הנועזת...

שוטרת*

New member
הנועזת...../images/Emo68.gif

סקסית על עקבים חצאית צמודה וחולצה שקופה תלבושת אחידה לבחורה יפה יום ולילה הסתובבה בבארים חשוכים חיפשה לה פרטנרים מזדמנים כאלה שיענגו אותה יתנו לה להגיע לשיאים אהבה במיוחד את התקיפים כאלה שללטו בה ללא מעצורים פקדו עליה להתפשט בריקוד לקול מנגינה והיא ידעה את המלאכה לקול המוסיקה ניענעה את גופה בלהט שיערה הארוך גלש על גבה וזיעה ביצבצה מגופה הלוהט מתשוקה ככה ערב ערב הנועזת טיילה לה בחשיכה ביקרה בפאבים רחוקים ושם היא מצאה לה אורגזמה לילית מדהימה.... שוטרת

suspicious

New member
רק שאלה אחת עולה במוחי...

כל תגובה נוספת תגרע מהמושלמות של הכתיבה והרמה שבה התנסחת. אבל אני חייב לשאול... זה דוקומנטרי ?

שוטרת*

New member
דקומנטרי או סתם מדע בדיוני...

זו לא השאלה... השאלה היא, כמה פעמים אתה עושה את זה בלילה? שוטרת

suspicious

New member
יפה, יפה ... אהבתי....

תראי, שאת אומרת "את זה" את מתכוונת לאיך שאת עושה "את זה", דהיינו בכתיבה בפורום ושהייה בוירטואל, או איך שאני עושה "את זה" בחדר המיטות בחיים האמיתיים ?

suspicious

New member
כן אני יודע...

אצלך זה מתחיל כפור-פליי בפורום ונמשך כריל-פליי בצ´אט. לא חשבתי אחרת ולו לשנייה אחת.

רק חסר הריח

תיאור מקסים ומושלם אין לי מה להוסיף חוץ מזה שחסרים לי ריחות הבירה הסיגריות וכל השאר בכדי להזכיר נשכחות.

שוטרת*

New member
המשך לסיפור עם ניחוח במיוחד לצלם

לסיפור... הנועזת נכנסה לפאב החשוך ערפל סמיך התעצם בפאב מכל מעשניו וריח של זיעה והורמונים נשבו באויר הדחוס ריח של חרמנות וחשק ריחח של סקס מזדמן היא הביטה בו יושב שם על יד הדלפק ובידו בירה קלה הוא לגם ממנה בשקיקה עוד לגימה אחרונה והביט בתאווה בנועזת המתוקה שדיה בלטו מבעד לחולצה השקופה הוא התקרב לעברה ולפתע אחז בה בחוזקה ומשך אותה לחדר נסתר שאף אחד לא ראה ושם הוא קרע את חולצתה והצמיד אותה אליו בנשיקה ארוכה היא הריחה את גופו כל כך אהבה היא את הריח הגברי סיגריות ובירה הריחה... חזה הקטן עמד מולו זקוף וחצוף הוא מעך אותו בידיו עד כדי שנשמעה ממנה אנחה קלה גם את החצאית הוא הסיר במהירות והיא עמדה מולו עירומה לחלוטין יפהפיה חזה עולה ויורד במהירות מצפה לאורדזמה הלילה שלה שוטרת

למעלה