הנה

מתלוצץ

New member
הנה ../images/Emo24.gif

אני מאוד מתנצל שלא העלתי את זה מזמן.
פשוש כולי עכשיו בלימודים. כמעט הגענו לסוף שנת הלימודים. בגרויות
וכו. אבל אני ממשיך עם הרעיון שלי. הכללים הם כאלו- רק לענות על שאלות בכנות
קבלו השאלות שוב : 1. עד כמה אתם אוהבים את השיר
2. כמה פעמים ביום אתם שומעים אותו
3. האם אתם יודעים את המילים בעל פה
4. האם אתם שרים ביחד עם אשלי שיר הזה
5. איזה הרגשה מעורר שיר בכם
6. באיזה מצב רוח אתם שומעים את השיר הזה 7. לפי דעתכם שיר הזה יותר רוקי או פופי
8. ומה בכללי אתם חושבים על השיר
והנה השיר. הוא כמובן מאלבומה הראשון של אשלי autobiography. והיום אנחנו עם השיר השני מתוכו peaces of me, שדרך אגב משיר הזה אני הכרתי את אשלי.
יש לנו עוד חידוש קטן מפעם הזאת
. מעכשיו והלאה אתם תצטרכו לעשות עוד משהו זערורי, פשוט לכתוב את שיר האהוב שלכם מבין השירים שהעלתי כאן. זאת אומרת עכשיו צריכים לבחור השיר האהוב בין autobiography ל-peaces of me. משבוע הבא משלושה והלאה. נאסר בהחלט לכתוב יותר משיר אחד
. בלי התחמקויות. נראה מה יהיה בסוף.

מתלוצץ

New member
אני גם רוצה לענות ../images/Emo45.gif

1. עד כמה אתם אוהבים את השיר- אני מת על שיר הזה. הוא מאוד יפה. 2. כמה פעמים ביום אתם שומעים אותו- מינימום שתיים ועוד. 3. האם אתם יודעים את המילים בעל פה- אפשר לומר כמעט. 4. האם אתם שרים ביחד עם אשלי שיר הזה- משתדל, לא תמיד יוצא לי. 5. איזה הרגשה מעורר שיר בכם- משהו נוסטלגי ומוכר 6. באיזה מצב רוח אתם שומעים את השיר הזה. בכל 7. לפי דעתכם שיר הזה יותר רוקי או פופי. פופי עם טיפות רוק. 8. ומה בכללי אתם חושבים על השירץ שיר מאוד מאוד יפה. מראה את נשיות של אשלי. שיר האהוב שלי מבין שניהם. בהחלט peaces of me. ועוד הערה קטנטונת: מאוד מצאה חן בעייני מילה "רופי" שמשמעותה גם רוק וגם פופ. אנחנו מכניסים את המונח חדש. אפשל להשתמש בו בשאלון שלנו

CoolBoy16

New member
אני../images/Emo13.gif ודרך אגב זה- PIECES...

1. עד כמה אתם אוהבים את השיר? מאוד אוהב!! זה השיר שגרם לי לאהוב את אשלי (ולהכיר אותה בכלל
)
2. כמה פעמים ביום אתם שומעים אותו? עכשיו פחות כי קצת נמאס אבל פעם כשגיליתי אותו הייתי חורש עליו מלא...פשוט שיר שולט
3. האם אתם יודעים את המילים בעל פה? בטח
4. האם אתם שרים ביחד עם אשלי שיר הזה? איתה ובלעדיה 5. איזה הרגשה מעורר שיר בכם? כרגע בעיקר נוסטלגיה...הרגשה נעימה כזאת...אי אפשר להסביר אבל הרגשה טובה
6. באיזה מצב רוח אתם שומעים את השיר הזה? לא משנה איזה..הוא פשוט עושה מצברוח טוב 7. לפי דעתכם שיר הזה יותר רוקי או פופי? אממ נוטה יותר לפופ 8. ומה בכללי אתם חושבים על השיר? שיר פשוט ממש טוב מכל הבחינות שיר שתמיד כיף לשמוע..אחלה בחירה כסינגל הראשון וזה היה השיר של אשלי שהכי אהבתי! אבל מרוב שחורשים...מאז כבר כמה שירים אחרים תפסו את המקום הזה.. וכמובן שבינו לבין AUTOBIOGRAPHY אני יותר אוהב את
PIECES OF ME!

עונה

1. עד כמה אתם אוהבים את השיר
אם מ-1 עד 10 אז 10! 2. כמה פעמים ביום אתם שומעים אותו
הרבה 3. האם אתם יודעים את המילים בעל פה
בטחחח 4. האם אתם שרים ביחד עם אשלי שיר הזה
לפעמים 5. איזה הרגשה מעורר שיר בכם
אממ...לא חשבתי על זה.. 6. באיזה מצב רוח אתם שומעים את השיר הזה
בכל מצב רוח 7. לפי דעתכם שיר הזה יותר רוקי או פופי
פופ 8. ומה בכללי אתם חושבים על השיר
שיר מצויין!

תורי לדרג ...

1. עד כמה אתם אוהבים את השיר? מאוד , שיר כיפי
השיר הזה עשה הכרות בשבילי עם אשלי סימפסון. 2. כמה פעמים ביום אתם שומעים אותו? עכשיו לא הרבה כי אני חורשת על הדיסק השני של אשלי. 3. האם אתם יודעים את המילים בעל פה? אממ כמעט ף-) 4. האם אתם שרים ביחד עם אשלי שיר הזה? לרוב כן 5. איזה הרגשה מעורר שיר בכם? שמחה , כמו להיות בהופעה 6. באיזה מצב רוח אתם שומעים את השיר הזה? שאין לי כוח לדבר עם העולם
7. לפי דעתכם שיר הזה יותר רוקי או פופי? שניהם (רופי
) 8. ומה בכללי אתם חושבים על השיר? אין עליו שעוד כאלו יבואו

Jolleen

New member
תשובות :))

1. עד כמה אתם אוהבים את השיר? מאוד מאוד :) 2. כמה פעמים ביום אתם שומעים אותו? הממ לאדעת.. כל פעם אני שמה רשימת שירים אחרת ככה ש.. 3. האם אתם יודעים את המילים בעל פה? לייק ד-ה (ליברמן) :D 4. האם אתם שרים ביחד עם אשלי שיר הזה ? יאפ :) 5. איזה הרגשה מעורר שיר בכם? הרגשה של אהבה.. לאשלי P: 6. באיזה מצב רוח אתם שומעים את השיר הזה? בכל מצב רוח. 7. לפי דעתכם שיר הזה יותר רוקי או פופי? ממ פופי 8. ומה בכללי אתם חושבים על השיר? שיר מהמם כמו כל השירים של אשלי. :))

למעלה