הנוגע במת......

zuzuzuzu50

New member
עזרתי...

לא אני לא יועץ מקצועי, אבל עזרתי כבר לכמה בחורים הומואים שקבלו דעת גייז שהומו לא יכול להתחתן ולא יכל ל"העמיד" אותו. שטיות. לא יעמוד רק מהפחד שמעמיס אליך עדת הגייז שאומרים לא יעמוד... ושגבר הומו לא מתאים לו אישה..לא מושכת ובודאי לא יצליח במיטה... זה הכל קישקוש ופחד מיותר אתכם ואוהבים אותכם זושא לא נכון...ואני אומר מנסיון ומההבנה שלי

dkey

New member
הומו לא צריך שום יעוץ

הומוסקסואליות אינה הפרעה ולכן אין שום צורך ביעוץ. התשובות שלך מזעזעות פוגעניות ומעליבות.

zuzuzuzu50

New member
????? REALLY

אז למה פנו אלי ?? ואיך עזרתי לכמה נפשות יקרות ?? ובאמת ?. התשובות שלי מזעזעות ?? פוגעות ?? ומעליבות ?? למה? כי לי יש דיעה אחרת?. בסך הכל איני שום ענין לפגוע רק להגיד איך שאני ראה דברים. האם זה אסור ?? אני משתמש בלשון לא נקיה? אז מה הבעיה שלך, אחי. ? לא סובל דעות אחרות?? או מה? תסביר לי אחי כי באמת איני מבין זושא

dkey

New member
לא עניתי לך

אני חושב שאתה לא יודע איך שירשור עובד

arvandor

New member
כן!

גם אני מדבר מנסיון!!! לא כולם יכולים!!! חוץ מזה, לפני שהומו מחליט שהוא הומו, ובייחוד הומו דתי, תאמין לי שהוא עושה ככל שביכולתו "לצאת מזה". לכן אלה ש"לא הצליחו", מן הסתם הם כאלה שבאמת לא יכולים. בקשר לכל ה"ייעוצים" שאזולאי מציע... אני באמת מציע לך לא להגיד דברים שאתה לא יודע. הייעוצים האלה רק פוגעים באנשים בכך שהם דוחים את הקבלה העצמית שלהם. אני עצמי שמעתי מאדם שפסיכולוג פשוט אמר לו ולעוד לסבית ש"מטופלת" אצלו להכנס למקלחת ביחד... "בשלב הראשון תסתכלו אחד על השני, אח"כ גם תגעו אחד בשני..." ודבר שני- לא, מי שמקשיב לרב שרלו בפסק הדין הזה לא "חייב להקשיב לרב שרלו בכל הדברים האחרים", בייחוד כיוון שזה הפסק היחיד בעניין, ולכן אין ממש ברירה. כמו שאמרתי...הומו שמתחתן- הוא לא הומו. בדיוק כמו שאדם איטר שמשתמש גם ביד ימין- איננו איטר. המלאכותיות שבראשון כמו בשני תעבוד רק אם ממילא לא היה להם בסיס ויסוד מוצק במוחו של אותו אדם.

white star

New member
../images/Emo54.gif יש לי שאלה אליך

זה מתוך רצון להבין לא להתלהם. כמה זמן אתה נשוי לאישה? האם אתה מתנזר מכל צורה של מגע חד מיני? (חיבוק, נשיקה, ליטוף, וכמובן סקס) לא חסרים לך גברים בחיים? אתה אוהב את אישתך מעומק הלב, כולל בחדרי המיטות? (יש לי כיוון לשאלות, אני אמשיך לפי התגובה שלך)

zuzuzuzu50

New member
אענה לך.....

אני נשוי מעל 20 שנה עם שישה ילדים הכי חמודים ויפים שיש.... האם אני מתנזר מכל צורה של מגע חד מיני?? בכלל לא!! אני גבר שמאד אוהב לחבק ולנשק אחרים ובכלל לא ראה שום בעיה בענין. מגע מיני ?? אין לי תשובה.... בינתיים בכלל לא חסרים גברים בחיי המון ידידים חברים אוהבים.... מאד מאד אוהב את אישתי ואפילו בחדרי חדרים האהבה חזקה והכי יפה שיש... לא חסר אהבה בינינו בכלל זושא

white star

New member
../images/Emo54.gif חמוד, אתה לא הומו

צר לי, אתה בי. לכל הדברים ששאלתי התשובות שלך מוכיחות שאתה נמשך גם לגברים וגם לנשים. מי שגם כמוך אתה יכול לתת את החיים שלך כדוגמא, אל תיתן את זה למי שהומו ולא נמשך לנשים בכלל. ודרך אגב התכוונתי מגע במובן היותר מסתם ידידותי

zuzuzuzu50

New member
צר לך ????

לא אמרתי שאני כלום גם לא טוען שאני כלום רק אמרתי בהתחלת השירשור כשהייתי צעיר אז נמשכתי רק לגברים אבל בכל זאת החלטתי...כמו שהחלטתי.... תגדיר איך שנח לך אני מכיר הרבה גייז שעשו בדיוק כמוני הרבה לא הצליחו (אולי הרוב)..כי זה עבודה קשה עד למאד כי יחסי מין בין בני אותו מין זה דבר מאד מאד מתמכר ומאד מאד קשה ל "הגמל" מזה... זה הוא דעתי זה הוא מהנסיון שלי. ומישהו שנכנס יותר עמוק לתוך חיי גייז ימצא עוד יותר קשה להפרד... כמה שיותר מעורב כמה שיותר קשה. אני רוצה להבהיר שוב פעם אני בכלל לא חושב שכל גיי צריך להפסיק מלהיות גיי. בכלל לא חושב ככה אם הם שלימים עם הנטייה ועם העובדה אני שמח בשבילם שמח בשמחתם ממש... אבל אם מישהו לא שלם עם זה אז שוב פעם אני אומר יש אופציה אחרת. וזה הוא דעתי.. באהבה זושא

למעלה