הנה שמועה ששמעתי

on drugs orange

New member
הנה שמועה ששמעתי

הגיע לאוזני שמועה שבלינק הולכים להופיע בישראל...בפסח.. לא נשמע לי הגיוני וגם לא הצלחתי שום אישור... שמעתם משהו כזה אולי? orange

Alinush182*

New member
הלוווואייייייי!!!!

איפה שמעת????. ואם זה נכון ניראה לי שכולנו נילך להתנכל מחוץ לקופות לאיזה שבועיים..... מי יבוא איתי ????? בה ביייייייי
אלינה

on drugs orange

New member
שמעתי את זה בביהס מכל מיני חברים

הוא אמר לי לחפש את הידיעה באתרים: www.msn.co.il www.punkbands.com ולא מצאתי... יכול להיות בהחלט שזאת סתם שמועה - אבל אם זאת לא... orange

Ran-182

New member
באמת ניראה לי שזה שמועות

גם אם כן, ניראה לך שהם יבואו לארץ השנה? (ראה ערך: רד הוט צ´ילי פפרס בישראל)

on drugs orange

New member
רד הוט - מקרה עצוב ../images/Emo7.gif

הייתי מוכן להופעה , כרטיס ביד והכל...היה מאכזב ביותר... orange

on drugs orange

New member
../images/Emo123.gif הרד הוט היה מקרה מיוחד...

זה היה אמור להיות יום מיוחד ביותר... אבל התגברתי כבר... orange

Girly Girl

New member
יו?!

באמת?! ממי שמעת?! ווווווווייייייי אני חייייבת ללכת!! שורה ראשונה!! =] girly girl ד"ש לשירה =]

Bunny_girl

New member
הא האאא האאאאאא

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נראה לי באמת...... אל תבינו אותי לא נכון - ה-ל-ו-ו-א-י שבלינק יבואו לישראל! אבל תהיו מציאותיים לרגע...למה שהם יעשו את זה? זה אשכרה התאבדות! ודרך אגב...עוד שמועה...אפילו עוד יותר דפוקה: MxPx באים בפברואר לארץ! שמעתי את זה לפני חודשיים-שלושה. הגיוני? לא! חוצמזה, ממה שאני קראתי, לבלינק יש סיבוב הופעות באירופה בתחילת 2002. אז אם הם יחליטו "לעבור" בישראל...טוב. בכיף! אבל ת´אמת...ממש לא נראה לי שזה יקרה. **כגודל הציפיות, כגודל האכזבות....** ביי ביי ורד

Alinush182*

New member
צודקת אבל........

תמיד נחמד לחלום בזמן שאתה ער (ציטוט מפוקימון) בה בייייייייי
אלינה

Alinush182*

New member
כן.......

ראיתי את זה לפני שנתיים ופעם מיסטי אמרה לאש"תמיד נחמד לחלום בזמן שאתה ער"........ ועד היום אני זוכרת את הציטוט הזה........ ואל תידאגו אני לא רואה פוקימון יותר......
אלינה

שנדויץ

New member
:)

אני אף פעם לא ראיתי פוקימון כי זאת תמיד הייתה סדרה מפגרת לדעתי אבל נכנסתי לצ´אט של פוקימון (לא יודעת למה) ושם הכרתי את שירן ורומי שגם הן כבר לא אוהבות פוקימון (נכון?! אני מקווה)

PrInCeSs 182

New member
באמת

באמת זה די התאבדות. לא נראה לי שהם יבואו אז באמת לא כדאי לצפות.. מקסימום... יום אחד shiriT

~BLINK182_gurl~

New member
עלק.... הלוואי!!!!

חחח... כשילד אחד שאל אותי פעם אם בלינק באים לארץ אמרתי לו שאין סיכוי... אז הוא שאל למה... אז עניתי לו- בדיוק מאותה סיבה שרד הוט ביטלו! כאילו- מה זה ייתן להם בחיים??? עוד ביקור בארץ מסריחה וחסרת תועלת? חוצמזה עם כל הכבוד- רב הארץ המסריחה הזאת כוללת ערסים בלבד או חובבי פופ... וזאת גם ככה ארץ קטנה- אז אין להם מה לבוא להופיע פה.... בלעחס- face it- we live in the biggest hole ever!!! אבל אני יחזיק אצבעות רק בשביל ה-0.00000001% סיכוי שהם כן יבואו.... sHiRa

למעלה