הנוסחא המנצחת - אנא קראו!

הנוסחא המנצחת - אנא קראו!

עכשיו קיבלתי בטא שלילית. לצערי יש לי רק עוד שני נסיונות של מוקפאים כדי שיהיו אחים ביולוגיים של בני. (התגרשתי וכל העוברים שלי). הלואי שהיתה לי אפשרות אחרת אבל לצערי לא. אני חייבת למצוא את הנוסחא המנצחת. אם כל אחת כאן מוכנה לחשוב מה היה שונה בטיפול שהצליח (הכוונה לטיפול ivf טריים או מוקפאים אנא ציינו זאת). אני פשוט חייבת לעשות הכל ממש הכל כדי לא להגיע לבנק הזרע ושיהיו לי ילדים מכל מיני סוגים ומכל מיני אבות. המון תודה מראש על התשובות!

לי מ ו ר

New member
אם היתה נוסחא מנצחת

כולנו היינו פה לחודש אחד. אצלי הטיפול המוצלח היה החזרת מוקפאים על בסיס טבעי בלי שום הורמונים לא לפני ולא אחרי. שנתיים אחרי הטיפול ניסינו שוב אך זה נגמר בשלילי.

לבנה123

New member
צר לי - אבל אני חושבת שאין נוסחא אחת מנצחת.

אבל אני מחזיקה לך את כל האצבעות. מקווה שילך בקלות ומהר

לבנה! והסבר לכולן!

הרבה תודה על העידוד! ברור שאין נוסחא מנצחת אחת אבל למשל, לפני שבני נולד, פגשתי בקליניקה של הרופא שלי מישהי שעברה 6 הפריות ובשישית זה הצליח. שאלתי אותה את אותה שאלה, מה היה שונה בטיפול המוצלח ואז סיפרה לי שהלכה לטיפולי רייקי. מייד התקשרתי לאישה שעשתה לה רייקי והספקתי לקבוע תור לטיפול אחד יומיים לפני החזרת המוקפאים המנצחת שהביאה לי את בני. הפעם עשיתי אצל אותה אישה 3 טיפולים אבל הייתי בנסיבות מאוד קשות של מתח ואי ודאות שאני לא רוצה לפרט, ממש עד תחילת הטיפול כך שגם הרייקי לא יכול היה ליצור לי שלוות נפש. בכל מקרה, זו הכוונה שלי בשאלה, אם יש איזה הבדל בין הטיפול המנצח לטיפולים האחרים.

anguly

New member
כן אצלי היה שינוי

עשיתי החזרת מוקפאים על בסיס דיכוי עמוק של 3 חודשי דקא - כדי לדקא את מחלת האנדומטריוזיס ממנה אני סובלת. ואחרי 13 כשלונות בטריים ובקפואים - נקלטו כל ה3 שהחזרתי - אחד פרש אחרי הדופק ושתיים ישנות בחדר הסמוך. בהצלחה

מרב.

New member
אבל את שונה ממני, ואני שונה מאנג'ולי, וכל אחת

מאיתנו היא אחרת, הבעיה שלה שונה, דרך החיים שלה שונה... אין נוסחה מנצחת לכולן. כשאת תהרי ותאחזי בילדך- תדעי מה הנוסחה המנצחת *שלך*, וגם היא תהיה נכונה רק לאותו הריון, כי דברים משתנים. את תמצאי כאן את הנשים שהרו אחרי ש"הרפו", או שעשו טיפול אלטרנטיבי כלשהו, ומנגד תמצאי את אלו שהולעטו בהורמונים ונבדקו ושוב קיבלו עוד ועוד תרופות ואיקסי וטכנולוגיות- וגם הן הרו. ויש את אלו שהרפו לגמרי והחליטו לאמץ- והרו ספונטנית. את בעצמך רואה שמה שעבד עם בנך הראשון לא עובד עכשיו.. אם את בענין של טיפול אלטרנטיבי חפשי מה את אוהבת/מאמינה/מרגישה שייכול לעזור- דיקור, הומיאופטויה, רייקי, הילינג? אם את מרגישה שאת רוצה שינוי בטיפול אולי להחליף רופא או ביה"ח? בכל אופן מאחלת לך מכל הלב שבקרוב תוכלי לספר לנו מה היתה הנוסחה המנצחת שלך...

מרב

רציתי לכתוב לך שמאוד ביאסת אותי בגישה שלך. הרי בסך הכל אני בסוף אעשה מכל האינפורמציות את הנוסחא היחודית שלי אז מה רע בלדלות אינפורמציה? ואני מקווה שמה שעבד עם בני בהחלט יעבוד עכשיו ומייחסת את חוסר ההצלחה למצב נוראי ביותר של מתח קשה מנשוא ממש עד ראשית הטיפול. מתח שבעזרת ה' סיבתו נפתרה ומקווה להיות הפעם שלווה למשעי. ממש היה לי קשה לקרוא את המשפט שכתבת מה שעבד לא עובד, מה את אלוהים?

לבנה123

New member
אויש נו. למה הטון? למה לכתוב

מה את אלוהים? בחיי שנראה לי שמרב רק רצתה לעזור. חבל.

מרב - תגובתך מזלזלת באדם במצוקה שאינך מכירה

מקווה שכשאת תומכת ביולדות את מצליחה לגייס יותר אמפטיה. ממש הופתעתי כשקראתי בסוף התגובה שלך את מקצועך.

אני חוששת שאת מפספסת את הטון של הדברים

נסי לקרוא את דבריה של מרב בטון משתתף ומבין ולא בטון גוער. אני קראתי אותם כך ולא מצאתי בהם שום דבר מזלזל. זאת הבעיה העיקרית באינטרנט - לא שומעים את הטון של הדובר - ולא מעט העלבויות נובעות ממנה. גם אם מרב לא חושבת שהנוסחה המנצחת שלי תעזור לך, זה לא אומר שהיא מזלזלת בך. זה רק אומר שהיא חושבת שכדאי לך לפעול בדרך אחרת כדי להגיע להצלחה וזכותה לחשוב כך וגם לכתוב את דעתה. היא בסך הכל מאוד מנסה לעזור לך להשיג את מטרתך!

כשקראתי את ההודעה שלך לראשונה

כמעט כתבתי מה שמרב כתבה לך. התאפקתי (את רואה שזו אחת ההודעות הבודדות שלא הגבתי לה) כי לא רציתי לפגוע בך. אבל אם להיות כנה - מרב צודקת. מה שעזר לנשים אחרות להיכנס להריון, בנוסף לטיפולים שהותאמו ספציפית לבעיה שלהן (כתבו לך כאן דברים כמו "הנצה" - אם זו לא הבעיה אצלך - מה תעזור לך הנצה? למי שאצלה זו הבעיה - הנצה עוזרת בהחלט), אלה דברים שאולי נשים אחרות האמינו שיעזרו, האמינו מעומק לבן, דברים שהיו מחוברות אליהם, בין אם זה דת, רייקי, או כל דבר אחר. השאלה היא אם אותם דברים יתבצעו על ידך לא מתוך אמונה עמוקה, אלא מתוך המלצה ש"זה עוזר", האם יהיה עליהם את אותו אפקט עליך? לדעתי (האישית והמקצועית) - לא. המתח לו את מייחסת את כשלון הטיפול האחרון יכול בהחלט להיות הסיבה, אבל יכול גם לא להיות קשור אליו כלל (כולנו מכירים סיפורים על נשים שנכנסו להריון בתקופות נוראיות עבורן, רוויות מתח וקשיים). את נשמעת לי נואשת להצליח, כמו כל אשה בטיפולים ואפילו עוד יותר, כי יש לך מעין "דד ליין". יש לך רק עוד שתי מבחנות עם עוברים שתוכלי להחזיר. את מרגישה שכל מה שאת רוצה מתמצה בתוכן של שתי המבחנות הללו: אח/ים ביולוגיים לבנך. המצב הנואש הזה הוא בלתי נסבל, וללא ספק מעצים את המתח, ולתפיסתך את הסיכוי לכשלון הטיפול. לדעתי - רק אם תקבלי את האפשרות שיתכן שלא תצליחי איתן, את האפשרות שתביאי לבנך אח/ים ביולוגיים מאותה אמא ולא מאותו אבא, המתח ירד, והסיכויים שלך להיקלט עם אותם עוברים יעלה. העצה שלי היא לקחת פסק זמן של כמה חודשים, להתאושש מהתקופה הקשה שעברת עכשיו, להתחזק פיזית ונפשית באמצעות מה שאת מאמינה בו ולא מה שנשים אחרות ימליצו לך, לחשוב על כל האופציות העומדות בפנייך ולנסות אפילו להשלים עם העובדה שאחיו של ילדך יהיו מאותה אם ולא בהכרח מאותו אב. זה תהליך לא פשוט ולא קל, שכדאי לעבור עם מישהו מקצועי - פסיכולוג טוב, מאמן אישי, או אפילו חברה טובה ואמינה שאפשר לסמוך עליה, אבל בסופו הסיכויים שלך להצליח יעלו, ובמידה וחלילה לא תצליחי עם העוברים הקיימים - האפשרויות האחרות לא יראו לך כמו סוף העולם ותוכלי לנסות גם אותן. מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם.

לסוכריה

תקראי את תגובתי לאבוקדוים ואני מקווה שסוף סוף תביני את המובן מאליו. את באמת חושבת שיש מישהי שעוברת טיפולים וחושבת שיש מתכון אחד לכולן? זה ממש עלבון לאינטיליגנציה.. אם היית מעמיקה באופן מינימלי את הקריאה בבקשתי ובתגובתי למרב לא היית כותבת את אשר כתבת כי אני בניגוד אלייך נותנת לך קצת יותר קרדיט בהבנת הנקרא ובהבנה בכלל. בכל מקרה, תודה על איחולייך. ואגב, אם עסקינן בעובדות הרי כתבתי שבזמנו שאלתי שאלה זהה מטופלת שפגשתי בקליניקה וסיפרה לי ששילבה טיפול רייקי. ובו במקום קבעתי פגישה לרייקי עם המטפלת שלה ויומיים אח"כ עברתי את הטיפול המוצלח. אז הנה לך, גם תאוריה לא רעה בכלל וגם מעשה שבעקבותיה..

נוסחא מנצחת

הי רוצה, לי יש 2 ילדים (טפו טפו חמסה חמסה). האחד נהרה במחזור מוקפאים, על איקקלומין. אני יודעת שזו לא דרך שגרתית להחזרת מוקפאים, אבל הרופא הציע ככה (ויש בזה היגיון הרי זה די קרוב למצב טבעי של ביוץ ואז הפריה וכו...), ואכן אצלינו זה הצליח. העניין שאני פוליציסטית אז האיקקלומין (אם אני לא טועה 2 כדורים במשך 5 ימים) דאג שיהיה ביוץ, ועל הביוץ הזה החזירו 2 עוברים מופשרים. אחד נקלט והוא היום בן כמעט 3 ומקסים אמיתי! בטיפולים לפני כן עשיתי רפלקסולוגיה, ונראה לי שזה עזר ברמה של הפחתת הכאבים (מגירויי יתר) אבל לא עזר להיקלטות הריון. דווקא בטיפול המצליח של המוקפאים לא עשיתי רפלקסולוגיה. השני נהרה ספונטנית! פתאום גיליתי שאני בהריון, ולא חשבנו שזה יכול לקרות אבל עובדה. הוא היום בן שנה וטיפהלה וגם הוא מקסים אמיתי! אני יודעת שהמקרה הזה זה לא מתאים לשאלה ששאלת, כי את מחפשת נוסחא למוקפאים שלך, ואני שולחת לך המון הצלחה איתם! (פשוט כדי להשלים את התמונה הוספתי את האינפורמציה על השני).

ובעניין הצורך באינפורמציה

אני מאוד מבינה את הצורך של "רוצה עוד ילדים". גם אני הייתי ככה. כלומר, זה לא שהיא באמת חושבת שפרוטוקול מסויים או טיפול אלטרנטיבי מסויים שלה או של מישהי אחרת הוא הוא האפשרות האחת והיחידה והמושלמת. פשוט במצב כזה של מצוקה ולחץ (במיוחד אצלה שאין לה אפשרות להרבה נסיונות אלא רק את המוקפאים שיש לה, כדי שהילדים יהיו ביולוגית אחים משני הצדדים), יש בחורות שעוזר להן "לעשות משהו". זה מה שעוזר להן להרגיש יותר רגועות, ויותר שלוות, וברור שזה יכול רק לעזור לטיפול עצמו. לא אצל כל אחת "להרפות" אומר "לקבל שלווה", אולי כי לא מסוגלות באמת באמת להרפות. אני יודעת שאני עד היום לא מסוגלת לגמרי להרפות, ובהרבה תחומים בחיים, לא רק בנוגע לטיפולים. יש כאלו שדווקא העשיה גורמת להן שקט נפשי מסוים. לדלות אינפורמציה זו התעסקות שנותנת תחושה שאת עושה משהו, את מנסה לעזור לעצמך, וזה מאוד מרגיע. לדעתי מה שיעזור כאן זה באמת לשתף באינפורמציה. אח"כ בזמן שלה ובקצב שלה היא תחליט מה לעשות עם האינפורמציה, אולי אפילו בכלל לא להתייחס למידע בשלב זה, אולי אחרי שיהיה לה סיפוק ברמת האינפורמציה היא תוכל לנוח. אני גם יודעת שכשאני מרגישה לחוצה ואומרים לי לנסות להרפות זה אפילו יותר מלחיץ. מה, הרי ברור שהייתי רוצה לא להיות לחוצה, אבל אני לא מצליחה! ויש לי את הדרך שלי להגיע לשלווה (רק צריך להגיע לשם בדרך קצת יותר ארוכה ופחות ישירה). ואני גם מאמינה שהקב"ה ברא אותנו שונות, ואלו שמצליחות בדרך של "לשים הכל בצד ולהירגע" זה מצוין להן ולמבנה הנפשי שלהן. ויש את אלו שמצליחות בדרך של לנסות להשיג כמה שיותר שליטה על המצב, וזה מצוין למבנה הנפשי שלהן.

אבוקדוים היי ברוכה!

כל כך ירדת לסוף דעתי ונבכי נפשי!! פשוט הבנת אותי עד הסוף. כזו אני. מבחינתי לאסוף ידע משמעו הפחתת חרדה וקבלת שליטה במה שהוא לא כל כך נשלט לצערי (רגע, רוצה להאמין שזה נשלט אני עובדת על עצמי:)....) היום למשל הסתבר לי שהפרוטוקול שממנו הריתי את בני היה שונה במקצת מבחינת לוח הזמנים וכמות התמיכה ההורמונאלית מהפרוטוקול האחרון ואני בהחלט מתכוונת לבקש מהרופא לחזור על הנוסחא המנצחת שלי! דרך חמודות כמוך מהפורום השכן של הריון לאחר טיפולים הגעתי למשל לאתר שנקרא "לטבע נולדה" ואולי עוד אספיק לעבור שם טיפול או שניים להרגעה ו/ או משהו נוסף. השכלת להבין שמן הסתם אני לא חסרת בינה באופן מוחלט ואיני סבורה כמובן שיש מין מתכון כזה של שתי ביצים ואחד זרע ערבבו היטב וקוו לטוב... פשוט מלקטת לי מכאן ומשם בתקווה שמאליו תעלה אלי תמונת הניצחון. והשלמה עם בנק הזרע היא ממש לא במקום כאן מבחינתי כפי שמישהי כתבה. זה רק יגרום לי צער מוקדם ומיותר אמן סלע! אני כרגע שוב אופטימית ומאמינה שיהיה טוב חייב להיות!! המון המון המון תודה לך על תגובתך המושקעת והכל כך אמפטית!!

לדעתי, מה שגורם להצלחות שלי

3 הריונות, אחד אחרי השני, אחרי 3 פעמים של אי הצלחה, זה החור במעטפת הביצית. נדמה לי שנקרא AHA. שיהיה בהצלחה

רונית

3 הריונות זה אומר 3 ילדים!! איזה כיף! מה הגילאים? אני כל כך רוצה אחים בגיל קרוב לבני! ואת מתכוונת שהיתה בעיה של יצירת העוברים עצמם ולכן זה לא הצליח? כי אצלי עד כה העוברים ממש היו בסדר טפו טפו טפו זו אני הבעייתית מסתבר..

לא, לא ,לא

3 הריונות זה אומר: הריון רביעיה אחד שהסתיים בחודש חמישי, אף אחד מהעוברים לא שרד, כמובן. הריון שני עם ילד מדהים בן 9.5 חודשים והריון שלישי - עכשיו, אני רק אחרי בטא אחת. שיהיה בהצלחה!!

למעלה