הילדים שלכם. ולסיום, כולי תקוה שאחרי הבחירות גם אוכלוסיות אחרות בישוב יהנו מתקציבים ובכלל שהכל יהיה ורוד ופורח וטוב לכולם. באהבה רותי חכים ראש שבט צופי לפיד

אירילה

New member
שמירה בצופים

יש לי פתרון מאוד יצירתי בשבילך , אני מאמין שיש לכם בצופים ועד הורים ,נכון?... שועד ההורים ייתכנס ,יעשה אסיפה של כל ההורים ויחליטו על התנדבות שמירה בימי הפעילות. אני בטוח שיש הרבה הורים שמתנדבים במשמר האזרחי ויכולים להחזיק בנשק. ליאור והמשמר האזרחי אינם התשובה לצערי ,בזמן פעילות המתנדבים ,הם יכולים לעבור ולראות שאין בעיות , אבל להשאיר מתנדב בצופים כחלק מהפעילות במשא"ז??? באמת רותי.... לידיעתך צופי ירקון בתל אביב משלמים עבור מאבטח שמגיע כל יום ג' בזמן הפעילות של הקן. דרך אגב הסרט שעליו מדובר הוא סרט הסברתי איך כן צריך להיות ישוב מגודר ,ראינו סרט אמיתי ולא משוחזר על פיגוע הרג באחד מישובי התענכים שגובל עם שטחי השומרון ושם לא היתה גדר.. זה נחמד לראות את הצופים שלנו וגם אני הייתי מדריך בצופים , אבל אנחנו גרים כמעט בשטחים ואני במקומךך וההורים לא הייתי שולח את הילד שלי לפעילות במקום הנוכחי ,כי עד שלא קורה כלום הכל בסדר ,ומה יקרה אם יתרחש הגרוע מכל???? אני מבין את ההורים ששולחים את הילדים ,אבל כלום מצפונכם יהיה נקי אם ידעתם ושתקתם?

אירילה

New member
אה.. שכחתי עוד דבר

כן , איך שכחתי את זה...... ושההורים אבות או אמהות שעדיין לא התנדבו למשמר האזרחי ייתנדבו וייקלו על המצוקה שבחוסר מתנדבים , כי בטחון זה דבר מאוד חשוב...נכון?...או לא??? ודבר נוסף להערה והארה....כשמתנדבים למשא"ז ,פירושו של דבר התנדבות ,ובכל התנדבות ישנה גם מחוייבות , ראשית כלפי המערכת ואחר כך כלפי עצמך , בטחון אינו "ועד"...כשהפסקת להתנדב ,הפסקת את השמירה על בטחון ביתך ,ומי שנרדם בשמירה...את הסוף כולם יודעים... אז כשמתנדבים פירושו של דבר באים..ולא לומר התנדבתי בכדי לצאת לידי חובה. המצב כיום רותי הוא , שעדיין אותם מתנדבים באים לפעילות ולא רואים פנים חדשות , אחד ההוכחות למצוקה היא הבעיה שהעלת...אין שמירה בצופים... אז קדימה ,אני זורק לך רעיון...התנדבי למשמר האזרחי ביחד עם הורי הילדים שבצופים ובעייתכם תפתר.(ישנם עם עבודות מנהלתיות במשא"ז).

kiyossi

New member
רותי היקרה

הנה הצעתי - אני וחברי נשמור על כלל התושבים- כולל כל חבל מודיעין ובעיקר על לפיד כל הזמן-גם כאשר אנו בבית 24 שעות ביממה. והורי חניכי הצופים יתנדבו למשא"ז,ישאו נשק,יעברו הכשרה וישמרו על ילדיהם בזמני הפעילות בצופים. זה נראה לי הגיוני- לא הגיוני שהורי החניכים ישבו בבית והורים לילדים שאינם בצופים ישמרו (כולל כאלה שאין להם ילדים או שילדיהם כבר עפו מהקן) בהזדמנות תגייסי גם את יוסי והשכנים- אגב-השורות פתוחות גם לנשים ובני נוער מגיל 17. בברכה והמשך עשייה מבורכת. נ.ב. איני מעביר בקורת על תקציב הצופים-אבל שתקציב הבטחון לפחות ישווה לתקציב הצופים.

HAKIMr y

New member
אני מוכנה לנסות

אני מוכנה לקרוא להורים שאינם מתנדבים במשא"ז (אגב הורים מתנדבים יש קרוב ל 20 ) להתנדב, אבל מה יקרה אם לא יענו לקריאה, האם אפשר להכריח אדם להתנדב בניגוד לרצונו?? ומה עם אלו שיש להם סיבות מוצדקות זה יעבוד?? אנחנו צריכים פתרון מיידי ולא עתידי לבעיה. אני מסכימה שיש להגדיל את שורות המתנדבים בישוב אבל כמתנדבת בפורום נשים לשעבר ובכל מיני ארועים קהילתיים אחרים תמיד ראיתי את אותם פרצופים שמתנדבים וזה מאוד מרגיז שרק קומץ של תושבים מוכנים להתנדב לקהילה. אגב אם אנחנו ממשיכים בנושא השמירה בישוב, למה שלא ינהיגו בישוב שמירה חובה לכל משפחה בסבב.אני מכירה ישובים בהם מונהגת רשימת שמירה לכלל המשפחות ומי שלא יכול להגיע "קונה" את התורנות שלו בכסף. את יוסי אני מעדיפה לשמור בצד. השעות שהוא נותן ונתן בארבע השנים האחרונות בענייני הישוב היו הרבה מעבר להתנדבות של 4 שעות בחודש, גם מספר הטלפונים והקילומטרז עלו לנו ביוקר ולא ניכנס למספרים עכשיו.. אני בטוחה שמהמשפטים האחרונים יהיו לא מעט מטעמים ותגובות אבל אני לא מדברת כרגע על איך נעשה או לא נעשה. אני מדברת על יוסי כמתנדב!! בנושא הנוער מגיל 17 דווקא יש לנו מתנדבים אבל כנראה שלא רוצים אותם. אני לא ארחיב את הדיבור בנושא זה אם תרצו תפנו אליי טלפונית או לערן מרכז השבט. בברכת שבת שלום
רותי

kiyossi

New member
יש פתרון !

בינתיים ואם הזמן דוחק, תתאמי עם ליאור מועדי תורנות של 20 המתנדבים הקיימים אבות/אמהות/ אחים לילדים בשבט. מעבר לכך וכדי שלא תמיד אותם "פריירים"ישמרו את יכולה להטיל אגרת שמירה על ההורים -מי שמגיע לשמור במסגרת מאורגנת ובתאום עם ליאור או מחליפו, פטור מתשלום-ומי שלא שומר ישלם. את כספי "אגרת השמירה" ניתן לתרום לרווחת המשא"ז. מי שלא ישלם ילדו לא ישתתף בפעילות. מקווה שלא פיספסתי נתון כלשהו . ומעבר לע"יל יש לקבל את אישורו של ליאור נח. אגב- ולשם שינוי, ברשימה הקודמת לא התכוונתי להקניט או להכין מטעמים כל שהם ובטח לבטח שלא כלפיך. לילה טוב

אירילה

New member
צופי ירקון ת"א

רותי , אני מציע שתתקשרו עם מרכז השבט של צופי ירקון ת"א ותקבלו ממנו מידע על אבטחת הקן.

אם היית בא -היית יודע

ליאור הזמין את כל החברה הטובים,זה שלא הגעת זה בגלל: א.שפוחדים שלא תעשה פאדיחות. ב.לא התחשק לך. ג.הפסדת-היה אוכל משו משו. אגב:מזמן לא ראינו אותך בפעילות -יש משהו חדש שמעסיק אותך חמודי?. חייב לסיים, המישפוחה היגיע לטשולנעט ומחר שוב נצטרך לאוורר הבית. אגב: אל תתעסק עם אלדדי שלא יביא לך בראש. אמץ המשפט: מעין תחת עין העולם נהיה עיוור.

אני לא שייך לחברה הטובים....

לכן לא הוזמנתי ולא ידעתי!!!!!!!!!!! החברה הטובים השתלטו גל על המשמר?! או שהם עסוקים בסיבובבי לשון ולקוק שאריות. שמח אני שהמידע זורם בין "החברה הטובים" מה קרה מישהו נכנס לפניקה אחרי סקר של מכון סמית .... לכאורה!! "החברה הטובים" פתאום מתחילים לגלות מספרים???

תפסיק לזבל את השכל

כולם יודעים במי אתה תומך אבל יגלו זאת רק שבוע לפני הבחירות וגם חבל על השם שלך הטוב שבנית במשך שנים בישוב לא מתאים לך לקשקש שטויות. בקשקושיך אתה לא טוב יותר מהפוליטיקאי הכי נמוך שקיים אז בתור רב אל רב אל תריב מר א הנכבד שיהיה לך אחלה שבוע

שמי הטוב או הרע...

יקבע על פי מי שאצביע בעדו?! "החברה הטובים" פוליטקיאי גבוה כנראה אתה מייצג! תגיד אתה מנגב לפני הליקוק?

שמי הטוב או הרע...

יקבע על פי מי שאצביע בעדו?! "החברה הטובים" פוליטקיאי גבוה כנראה אתה מייצג! תגיד אתה מנגב לפני הליקוק?

סקר מכון סמית-עדכון

סקר מכון סמית שנערך ביום שישי האחרון= מר סוסן 70% מר עידן 15% נא לדייק=לא אתה וחברך יועצי הועד שנתתם עצות אחיתופל ובכך גרמתם אתם לתיפקוד לקוי של הועד הנוכחי ולקריסתו לא אתם תטו את הסקר אלה רוב התושבים השפויים. ז"א שמי שצריך להיות בלחץ זה אתה וזה שאתה תומך בו =בהצלחה בדרכך. נא עידכונך .

אתה מבלבל -זה לא מיקי הזה.

מיקי הזה לא יעץ לועד הוא סתם טרול ונגד כולם. מיקי השני שגר מול המתנס הוא בסדר . אולי אתה מיתכוון למיכאל שגר מול הבריכה (הקטנה) אז מה, אני מבינה שעידן לוקח בגדול הה.? חוץ מיזה המירלה הזאת מאשדוד?

למעלה