הנה תמונה מהמפגש

הנה תמונה מהמפגש

קרול אנחנו מחכים ומצפים בכליון עיניים לתמונות. שיהיה יום מקסים

אביבה יש לך ילד מקסים../images/Emo13.gif ויש את שלומי המקסים

שהלב הרחב שלו ויחסו לבני האדם ובפרט לילדים זה כרטיס הביקור שלו
שמחה ונרגשת שהמפגש יצא לפועל!!! מאחלת עוד הרבה!!! יום ממש ממש טוב.

osnat51

New member
../images/Emo23.gifוואו, איזה יופי. יש לי דמעות מהתרגשות.

המון שמחה בלב. איזה ילד יפה.

ערב טוב אסנת

תודה, והמברך יבורך... אנחנו עד עכשיו עדיין בהתרגשות מהמאורע.. וכנראה שלעוד הרבה זמן

karoleking

New member
אביבה היקרה!!

שמחתי מאוד להכיר אותך ואת משפחתך. יש לך 2 ילדים מקסימים.היה לי חשוב לקחת את בתך איתי לשלומי. ושתביני, אפילו את האחיות שלי שהיו איתי, השארתי בחוץ. יהיו הזדמנויות אחרות. לא יכולתי לראות את עופרי מתבאסת ובוכה כשלא הסכימו להכניס אותה. אי אפשר ככה לבאס ילד. ברור לי שלשלומי לא היה יד בזה והוא היה כפוף להוראות המקום שהיו נוקשות במיוחד. הוא בעצמו מאוד התרגש כשהוא ראה אותה ושאמרתי לו שזו האחות של רביד, הילד החמוד שהיה כאן קודם. הוא אפילו ניסה לזכור את שמה כדי לחתום לה על הדיסק ואכן זכר. עופרי התרגשה מאוד ואפשר לראות את זה בתמונות. אני עמדתי וצילמתי את מה שרק אפשר. שנפגש רק בשמחות ובהופעות. שבת שלום קרול

קרולי יקירתי השמחה היא הדדית

מאוד שמחתי להכיר את משפחתך, יש לך משפחה מדהימה. ואני מאוד מאוד מעריכה את זה שהכנסת את עפרי ושימחת אותה אין לך מושג עד כמה... היא כבר חושבת איך היא יכולה להחזיר לך. כמו שאת מתארת היא יצאה עם חיוך מרוח מאוזן לאוזן ולא היתה מאושרת ממנה. את פשוט אישה מקסימה. ועל שלומי כל מילה מיותרת איש כל כך רגיש מקסים שהפגין כלפי הילדים כל כך הרבה אהבה חום ורגישות... וזו גדולתו שלמרות כל ההצלחה הוא נשאר איש כל כך צנוע עניו. גם רביד נשאר עם חוויה מדהימה, כל מי ששאל אותו הוא סיפר לפרטי פרטים על המפגש והגדיל לעשות והיום הוא כבר אמר שכשיחזרו לבית הספר הוא ילמד את כל החברים בכיתה את השירים של שלומי... אנחנו מתוכננות להגיע להופעה בראשון כך שמאמינה שנפגש שוב במהרה. שנפגש רק בשמחות ושנדע רק ימים מאושרים ד"ש למשפחה ושבוע מקסים

למעלה