הנוגע במת......

zuzuzuzu50

New member
הנוגע במת......

הבית יעקב אומר.... "הנוגע במת, היינו שבא למקום שידמה לו כי אפס כח הבחירה...." כגבר שנשך לגברים ובכל זאת התליט להתחתן ולחיות חיים יהודיים, עם אישה וילדים, אני מבין אותכם. אני אחד מכם. אני חי הנטייה בדיוק כמוכם כל יום גם בי התאווה גוברת בדיוק כמו בכם. אבל... וזה אבל בגדול... אני מאמין שאפשר לעמוד ולהגיד לא. בכלל לא מקבל את שיטת הגייז העולמי שאם אתה גיי אתה תקוע במלכודת שאין ממנו מוצא. אני לא מקבל את זה. כתוב בתורה, "כי תצא למלחמה על איביך...." וכל המפרשים גם יחד אומרים שזו מלחמת היצר. אחי ורעי,לא, אתם לא הראשונים שחייבים להתמודד עם היצר... תקראו את זה מה שאתם רוצים. אבל אני יודע בדיוק כמוכם שזה תאווה וזה יצר ה'. וזה התמכרות וזה היצר הכי חזקה שיש. כי זה קשור למין וקיום העולם כולו וממש נוגע לדברים ברומו של עולם. ובגלל זה כל כך קשה להפרד ממנו אם היו רוצים. אבל אפשר הכל אפשר אפשר גם באמצע הקרב להכנעה. מותר. גם בתורה כתוב שמותר לעזוב המלחמה ולחזור הביתה אבל אז כתוב "ולא ימס את לבב אחיו עימו..." אולי אם אתה חושב שאין לך כח מקובל עלי... אבל אל תגידו לאלו הצעירים הנכנסים לפורום המתלבטים בנטייתם ובזהותם שגם הם תקועים כמוכם. כי זה לא נכון. וזה אסור, "ולא ימס את לבב אחיו עימו....." מקבל ואוהב אותכם כולכם כמו שאתם.... זושא

יודיX3

New member
אנחנו לא אומרים לצעירים היו כמונו

אנו מכירים לצעירים את דרך חיינו. זה עולם חופשי וזו בחירה חופשית של כל אחד ואחת מאיתנו. את הבחירה שלי עשיתי ואני שלם איתה- ואני לא אומר לאף אחד לנהוג כמוני.

יודיX3

New member
וזושא היקר

גם אתה בחרת בדרך ואתה מציג אותה כאופציה. אם ניקח את הדרך שלי מול הדרך שלך אז אין לי צל צילו של ספק שהדרך טובה ושלך גרועה מאד מאד- אז אם כבר את עיצותיך אלינו הייתי קושט עצמך בה קודם.

יודיX3

New member
באמת היה לי ניסוח רע ואסביר

אתה אמרת לנו לא לייעץ לאנשים צעירים לנהוג כמונו- ואני אומר לך בדיוק את אותה עיצה. דרכך איננה טובה: היא פוגעת באישה שתהיה אישתו האומללה של אותו הומו שלא יספק לה את צרכיה המיניים שהם חלק אינטגרלי בקשר בין בני זוג, בילדים שיוולדו לבית שכזה עם אווירת נכאים שהאב והאם לא מקבלים את סיפוקם המיני ומשחקים בכאילו, ובגבר ההומוסקסואל שלא ידע מה זאת אהבה חושנית, מה זה מימוש עצמי אלא יחיה בחיים של פנטזיות במקרה הטוב. במקרה הרע זהו מתכון לבגידות ולחיים כפולים- ואני מכיר את התופעה. אז אנה ממך קשוט עצמך ואח"כ קשוט אחרים. אל תנסה לתת תירוצים עצמיים לדרכך ע"י ביקורת עלינו.

בריה

New member
יודי, אני איתך../images/Emo45.gif

גם אני מרגישה את אותם דברים כל פעם שאני קוראת את דבריו של זושא.

zuzuzuzu50

New member
איניני מכיר אותך

ואינך מכיר אותי ולא נכון שאתה יכול להגיד לי מה קורה ביני ובין אישתי כי אינך יודע דבר. דווקה היחסים בינינו טובים ואפילו עד למאד. וחבל לי שאתה משתמש ברטוריקה של עולם הגייז ןאינך יודע דבר עלי או על ביתי. אני לא פוגעת באישתי או בילדי.. אני בהחלט יכול לספק לה והיא לי את הצרכים המיניים... ידידי צר לי שאתה צריך להשתמש שוב פעם בהקטוריק של גייז רטוריק אם נסיון להפחיד כל גיי שהיה חושב אולי..אולי אולי אני יכול בהחלט לצאת מהמעגל של חיי גייז ולקחת אישה אם הייתי רוצה.... טה פירוש "קשוט עצמך" אין לי ביקורת עליך אחי מבין אותך ומכבד אותך כי הייתי שם כי אני נמשך לגברים כמוך אבל איניני נותן לזה שום ביטוי היום. ואני מאמין שכל גבר הרוצה יכול יכול גם כן.. בידידות זושא

יודיX3

New member
אני לא בא בביקורת עליך

יכול להיות שאתה דו ויש לך משיכה כלשהי לנשים- אין לי מושג- אלה החיים שלך. אני לעומת זאת- אין לי משיכה כלל לנשים, במילים יותר בוטות הזין לא עומד כשאני רואה אישה- ולא משנה כמה יפה,סקסית, לא צנועה שתהיה- לא משנה אם היא צעירה או מבוגרת ולא משנה אם היא חכמה או טיפשה בלונדינית שחורדינית או אתיופית- אין לי משיכה כלל לנשים. לאנשים כמוני לא הייתי מייעץ לקפוץ על הצעה כמו שלך. אם יש משיכה כלשהי- יש על מה לדבר.

zuzuzuzu50

New member
בעיני...

כל האקט של סקס מקורו כולו בראש של הבן אדם... ואם הראש שלך אומר לך "שלא יעמוד" אז לא יעמוד.. אפילו הגבר הכי סקסי הכי מושך אם ראשו לא שם לא יעמוד לו ולא חשוב מה. אמרת שלא יעמוד... אחי....לא יעמוד. פשות. לא יודע אם תוכל לשמוע אבל זו אמיתי לפחות... זושא

dkey

New member
כמה בחילה אני מקבל מהודעות כאלה

הכל מלא רטוריקה עלובה וריקנית כדי להצדיק כל כך הרבה רע ורוע בעולם. חינוך רע במיטבו. הצדקת פשעים בשם הדת כשמי שבאמת אדם מאמין ולא פנאט יודע שלא יעלה על הדעת שהדת היהודית החכמה התכוונה לפירוש כזה זול, מפגע, עלוב ופשוט שכזה. והכל בשם פירוש קלוקל שבני אדם מיחסים לדברים כתובים מתוך הלהט השורף חסר הצידוק והצדק היהודי. כל כך ברור שיש לפרש אחרת למען היהדות, האמונה, השפיות, האהבה, האחווה בין בני אדם וההגיון. אתה תקוע לך כנראה שלא באשמתך בעולם מלא מילים ריקות כמו חיים יהודים, תאווה, שיטת הגייז העולמי, מלכודת, יצר ושאר בבל"ת. אני יכול לכתוב ים של מילים כעת אבל רק בא לי כרגע לכתוב דבר אחד פשוט. אם אדם הומוסקסואל לא זכה בחייו להביט אל תוך עיני גבר אחר באהבה ולראות אהבה מוחזרת אליו, הוא מעולם לא חי. אם אישה לסבית לא זכתה לישון עם אישה אותה היא אוהבת בחיבוק לילה אינסופי היא מעולם לא חיתה. אם זה יצר, אני מזמין את הגיהנום.

zuzuzuzu50

New member
איני חולק אליך

אחי אם אתה בוחר תהיה שמח בבחירותיך מבין אותך ומכבד אותך אבל הצדק לא רק אתך הצדק איתי גם כן עם כולנו ועם בחור הצעיר המתלבט בזהותו עולה לפורום שניתן לו להבין שיש אין סופי תשובות הכל הכל הכל אפשר.. אחי איניני צדיק ובכלל לא התכוונתי לפגוע באף אחד רק רוצה להראות אופציה אחרת גם כן... אמת בן אדם מאד פשות אני ולא כל כך הבנתי כל האשמות שזרקת עלי ומקווה שלא כולם נכונים כלפיי באהבה ובהבנה זושא

zuzuzuzu50

New member
חברים...

באמת לא רציתי להתחיל שוב פעם חילופי אשימות שאין להם שום טעם. לא עוזר לאף אחד. הצדק עם כולנו.. כי לכל אחד את יחסו האישית לבורא.. לא מאשים אף אחד כאן אוהב אותכם מבין אותכם מבין הצרכים מבין למה אתם כאן וכמה חשוב פורום כזה אבל שנהיה פתוחים לכולם גם לאיש כמוני זושא

arvandor

New member
יצר? התמכרות?!

לאהוב מישהו- זה יצר? זו התמכרות למשהו? כמובן, אם מתייחסים לעניין ברמה השטחית הזו כל כך, של יצר ותו לא, מגיעים למסקנה שלך, מבחינה דתית הלכתית תורנית יהודית. אבל זה לא ככה. ואני כבר ניסיתי לצאת מה"מלכודת" הזו....עד שהבנתי שהיא לא קיימת כלל!

zuzuzuzu50

New member
אני בדיוק כמוך אחי

הייתי שם וגם היום בכלל לא הייתי אומר שלא מתגבר בי חשק רב לדבר... אבל החלטתי להתחתן בכל זאת לא החלטה פשותה ולא תמיד קל לי. אבל שמח שבחרתי בזה.... ומאמין שכל אחד יכול לעשות כמוני אם רוצים.... לא, אני לא אמרתי שכולם חייבים לעשות כמוני.. זה אני לא מאמין. שכל אחד יבחר דרכו... שכל אחד ימצא אהבתו.. ושלימותו... בבחירה שלו. ומי ש בוחר לחיות חיי גייז מכבד אותך אוהב אותך... אני מאמין שיש לי גם כן מה לתרום לפורום. ובאמת לא רוצה לפגוע ברגשות של אף אחד... אוהב אותכם זושא

arvandor

New member
מצטער..

אם נשמעתי לך מתלהם מדי..זו בטח לא היתה הכוונה... ובטח כשאתה בא ממקום של אהבה, בטיעונים של אהבה... אבל מי שבאמת הומו יודע שחתונה זה דבר בלתי אפשרי מבחינתו... ושוב פעם, אתה חוזר לעניין חשק... זה אינו חשק. זה אינו יצר. זה לא משהו רגעי. זה לא משהו שתלוי אך ורק ביצר המיני. זו אהבה, זו תחושה, זו ידיעה שחיים איתה. כל החיים. לפי דעתי, אם אתה באמת "הומו אמיתי" (כזה שמרגיש כמוני; אין כאן כוונה להטיל ספק ברגשות שלך או בכנותך, רק להבהיר את הכוונה, לפחות מבחינתי...) אז אני חושב שיש זכות לאשתך לדעת שבעלה לא יוכל לאהוב אותה כמו שמרבית הבעלים אוהבים את נשותיהן. אגב, הרב שרלו כבר פסק בעניין...

zuzuzuzu50

New member
ידועה לי

אבל ראה את זה אחרת...היתי שם ויש לי הבנה אחרת וזה הוא אוהב זושא

זו אכן דעת הרב שרלו.

הומו שנשמע לרב שרלו בכל דבר, אמור להישמע גם לזה. הומו שאינו נשמע לרב שרלו בכל דבר (99.999%) יעשה כדעת הרוב: יפנה ליעוץ מקצועי, והם שיחליטו האם הוא יכול להתחתן. הערות לגוף התשובה של הרב שרלו: 1-יש להבחין בין הומו "פעיל" המתחתן מתוך אלוץ, לבין הומו "לא פעיל" שרוצה את ארוסתו. 2-יש טפולים תרופתיים לשפור התפקוד. 3-חשיבות הספוק המיני שונה מאד מאשה לאשה. לפי משמעות דברי הרב, ל 20% מהנשיםאסור להתחתן. מדובר בקבותה גדולה של נשים שלעתים נדירות חוות רגוש מיני משמעותי. 4-רוב נשים מוצאות ספוק בעצם החיים המשותפים עם בעליהן, ופחות חשוב להן הריגוש הסוער.

למעלה