הנוער דורש אסיפה!!!

הנוער דורש אסיפה!!!

כידוע לכם מידי שנה התנועה מכנסת אסיפת נוער שאליה מגיעים כל חברי הנוער למספר שעות ובה מועלות הצעות לשינוי התקנון,הצעות לסדר,נאומים וכמובן בחירות לכל מיני תפקידים. אסיפת הנוער היא בעצם האירוע השנתי המכונן של התנועה. כידוע לכם מאז היום החארון של חודש אוגוסט מכיוון שלא הייתה אסיפת נוער כל בעלי התפקידים והתארים כבר איינם בעלי תפקידים, וממעט התאים שאולי עוד נשארו, אין תאים בתנועה, וגם לתקנון התנועה כבר אין כל כך לגיטימציה, ואמרתי לכם שיש סיכוי גדול שהתנועה תגיע למצב של אנרכיה אם לא תיהיה אסיפת נוער, ואני באמת חושב שבחלקית צדקתי ובזה שבהם בכמה מובנים התנועה מדרדרת מדחי לדחי. האסיפה הייתה אומרה להתקיים באוגוסט ומאין סוף סיבות ותירוצים היא לא התקיימה. ועם הזמן המצב רק יחמיר. אסיפת הנוער מקיימת תהליכים דמוקרטיים בתוך התנועה, וכשאין תהליכים דמוקרטים פנים תנועתיים חיוניים אז התנועה נרקבת מבפנים או לחלופין מאבדת מייחודה. הנוער רוצה לשנות את התקנון, הנוער רוצה לבחור את נציגיו, הנוער רוצה להחזיר לעצמו את הכוח... הגיעה עת שינוי הגיעה אסיפה! דיי הסתיימה המלחמה הסתיים טקס רבין! הסתיים המפקד וגם הדוח למבקר המדינה הסתיים גם כן! מגיע לנו אסיפת נוער!! אז מה קורה רונית? מה עם האסיפה? מתי נקבל אותה? כמה זמן עוד נצטרך להתחנן שתעשי לנו כבר אסיפה? לא נוותר על שעל תנועתנו היקרה! לא נוותר! אני רוצה אסיפה לא מחר לא חודש! אני רוצה אסיפת נוער עכשיו!! צריך לארגן תאירך מתאים, מקום מתאים (משרדי שינוי)... צריך לשלוח מכתבים לחברה, צריך להכין נאומים והצעות. המאבק מתחיל היום.

תמיר1991

New member
../images/Emo45.gif, כבר אמרתי את זה הרבה פעמים.

נוער שינוי דורש אסיפה!

תמיר1991

New member
אני מקווה שנצליח, יש כמה מכשולים

בדרך, שלא ממש רוצים אסיפת נוער כי הם לא יאהבו את תוצאותיה - שעשויות להביע בהן אי-אמון כמעט מוחלט
תמיר.

יש מכשולים אבל יש גם אלטרנטיבות

יכול להיות שיש אנשים באמת שאוהבים (או אולי בטוח) שהנוער הוא חסר כוח.. אני בנתים מצפה להודעה כבר בעינין האסיפה מצד רונית. ולא סתם הודעה שהיא תכתוב לנו תראו עוד חודש חודשים או .. אני לא רוצה לראות ואני לא רוצה לחכות אני רוצה שהיא כבר תחליט על תאריך ותשלח מכתבים ממש כבר בשבועות הקרובים ונשעה כבר תאסיפה הזו כי הנוער כבר ניהיה כמו ציר לחץ והכל עומד להתפוצץ. אסיפת נוער זה לא דבר הכי מסובך למעשה זה הרבה פחות מסובך מטקס לרבין. יש לנו מבנה במשרדים וכו... זה גם לא עינין של תוצאות... אנשים יתחרו ומי שחברי הנוער יראו הכי נכון לציבו בדרגים אלו או אחרים יזכה... ומי שלא לא.. צריך לדעת להפסיד כמו לדעת לנצח... ויהיו גם הצעות לשינוי התקנון ואם חברי התנועה יראו שצריך לשנות תקנה זו או אחרות הם ישנו.. אבל חייבם תחף ומייד אסיפה שרק אז באמת התנועה תוכל לזוז!!!

פניתי לגורמים, תשובה בקרוב

רק להזכירכם, יוזמנו לאסיפה רק מי שחבר בשינוי והגיש טופסי התפקדות .... יום טוב.

תמיר1991

New member
כבר לפני שבוע../images/Emo8.gif

מקווה שהטופס אגיע, אכן אתקשר שבוע הבא לבדוק
תמיר.

קיבלת מייל מהפורום של מועצת שינוי?

אם כן- זה מעיד על כך שקיבלו את הניירת שלך. אם לא - טלפן לעידו והוא יבדוק עבורך.

למעלה