הנוטה, בקשר לdisplay

איזו שאלה. :)

והתשובה היא... רק מה מה שהוא איבר בטופס (טיבת טקסט, Combo Box, כפתורי רדיו וכו`)... יכול לקבל מאפיין name... כל האיברים האחרים (טבלאות, span, div ושות`) מאופיינים ע``י id במקום name. ורק ככה אפשר לגשת אליהם באמצעות סקריפט. מה שאומר... שהבעיה של ג`מיני היתה שהיא כתבה name=``trId`` במקום id=``trId``... זה הכל. ואז היא גם תוכל לגשת לזה בעזרת שורת הקוד ההיא שכתבתי קודם.

*gemini*

New member
אתה טועה. אני כתבתי גם id ובגלל שזה

לא עבד הוספתי name.

אם אני טועה... למה המחשב שלי אומר

שאני צודק?! אצלי זה עובד, מותק. תעיפי את ה-name ותשני אותו ל-id. פשוט מאוד.

והנה השורה שמפעילה את זה

כמו בובל`ה: trId.style.display = ``block`` אצלי זה אפילו לא מצייץ. פשוט עושה כמו שאומרים לו. את יכולה ללמוד מהקוד הזה. :)

דלילה

New member
למה block אני אמרתי none

או inline ובכלל אם היא אומרת onclick= אז היא יכולה לומר: this.style.display לא?!

נכון... אפשר... וזה היינו הך.

בגלל שזה TR, זה ישתלב בטבלה בשני המקרים באותה צורה. אבל ה-this.style.display קצת סותר את עצמו... כי איך היא תלחץ על אובייקט שמבחינת הדפדפן לא קיים?! יש לה כפתור אחד שנקרא Add New או משהו שאמור להפעיל את ה-TR הזה. וכל עוד אין קוד שמחזיר את ה-TR הזה למצב של display:none, קשה לי לחשוב על מצב בו זה יקרה ככה סתם. אולי רענון?!

*gemini*

New member
שום ריענון.

אני לוחצת פעם אחת, זה מופיע לשניה ונעלם

*gemini*

New member
אוקיי. מצאתי את הבעיה

הכפתור של ה insert היה submit וכפי שאתה רואה בקוד הטופס נשלח לעצמו. מה שאומר שזה מרענן את עצמו..... הסבר לענת: עשיתי בתוך הטופס שלושה כפתורי submit, אחד לעידכון, אחד למחיקה, ואחד להוספה. ההוספה היה אמור לבצע את הdisplay אבל לא עבד כי הוא היה מוגדר בתור submit, מה שאומר שלחיצה עליו ביצעה ריענון (הטופס נשלח לעצמו). ברגע ששיניתי את הכפתור לכפתור רגיל, זה כבר לא ריענן, ועבד.

למעלה