הנוסחא המנצחת - אנא קראו!

לרונית!

המון המון הצלחה ובטאות עולות כפורחות!! היה לי עצוב לקרוא מה שעברת בהריון הראשון שמחתי מאוד לקרוא על הצלחת ההריון השני ומאחלת לך פיצוי אחרי פיצוי בדמות ילדים רבים בריאים ומאושרים!

anguly

New member
הממממ

אצלי לשניים עשו ולאחד לא שלושתם נקלטו - אחד היה מאחר בשבוע שלם המאחר הזה או בעצם המאחרת... זו ענת
ככה שאצלי זה לא הוכיח את עצמו לכאן או לכאן כלומר לא הזיק חלילה אבל גם לא נראה לי שהועיל אני כמובן לא טוענת שזה לא יועיל למישהו אחר רק שאצלי לא נראה שזה עשה הבדל

עמית@

New member
ילדים מכל מיני סוגים ומכל מיני אבות?

בכל מקרה, צר לי, אכן אין נוסחא מנצחת.. ושיהיה בהצלחה..

דש1דש

New member
לא יכולה לעזור- אבל רוצה לשאול....

איך ה"אבא" מגיב לרעיון שאת "עושה" לו עוד ילדים, אחרי שכבר התגרשתם....

אמא של בעלי היא מאסטר ברייקי

שעושה המון לאחרים. אצלי זה לא הלך. אצלנו עבד פשוט ה IVF הראשון עם הפריית איקסי אם הייתי מתפייטת הייתי אומרת שהנוסחה המנצחת היא הרגע בו אלוהים פתח את רחמי ולא. אני לא דתיה או קרובה לזה אלא פשוט מבינה היום שקרה מה שהיה צריך לקראת אני פשוט נסיתי לעשות מה שאני יכולה כדי להיות אמא.

gezers

New member
מה שונה..

אז אצלי פשוט "המצאנו" פרוטוקול שמשום מה הצליח..
כלומר בשלב הפוליקולרי (גירוי) שיחקנו עם כמויות ההורמונים, יום 50 יום 75 ועד לשלב של הכוריגון. חייבת רק להעיר/להאיר שמשפחה זה לא בהכרח קשור ל"דם"... משפחה זה מה שאנחנו עושים ממנה. קצת הפריע לי המשפט האחרון בהודעה שלך.. ילד שלך הוא שלך הוא שלך.. בהצלחה!

לgezers

תודה לך! היריעה כאן קצרצרה בהרבה מכדי לפרוש לעומק לאורך ולרוחב את המשמעות העמוקה וכל ההשלכות הכרוכות מבחינתי בעניינים הללו... (רק אל תתקפי אותי על השימוש במילה עניינים...) בסך הכל ניסיתי לכתוב בשני משפטים את הרקע לבקשתי ואין טעם להיכנס לדיון על כל פסיק. בסך הכל רציתי לדעת אם יש שוני מסויים בפרוטוקול או בהתנהלות שמסביב שפעל בפעם המוצלחת. אני תמיד טוענת שגם אם יכריחו אדם מסויים לטפל בחתול אחרי זמן קצר הוא יתאהב בו מעל הראש כך שלגופו של עניין אין בינינו כל מחלוקת.

gezers

New member
לגבי ../images/Emo54.gif ממש אין מחלוקת.. ../images/Emo6.gif

קל וחןמר לגבי ילדים.. שיהיה לכולנו בהצלחה!!
אני אגב בסירה דומה לשלך, וגם "מחפשת" את גלגל ההצלה..או את ה"קוסם" שיצליח לשלוף לי
.. לא בגלל אותן נסיבות אמנם אבל בהחלט גם לי יש דד-ליין טכני.. ואנא, אני ממש לא שופטת או לא מחפשת על קוצו של יוד, בעיקר כי "משייטת" לידך..

למעלה